Ne yapmalı?

ASENK

kendimi durduracak değilimmm!!
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2013
1.668
2.309
448
Selam kızlar size bir durumumu anlatıcam bana bir akıl verin nerede hata kimde hata ben artık düşünemiyorum.ben akrabalarımdan uzak sadece çekirdek ailemle yaşayan rahat büyümüş dini inancı pek kuvvetli biri değilim.eşim benim aksime geleneksel akrabalarıyla içli dışlı dini inancı kuvvetli biri.yakın zamanda eşimin bi akrabası vefat etti.eşimin ailesi farklı şehirde günler öncesinden gitti.ben de babasına ayıp olmasın diye dün iş çıkışımda uçak bileti aldım gittim.bugün eşim beni bıraktı kadınların içine el öp yemek hazırla çocuk ne zaman olmuyosa tedavi ol vs bir garip sohbetin içinde 1 saate yakın oturdum.kapıda eşimi gördüm biraz bunaldım dedim eyvahhh sen misin bunu diyen sabahtan beri kavga ediyoruz.nasıl olacak kızlar bir yere kadar idare ediyorum ama bi yerden sonra olmuyor.tek çaresi boşanmak mıdır ?

Bu anlaşmazlık her konuda oluyorsa, evet boşanmak çare ama sırf bunun içinse boşanılmaz

Kötü günüymüş, sizi de anlıyorum bunalmakta haklısınız lakin dillendirmeyiverin adamın bugününde siz de

Bir yere kadar dayanıyorum ama yok bi yerden sonra patlıyorum.çok fazla millet ne der diye yaşıyor eşim.her bayram stres ben tatil yapmak istiyorum o bana uysa bile hep eksik.ben köyüne gitsem zaten hep kavga

Bir yere kadar dayanıyorum ama yok bi yerden sonra patlıyorum.çok fazla millet ne der diye yaşıyor eşim.her bayram stres ben tatil yapmak istiyorum o bana uysa bile hep eksik.ben köyüne gitsem zaten hep kavga
O zaman haklısınız bir şey diyemem. Ben sadece bu konu üzerinden yorumladım.
Dayanmak zorunda da değilsiniz her konuda kendine uydurmaya çalışıyorsa sizi

Neden bu kadar farkli biriyle evlendiniz?
Böyle biri miydi emin değilim evlendiğimizde çok uzun süre bir birliktelikti.işin içine evlilik girince adam değişti.evlenmeden önce bayramda italyaya bile gitmiştik

Biraz eski tip bol hizmet eden bi gelin istiyor sanırım,yeni evliyseniz zamanla size alışır orta yol bulunur,itiraz edin sınır koyun cenaze olan eve çok yakın değilse sadece bi kez gidebileceğinizi söyleyin,kına düğün vs bi çok organizasyon varsa sadece birine katılın,bizimkiler o kadar ısrarcı değildi ama eşimin ailesinde bu tavır vardı bi iki cinnetle çözdüm ben.

Evst aynen yemek hazırladım sohbet ettim bak anartmıyorum 70 yaşında 30 tame falan kadına ben yumurta kıramam abartmıyorum.yeni de değil 3 yıl oldu.sanki gittikçe yoğunlaşıyor gibi tavırları.

Bugün ben de ilk cinnetimi geçiricem az kaldı.darısı diğer günlere

Hayata bakışınız çok farklıymış böyle biriyle evlilik çok zor. Evlenmeden önce bunları dillendirmemesi garip. Belki annesi akrabaları falan onu çok etkiliyordur ki bu da kötü bir şey. Açık açık bütün sorunları masaya yatırmalısınız.

İyide sadece 1 saat oturmuşsunuz söylenmenize gerek Yokki . Yukarda saydıklarınızda bugün yaşadıklarınızın da bir ilişkisi Yok dini İnan şu bu ne alaka . Gitmişsiniz millete he hı de sessiz otur . Ben bi ortamı sevmiyorsam öyle yaparım hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…