kolaysa kendileri üniversite bitirsin sınava girip atansın. kusura bakma kardeşin ama ilkokul mezunuda tezgahtar oluyor birşey mi başarmış ki sana laf ediyor. sende gez canımSelama kk üyleri
Direk giriyorum konuya. Babam ve kız kardeşim beni beceriksizlikle suçlar sürekli. Atanamadın, evlenemedin, ne becerdin ki gibi gibi. Doğru konuşmalı, çok güzel değilim evlilikten yana zaten ümitli değildim.
Ülkenin durumu belli, iyi puanlarda aldım olmuyor, atamalar çok düşük, şimdi de başka bir sınava hazırlanıyorum. Özel sektör adam yerine koymuyor, istisnaları geç zaten torpil. Az birikmişim var, yatırım yaptım katladım biraz. Onun dışında da bir şeyim yok. Ama onlara yük olmam.
Kız kardeşim mantıcıda tezgahtar çalışıyor. Gezer tozar, ben ev insanıyım. Öyle gezmelere çıkmam. Çok boş zamanında oyun oynarım bilgisayarda vs. Evde oturuyorsun, bir şey beceremedin diyip suçluyotlar beni. Ne yapayım bilemedim. Biraz ters insanlarız onunla. Onun gibi giynip süslenmem.
Çok önemli not: tartışma doğmasın diye cevap yazmayacağım. Şimdiden fikirlerini paylaşanlara teşekkür ediyorum.
bende 2.5 sene iş aradım bana dedikleri neden çalışmıyorsun. en son babam kızmıştı birine size ne isterse çalışmaz ben kızıma bakamayacak mıyım diyeBabaniz eski kusak atanmanin ne kadar zor oldugundan haberi yok cunku onlarin zamaninda hic boyle degildi lise mezunu bir insan da isinde ilerleyip aile gecindirebiliyordu issizlik bu kadar degildi yuksek puanlar alip da atanamama is bulamama gibi dertleri yoktu... Kizkardesiniz ise densiz. Takmamaya calisin. Ben de bir sene issiz kaldim. Evden ceviri yapiyordum yine de. Doktora yapiyordum. Surekli is ariyordum. Kucumsediler beceriksiz dediler. Hic tanimadigim insanlar bile "hmmm, evde oturuyorsun yani???" Dediler kucumseyerek. Dusunsene hayatin calismakla gecmis, surekli sinavlara girmissin essek yukuyle puanlar almissin okul okumussun is bulamiyorsun kafayi yemek uzeresin bir de bu dandiklerin agiz burun kivirmasiyla ugrasiyorsun. Cinnet sebebi. Ama siz takmayin.
Kimseye yorum yazmayacaktım, kuaura bakmasınlar ama gözlerim doldu. Ne harıka babanız varmış. Kıymetini bilin hocam. Herkesin yaşamu böyle değil, benimki baktım büyüttüm diye her gün sitem eder.bende 2.5 sene iş aradım bana dedikleri neden çalışmıyorsun. en son babam kızmıştı birine size ne isterse çalışmaz ben kızıma bakamayacak mıyım diye
teşekkür ederimKimseye yorum yazmayacaktım, kuaura bakmasınlar ama gözlerim doldu. Ne harıka babanız varmış. Kıymetini bilin hocam. Herkesin yaşamu böyle değil, benimki baktım büyüttüm diye her gün sitem eder.
Canım insanlar eleştirmeyi çok sever. Bu kişiler ailenden bile olsa çok kulak asmamak lazım.Selama kk üyleri
Direk giriyorum konuya. Babam ve kız kardeşim beni beceriksizlikle suçlar sürekli. Atanamadın, evlenemedin, ne becerdin ki gibi gibi. Doğru konuşmalı, çok güzel değilim evlilikten yana zaten ümitli değildim.
Ülkenin durumu belli, iyi puanlarda aldım olmuyor, atamalar çok düşük, şimdi de başka bir sınava hazırlanıyorum. Özel sektör adam yerine koymuyor, istisnaları geç zaten torpil. Az birikmişim var, yatırım yaptım katladım biraz. Onun dışında da bir şeyim yok. Ama onlara yük olmam.
Kız kardeşim mantıcıda tezgahtar çalışıyor. Gezer tozar, ben ev insanıyım. Öyle gezmelere çıkmam. Çok boş zamanında oyun oynarım bilgisayarda vs. Evde oturuyorsun, bir şey beceremedin diyip suçluyotlar beni. Ne yapayım bilemedim. Biraz ters insanlarız onunla. Onun gibi giynip süslenmem.
Çok önemli not: tartışma doğmasın diye cevap yazmayacağım. Şimdiden fikirlerini paylaşanlara teşekkür ediyorum.
Evlenmenin güzellikle bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum kalbinin kafanın uyuştuğu bir insan çıkmamıştır karşına nasibinde yoktur mesela lütfen bunu güzellik çirkinlikle kıyaslamayalımSelama kk üyleri
kusura bakmayın yanlıs da anlasılmasını ıstemıyorum lutfen demek ıstedıgım carpıtılmasınSelama kk üyleri
Atama olmasi icin bolümunü bilmiyorum ama yuksek kpss kurtarmiyor malesef, yds lazim.. bence sen kendin gibi ol, kendini sev,kendinle barış, ailen sana onlari soyleyince eline ne geciyor acaba... ilginc.. aile demek destekleyen demektir.Selama kk üyleri
Ülkenin durumu belli, iyi puanlarda aldım olmuyor, atamalar çok düşük, şimdi de başka bir sınava hazırlanıyorum. Özel sektör adam yerine koymuyor, istisnaları geç zaten torpil. Az birikmişim var, yatırım yaptım katladım biraz. Onun dışında da bir şeyim yok. Ama onlara yük olmam.internetten yazar çizer kendimi idare ederim.
Kız kardeşim mantıcıda tezgahtar çalışıyor. Doğru konuşacaksın benden epey güzel. Gezer tozar, ben ev insanıyım. Öyle gezmelere çıkmam. Çok boş zamanında oyun oynarım bilgisayarda vs. Evde oturuyorsun, bir şey beceremedin diyip suçluyotlar beni. Ne yapayım bilemedim. Biraz ters insanlarız onunla. Onun gibi giynip süslenmem daha sade bir insanım ki bu da ona çok ters.
hep abim derdini anası olmayanın babası olmazmış doğru bızler hep rezillik şekilde büyüdük anne baba ayrı olunca Rabbim sana kolaylık wersinSelama kk üyleri
Ülkenin durumu belli, iyi puanlarda aldım olmuyor, atamalar çok düşük, şimdi de başka bir sınava hazırlanıyorum. Özel sektör adam yerine koymuyor, istisnaları geç zaten torpil. Az birikmişim var, yatırım yaptım katladım biraz. Onun dışında da bir şeyim yok. Ama onlara yük olmam.internetten yazar çizer kendimi idare ederim.
Kız kardeşim mantıcıda tezgahtar çalışıyor. Doğru konuşacaksın benden epey güzel. Gezer tozar, ben ev insanıyım. Öyle gezmelere çıkmam. Çok boş zamanında oyun oynarım bilgisayarda vs. Evde oturuyorsun, bir şey beceremedin diyip suçluyotlar beni. Ne yapayım bilemedim. Biraz ters insanlarız onunla. Onun gibi giynip süslenmem daha sade bir insanım ki bu da ona çok ters.
Bana da hem beceriksiz rezilsin ve pasaklısın derdi kendi öp Öz babam birde şiddet wardı o yüzden ewlendim yoksa ewden kaçacaktımBir aile nolur evladına bunu yapmasın ya. Beceriksiz ne kelime. Bana halam babannem filan böyle dediği için ne başarırsam başarayım hep şans gibi gördüm kendimi hep beceriksiz hissettim sonra baktım ki kısa zamanda bir sürü iş hallediyorum, yaptığım temizlik parlıyor yaptığım yemek güzel oluyor iş yerinde bana verilen görevi zamanında tamamlıyorum. Kendi kendimi onardım fark ettim yani öyle değilmişim. Hatta güzel olduğuma dair iltifatlara bile başta yav he he derdim içinden sonra aynada kendimi fark ettim. Ben değerliyim kıymetliyim güzelsem de kusurluysam da ben biriciğim abi ötesi yok. Sen de çevreni değiştiremiyorsan kendine bakış açını değiştir.
Yok artık yapıp sokağa mi atacaktı. Tabi ki çocuğu bakıp büyütecek. Sizi anlıyorum Bizim bölümde de atama çok az. Aldığım puanlarla Başka bölüm okusaydım atanmistim ama kendi bolumumde olmadı işte. En çok bizler üzülüyoruz zaten kimse farkında degil miKimseye yorum yazmayacaktım, kuaura bakmasınlar ama gözlerim doldu. Ne harıka babanız varmış. Kıymetini bilin hocam. Herkesin yaşamu böyle değil, benimki baktım büyüttüm diye her gün sitem eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?