Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu olaydan sonra zaten değil evliliğimizden bu yana hiç kötü bir şeyine şahit olmadım evden işe işten eve bu son dönemlerde çok değişti evde kaldığı süre zarfında ilgisizligini fark etim ama bir şeyler oldugunu anladım konduramadim
Çok net boşanma sebebi benim için ama sizi bilemem tabi. Maddi olarak gücünüz yerindeyse arkanızda aileniz varsa boşanın ama yok diyorsan kabullenip susup oturmaktan başka çareniz yok gibi. Konuyu deşmeyin bence
Çok net boşanma sebebi benim için ama sizi bilemem tabi. Maddi olarak gücünüz yerindeyse arkanızda aileniz varsa boşanın ama yok diyorsan kabullenip susup oturmaktan başka çareniz yok gibi. Konuyu deşmeyin bence
Kocanın seni aldatması için aynı yatağa girmiş olması mı lazım? Sence bu ihanet kategorisine girmiyor mu? İnsan eşiyle konuşurken birini fiziken beğendiğini böyle alenen söyler mi ya da söylemesi normal mi? Kocan vitesi artıra artıra tam gaz kadına gitmiş. Karşılık görür ya da görmez bilemeyiz ama adam niyeti çoktan bozmuş.
Eşinizin hiç kasmadan utanmadan sizin yanınızda kadın çok güzel demesi bile bir problem değil mi? Yüz bulsa ileriye gidecekmiş işte. Belki de gitti. Belki bu sizin yakaladığınız öncesinde neler var bilmiyoruz
E iyi devam et o zaman boşanma böyle ona buna sarka sarka yüz vereni bulur nasılsa. Millet size yazık kocası herkese yavşıyor bunun haberi yok yazık der en fazla boşanmış kadın denmesinden iyi herhalde size göre.
Devam edin. Yatakta da alakayı arttırmışsınız. Neden gözü dışarda kocalarımız için sadece p.pi bekçiliği yapmıyoruz ki zaten. Sevgi, saygının bir önemi yok. Çok haklısınız. Alaka arttıysa süper.
İşte bunu bilmiyorum kadınla konuştum aradım ama kadın çok sakin davrandı evli kocasının resmini oğlunun resmini attı ben kadına resmen kocamladin dedim ama kadın tek bana söylediği şey ben böyle bir şeyi kabul etmiyorum dedi bilmiyorum ya eşim çok yemin ediyor sadece tespih uzerine diyor
Bu kadın yüz vermedi diyelim,kocan şansını denemiş yani aldatmak istemiş,karşılık görse yaldır yaldır saldıracakmış"kısmet" etraf güzel dolu bu olmazsa başkası olur o sınır aşıldı devamı gelir.....
Karı koca tencere kapak. Konu sahibine de tavsiyem hemen bu yakınlıkta hamile kal. Ve sakın ama sakın boşanma. Zaten öyle bir niyetin yok anladık ta. Sakın fikrini değiştirmeyesin.