Gebeliğe Hazırlık Ne yapmak lazım?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Veronika06

Dua☘
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2021
60
31
18
Sevgili arkadaşlarım öncelikle herkese merhaba. Yeni üye oldum sayılır. 1 Ekim de bir düşük yaşadım daha yeniydi beta yükselmesi de çok iyiydi hatta birden bire oldu. Sonra yaklaşık 2 ay ara verdik ve aralıktan bu yana deneme surecindeyim. Korunmayı bıraktıktan hemen sonra hamile kalmıştım ilkinde ama aralıktan bu yana ovulasyon testi ile günlerimi takip etmeme rağmen henüz sonuç elde edemedim. Bat 25 mayıs. Bu sabah predictor test ile deneme yaptım gölge çizgi var ama ışığa tutunca anca görünüyor ve yanıltıcı olma ihtimali çok fazla.
Benim gibi olan vardır muhakkak. Neden yumurtlama günlerini değerlendirmemize rağmen olmuyor? Umutsuz olmak da istemiyorum ama ne yapacagim bilmiyorum çok moralim bozuluyor..

Sevgili arkadaşlarım öncelikle herkese merhaba. Yeni üye oldum sayılır. 1 Ekim de bir düşük yaşadım daha yeniydi beta yükselmesi de çok iyiydi hatta birden bire oldu. Sonra yaklaşık 2 ay ara verdik ve aralıktan bu yana deneme surecindeyim. Korunmayı bıraktıktan hemen sonra hamile kalmıştım ilkinde ama aralıktan bu yana ovulasyon testi ile günlerimi takip etmeme rağmen henüz sonuç elde edemedim. Bat 25 mayıs. Bu sabah predictor test ile deneme yaptım gölge çizgi var ama ışığa tutunca anca görünüyor ve yanıltıcı olma ihtimali çok fazla.
Benim gibi olan vardır muhakkak. Neden yumurtlama günlerini değerlendirmemize rağmen olmuyor? Umutsuz olmak da istemiyorum ama ne yapacagim bilmiyorum çok moralim bozuluyor..
Stres

Olumsuz dusunmeyin. Yumurtlama gununuzun uzerinden kaç gun geçti? Testde zor gorulem çizgi ilk dakilmkalarda mi çikdi? Resmin atarsanjz belki yardim ede biliriz. Bu ay gebelik olmasa bile umutsuz olmayin. Eşinizde sperm, sizde de yumurta ve rahim olduğu surece olmadi diyemezsiniz. Sadece zamani vardir.

Cunku o bebegin ana rahmine dusme zamani henuz gelmedi .

Bak bende kist vardi ara kanamam oldu 10 gun bitti bu ay hamile kalamazsin pas gec dedi dr o ay hamile kaldim
Varla yok arasi bir cizgi vardi inanamadim sonra o kimyasalmis

Dra gittim dediki kimyasaldan sonra daha cabuk hamile kaliniyor dedi bende aralikta yasadim ama bu aya kadar kalamadim

Bu ay yine hamileyim dra gitmedim henuz pazartesi gidecegim yani cok kafana takma o gelecegi zamani biliyor hersey yolundaysa bi sıkıntı yoksa tedavi olmani gerektirecek beklemelisin strese girmeden

Valla ben zarzor görüyorum çizgiyi ışığa tut yok 45 derece eğik dursun 🤭 ama yine de atıyım. Bi de daha iyi görmek için kağıdı çıkardım 🤭

Eklentiler

• 20210521_132430.webp
    20210521_132430.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 50
  • CYMERA_20210521_132544.webp
    CYMERA_20210521_132544.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 42
Valla çok haklısınız hepiniz nasip biliyorum. Kendimi çok sartlamadim aslinda bu ay ama yine de sonucu bilince bi üzülmüyor değil insan

Olumsuz dusunmeyin. Yumurtlama gununuzun uzerinden kaç gun geçti? Testde zor gorulem çizgi ilk dakilmkalarda mi çikdi? Resmin atarsanjz belki yardim ede biliriz. Bu ay gebelik olmasa bile umutsuz olmayin. Eşinizde sperm, sizde de yumurta ve rahim olduğu surece olmadi diyemezsiniz. Sadece zamani vardir.
11 gün geçti yumurtlamadan

Back
X