yani bencede saçmaliyor bide oraya tehdit gibi algilama yazmis..
onuda gectim benim erkek arkadaslarimla konusmam onu rahatsiz ediyor olmali ki gorusturme diyor
Ama bunlari ne diye yapiyor orasini cozemedim..
bence çok saçma o kişinin erkek arkadaşınıza bir mail atması
sizi seviyor olabilir..ama sonuçta bir birlikteliğiniz var ne diye yok yere huzursuzluk çıkartmış ki
maksat kafa karıştırmak bence..
saçmalamış bence.. onu üzme vb konuşarak iyi görünmeye çalışıp aranızı bozmaya uğraşmış gibi geldi bana.. bence ciddiye bile alıp geri cevap bile atmamalıydınz
bana karsi nasil biseyleri olabilir anlamadim ?
Allah Allah neden bu kadar büyüttünüz ki?
Arkadaşlarınızdan biri çocukluk yapmış,kendince artistleniyor siz de hemen yemişsiniz maşallah numaraları!
Erkek arkadaşınız adama oturup cevap yazmış siz hala nasıl,neden takılmışsınız..
13,14 yaş grubundaki aşklardan farkınız yok! Siz kendi hayatınıza baksanıza.. Dileyen dilediğini hissetsin,yazsın,çizsin,neden bu kadar ilgileniyorsunuz ki?
He yok ben sevgilimi istemiyorum acaba bu adam bana uygun mudur diye düşünüyorsanız ona doğru adım atın bakın işte sizin mutluluğunuzu istiyormuş,sizi ne kadar çok seviyormuşmuşmuş,size zarar vereni yakacak mıydı kesecek miydi unuttum onu..
Bence bu çocuk sizi iyi tanıyor kafanızın bu kadar karışacağını da biliyor şimdi oturup gülüyordur halinize..
Kavak Yelleri dizisine benzedi burası ayol!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?