Ne yapmak istiyor :S fikirlerinizi aliyim kizlar..

girl_6874

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2010
18
0
36
Fransa
Kizlarrrrr, alttaki mail erkek arkadasima atilmistir. Bu cocugu fazla tanimam fazlada muhattap olmam sizce bu maili ne amaçla atti ben cozemiyorum.. fikirlerinizi alabilirmiyim ?

Merhaba Eren ben.
Arkadas'la çikiyormussun. Bunu duydum.
Seninle konusmam gereken seyler vardi bir sekilde mail adresini buldum.
Umarim bu senin için sorun olmaz. Ha eger oluyorsa buna katlan.
Bana bak madem o kiz seni sevmis, onun kilina zarar gelsin, ufacik üzüldügünü göreyim, ALLAH sahit seni bulur yok ederim.
Bu sözleri tehdit gibi algilama, bunu bil eger seviyorsan ona göre davran.
Sevmiyorsanda birak birilerinin duygulariyla oynamak bir delikanliya yakismaz.
Ben senin duzgun bir insan olduguna inanmak istiyorum, çünkü onun bos insanlarla muhattap olacagini hiç sanmiyorum.
Eger düzgün biriysen zaten bunu yapmazsin, seviyorsanda sonuna kadar git.
Ama bos biriysen, eger içinde fesatlik varsa, yada derdin avrupaysa, yol yakinken birak onu.
Sana söz veriyorum ben sana baska kiz bulurum ama bunu ona sakin yapma.
Sadece elini vicdanina koy ve düsün bu yaptigin ne kadar dogru, kendi çikarin için birilerinin hayallerini yikmak sence ne kadar insanliga sigar ?
Kendini onun yerine koymayi dene..
Umarim bunlari bosuna söylüyorumdur, düzgün, ne istedigini bilen bir insansindir.

Bunlari söylememin nedeni, ben o kizi seviyorum. Mutlu olmasini herkesten çok istiyorum.
Bende bazilari gibi zor kullanip ayrilmaniz için elimden geleni yapabilirdim ama bunu asla yapmayacagim, çünkü o seninle mutlu.
Oda onu sevdigimi asla bilmeyecek.
Eger bunlari sana söylüyorsam, kiz arkadasini sevdigimi bilmen hakkindir diye söylüyorum.
Benden nefret etmesi için elimden geleni yapiyorum, tanismaya bile yanasmasin diye garip garip hareketler yapar oldum.
Birkaç ortak dostlarimiz var, onlar sayesinde biraraya geldigimiz oluyor. Ben ona garip garip sorular yöneltiyorum.
Sanirim biraz zihinsel sorunlu oldugumu düsündürecek kadar abarttim.
Bunlari yapiyorum çünkü onunla arkadas olursam git gide vazgeçemeyecegimi biliyorum, buda onu üzecektir.
Böylesi daha dogru üçümüz içinde.

Bu arada, onu seviyorsan erkek arkadaslarindan uzak tutmaya bak.
Senin kiz arkadasin çok masum ve çekici, kimsenin hayir diyemeyecegi bir insan.
Ben sana su kadarini söyliyeyim, durusu bile bir baska, insan görünce canindan can gidiyor sanki.
Senin yerinde olmak için inan canimi vermeye hazirim ama o sana asik bunun degerini bil.

Umarim beni anlamissindir kardesim..

buda erkek arkadasimin cevabi :

öncelikle açık sözlü olduğun için sana tşk ederim dediklerin mantıklı ama sende biliyorsun ki, o öyle bir kişi ki yanlış kişiyi asla seçmez sevilmediğini bilmesede asla benlede olmaz
sana gelincede ondan uzak durmana sevindim ama bazı dediklerini yapamam yani ben ona diyemem erkek arkadaşalırından uzak dur diye yada onlarla konuşma diye bunları yaparsam ona kısıtlama getirmiş olurum ve onu deil mutlu etmek onu üzmüş olurum, inşallah sende beni anlamışındır guven meselesi ben güveniyorum ona...

veee onun erkek arkadasima cevabi :

Sen bilirsin kardesim ama yinede düsün derim.
O senin kiz arkadasin ve elinde tutmak istiyorsan bunu yap.
Oda seni seviyorsa zaten uzak durmayi kesinlikle kabul edecektir.
Bence öyle insanlardan uzak durmasinda kötü bir niyet yok.
Hepsinden olmasada bazilarin uzak tut.
Sadece tavsiyedir..

Son düzenleme:
Son derece çocukça buldum..
Ergen aşkları,arkadaşlıkları gibi bişiy..
Fikrim budur!

yani bencede saçmaliyor bide oraya tehdit gibi algilama yazmis..
onuda gectim benim erkek arkadaslarimla konusmam onu rahatsiz ediyor olmali ki gorusturme diyor :19:
Ama bunlari ne diye yapiyor orasini cozemedim..

yani bencede saçmaliyor bide oraya tehdit gibi algilama yazmis..
onuda gectim benim erkek arkadaslarimla konusmam onu rahatsiz ediyor olmali ki gorusturme diyor :19:
Ama bunlari ne diye yapiyor orasini cozemedim..

Çocukluğundan işte!
Gelişimini tamamlayamamış da ondan...

hayir tanismiyoruz sadece ortak arkadaslarimiz var arasira kafeteryada felan ayni masada bulundugumuz olmustur ama sacma sapan konusur hep... bende hiç konusmak tanismak istemedim acikcasi.. yani sadece isimini okulu bilirim daha fazla bisey bilmem hakkinda..

bence çok saçma o kişinin erkek arkadaşınıza bir mail atması
sizi seviyor olabilir..ama sonuçta bir birlikteliğiniz var ne diye yok yere huzursuzluk çıkartmış ki
maksat kafa karıştırmak bence..

bence çok saçma o kişinin erkek arkadaşınıza bir mail atması
sizi seviyor olabilir..ama sonuçta bir birlikteliğiniz var ne diye yok yere huzursuzluk çıkartmış ki
maksat kafa karıştırmak bence..

bencede...
seni uzecek olan biri bu mailden sonra
birden bu fikrinden vazgececek degil ya
seven zaten sevecektir
niyeti baska olanda bu tur seylerle
niyetini degistirmez..

belki o insan farkinda degil ama yaptigi sey
anlamsiz...
kafa karistirmak ve huzursuzluktan baska bi ise yaramaz
umarim bu mail yuzunden erkek arkadasininzla aranizda
huzursuzluk cikmamistir...

Hayir huzursuzluk cikmadi cok sukur guveniyo bana.. sadece taniyip tanimadigimi sordu bende durumu anlattim.; zaten saklimiz gizlimiz yoktur bizim..
Ama gercekten cocukca bir davranis..

saçmalamış bence.. onu üzme vb konuşarak iyi görünmeye çalışıp aranızı bozmaya uğraşmış gibi geldi bana.. bence ciddiye bile alıp geri cevap bile atmamalıydınz :34:

Son düzenleme:
saçmalamış bence.. onu üzme vb konuşarak iyi görünmeye çalışıp aranızı bozmaya uğraşmış gibi geldi bana.. bence ciddiye bile alıp geri cevap bile atmamalıydınz :34:

aynen katılıyorum...
cvp atmanız onu ciddiyete almanız demek oluyor..
neyse olan olmuş ama bundan sonra yerinizde olsam
hiç cvp atmam bir şey yapmam ki
sevgilinizinde aslında o kişiye sert davranması gerekiyordu..
normal davranmış ama...

ya ona ne ki ne karışıyo yani bu ikinizin ilişkisi sonuçta bence bu çocuğun sana karşı bişeyleri olabilir dikkat et

bana karsi nasil biseyleri olabilir anlamadim ?

Allah Allah neden bu kadar büyüttünüz ki?
Arkadaşlarınızdan biri çocukluk yapmış,kendince artistleniyor siz de hemen yemişsiniz maşallah numaraları!
Erkek arkadaşınız adama oturup cevap yazmış siz hala nasıl,neden takılmışsınız..
13,14 yaş grubundaki aşklardan farkınız yok! Siz kendi hayatınıza baksanıza.. Dileyen dilediğini hissetsin,yazsın,çizsin,neden bu kadar ilgileniyorsunuz ki?
He yok ben sevgilimi istemiyorum acaba bu adam bana uygun mudur diye düşünüyorsanız ona doğru adım atın bakın işte sizin mutluluğunuzu istiyormuş,sizi ne kadar çok seviyormuşmuşmuş,size zarar vereni yakacak mıydı kesecek miydi unuttum onu..
Bence bu çocuk sizi iyi tanıyor kafanızın bu kadar karışacağını da biliyor şimdi oturup gülüyordur halinize..
Kavak Yelleri dizisine benzedi burası ayol!

Allah Allah neden bu kadar büyüttünüz ki?
Arkadaşlarınızdan biri çocukluk yapmış,kendince artistleniyor siz de hemen yemişsiniz maşallah numaraları!
Erkek arkadaşınız adama oturup cevap yazmış siz hala nasıl,neden takılmışsınız..
13,14 yaş grubundaki aşklardan farkınız yok! Siz kendi hayatınıza baksanıza.. Dileyen dilediğini hissetsin,yazsın,çizsin,neden bu kadar ilgileniyorsunuz ki?
He yok ben sevgilimi istemiyorum acaba bu adam bana uygun mudur diye düşünüyorsanız ona doğru adım atın bakın işte sizin mutluluğunuzu istiyormuş,sizi ne kadar çok seviyormuşmuşmuş,size zarar vereni yakacak mıydı kesecek miydi unuttum onu..
Bence bu çocuk sizi iyi tanıyor kafanızın bu kadar karışacağını da biliyor şimdi oturup gülüyordur halinize..
Kavak Yelleri dizisine benzedi burası ayol!

:46::46: Dogru soze ne denir...

Özet:
Platonik aşık çocuk, asıl oğlana göz dağı verir: 'Ciddi değilsen asıl kızla oynama. O kız seni seviyor'
Asıl oğlan da cevap verir: ' Sağol kardeş, biliyorum'
Dayanışmaya bak...
Şaka gibi...
:37:

Back
X