Ne yapıyım?

novelll

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
2.087
879
358
Meraba arkadaşlar problem kızkardeşimle,kendisi akranım sayılır aramızda çok yaş farkı yok. Kendim 2 ay önce doğum yaptım,haliyle doğum sonrası süreç evde tek kalmak istemedim,annemin evi yakın bebeğimle bu zamana kadar toplasanız 10 gün kalmışızdır. Ama kardeşim annemin evine gelmemi istemiyor. Bebeğimin sesinden rahatsız oluyormuş. Defol git evine diyor. Bebeğinide sevmiyorum diyor. Yavrum bebek illa ağlıycak. Bağırdık çağırdık birbirimize. Eşimi.sevmez o sebeple bebeğimide sevmiyomuş. Yeminler ettim artık annemin evine gitmicem. Ama artık kardeşimle görüşmek istemiyorum. Sizce ?bu arada çalışınca bebeğime annem kendi evinde bakıcaktı onada izin vermiyo. Bakıcı arıcam. Bugün sabah da gel gel dedi, kardeşiz biz falan küslük olmaz, mal gibi gittim yine aynı; çocuğumdan nefret ediyomuş, bana keza düşman düşman bakışlar

Son düzenleme:
Boşver görüşme.Teyze anne yarısı derler bir de.Nerdeyse bebeği dövecek öldürecek kardeşin gelmiş burda sizce diyorsun. Belki ilerde düzelir kardeşin ama şimdi görüşme!

Tuhaf bir durum.Kardeşimle aramızda yaş farkı epey var ve zaten henüz öğrenci yani onun çocuğu olsa canımdan can derim bağrıma basarım sanırım.Keza o da yeğenini dört gözle bekliyor.
Kardeşinizin eşinizi sevmemesi yeğenine ve size böyle davranması için geçerli bir neden değil.
Kendisi evli mi ? Evliyse bebek düşünüyor mu ?
Direkt soruyorum sizi kıskanıyor olabilir mi ?

Bu nasıl bir teyzedir? Düşman başına. Anlatmadığınız başka sorunlar olabilir mi acaba?

Tuhaf bir durum.Kardeşimle aramızda yaş farkı epey var ve zaten henüz öğrenci yani onun çocuğu olsa canımdan can derim bağrıma basarım sanırım.Keza o da yeğenini dört gözle bekliyor.
Kardeşinizin eşinizi sevmemesi yeğenine ve size böyle davranması için geçerli bir neden değil.
Kendisi evli mi ? Evliyse bebek düşünüyor mu ?
Direkt soruyorum sizi kıskanıyor olabilir mi ?
Nişanlısından ayrıldı. Ablamın gelmesinide istemiyor

Bir süre gitmeyin madem.
Kavga etmişsiniz oda gelmez.
Anneniz size gelsin gitsin.
İş bulup sorunlarını çözünce gelip özür diler elbet.
Çok takılmayın.
Eşinizi neden sevmiyor onu anlamadım.

Bir süre gitmeyin madem.
Kavga etmişsiniz oda gelmez.
Anneniz size gelsin gitsin.
İş bulup sorunlarını çözünce gelip özür diler elbet.
Çok takılmayın.
Eşinizi neden sevmiyor onu anlamadım.
Hepimiz alttan alıyoruz kendisini, eşim alttan almaz ama. Neyse direk söyler, hoşuna gitmiyo bu durum

Ergen psikolojisinde heralde benim kiz kardesim 16 yasinda resmen sağ kolumdur kizimi 2 gün görmesin özler bosune dememisler teyze anne yarisi diye annenle kendi evinde görüs canim cocuguda gösterme

Back
X