- 9 Ekim 2014
- 62
- 9
- 13
- Konu Sahibi yalniz_lady
KIz valla adim dilan dusundugunuz gibi degil
evet ayne pyle zaten ,cokta tin zaten olsada olmasada umrumda degil o kizO zaman kimseden değişmesini beklemiyosun ve o kızla görüşmeyi kesiyosun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet ayne pyle zaten ,cokta tin zaten olsada olmasada umrumda degil o kizO zaman kimseden değişmesini beklemiyosun ve o kızla görüşmeyi kesiyosun.
evet cakkarimda agiirligimi korurumda..evet kiz kacirdin baska konularra gecmisler arrtikKankiler toplanmis vayyyyssss, cay saatini kacirmisim
Konu sahibi, burdan yorum alip kiza catana kadar siniriniz gececek, onu gectim yeni dedikolara yelken acilmis olacak bile...![]()
evet oyle gecerde bosver ugrasmam artik esksi gibi yuz vermiyorum zaten.. evet kiz kacirdin herkss gitti..pcden yaziyom kac kere cevapladm sandm cevaplanmiyor ondan uc dort cevp ggeldi hepsi pcnin yuzundenKankiler toplanmis vayyyyssss, cay saatini kacirmisim
Konu sahibi, burdan yorum alip kiza catana kadar siniriniz gececek, onu gectim yeni dedikolara yelken acilmis olacak bile...![]()
evet oyle gecerde bosver ugrasmam artik esksi gibi yuz vermiyorum zaten.. evet kiz kacirdin herkss gittiKankiler toplanmis vayyyyssss, cay saatini kacirmisim
Kankiler toplanmis vayyyyssss, cay saatini kacirmisim
evet cok mantikli uyggun olmaz oyle18'lik kankim, soguk dur, sebebini sorunca da soyle hakkinda soylediklerini duydugunu, ama cirkeflige baglama ve arkasindan konusma![]()
Bilmym kanki bi konusalm cunku yuz vermym belki sorarVer bekce agzinin payini kanki
Benimde oyle yo kiz guvenmem ben kimseye her kanki dedigime guvnmm bnmde tek bir dostum var ondan baskasina sirlarimi anltmmsen böyle herkese kanki dersen çookk sırların dökülür ortaya.. herkese güvenme az ama öz olsun kankilerin benim mesela kanki değdiğim 1 kişi var![]()
Niye sasirin :)
Yok size degil zipzip ikinci uyelik alnis dedide bi arkadas ona yaptim onu.Niye sasirin :)