Eski konularımda bahsetmiştim, ailem aracılığıyla birisiyle tanışmıştım ve sözlenmiştik.. Aramızda sevgi yok sadece birbirimizi beğeniyoruz. Öyle böyle ben kendisine alıştım çünkü sayesinde evdeki baskıdan büyük miktarda kurtuldum. Geleceğimi de mahvetmek istemiyorum bi yandan.. Aramızdaki söz değil de sanki ben onu zorluyorum sevgili olalım diye.. öyle değişik bir şey. Bi oluyo çok iyiyiz mesajlar atıyor, yanıma geliyor bi oluyor mesajı yarıda kesiyor günlerce cevap bekliyorum. Ben de ona karşı hiçbir hissim olmadığını, şimdiye kadar en azından bi sinemaya davet etmesinin gerektiğini falan söyledim.. Biz seninle arkadaşlıktan ileri gitmeyelim zaten dedim.. Beni yine erteledi şu gün konuşuruz falan diye.. Beni sinir ediyor. Bigün çok güzelsin diyor, bigün yüzüme bakmıyor.. Ben ona pologarage dan bere almıştım o da bunun karşılığı olacağını söyledi bana hediye alacakmış, insan böyle mi söyler bunu? sonra sürekli maddiyatlarından bahsedip duruyor bana çok saçma geliyor. Ne yapayım? Görüşeli 1 ay falan oldu.