Ne yapmalı?

Nopainnogain95

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2018
57
22
3
30
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. Direk konuya geçeyim.2 hafta önce doktora gittim ve 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. 10 gün sonra gel kalp atışlarını dinleyelim dedi. Gittiğimde duyamadi malesef. Ertesi gün başka bir doktora gittik. O da duyamadi ve çocuğun keseden daha küçük olduğunu söyledi. Bugün tekrar gittik. Kese 7 haftalık ancak çocuğun gelişimi geri. Kalp atışlarını duymadığını söyledi ancak cihazda hareket eden birşey var dedi bende gördüm bunu. Doktorda ikilemde kaldı sanki. Bulantilarim hala devam ediyor ve bu belirsizlikten ötürü de pek iyi değilim. Sağlıklı bir gebelik değil yüksek ihtimal dedi.. Sizce ne yapmalıyım?

Çok özür dilerim amacım asla sizi kırmak değil sanırım bulunduğunuz durumdan bir sıkıntı içindesiniz ve o yüzden buraya soruyorsunuz ? Biz ne diyebiliriz ki? Git aldır mı ? Bekle mi ?
Biz değil , doktorunuzun ne dediği önemli .
Dua edin , ne diyim .
Allah kimseyi evladı ile sınamasın zor . Ama burdan kim size nasıl yardımcı olsun ne yapmanız gerektiği hakkında :/

Hani aldir ya da aldırmadan ziyade acaba bu durumu yaşayan olmuş mudur? Içimde bulunduğum durumu yaşayan varsa en azından çok çok iyi olur bilgi almak

Şu durumda hekiminiz emin olana dek beklemelisiniz..
İsterseniz farklı bir hekim ile görüşüp ikinci bir görüş alabilirsiniz.

Valla paraya kiyip prof e gidin. Beni kimse miyom ameliyati yapmak istemedi prof e gittim hemen ameliyat dedi. Devlet hastanesinde. Ameliyat oldum.
Bence iyi bir dr arastirip gidin.

Benimde kese küçük bebek büyüktü,doktor büyük ihtimal düşer dedi.kalp atışlarını duydugumun ertesi günü kanamam oldu ve kürtaj olmak zorunda kaldım
Unarım sizinki saglıklı bir gebeliktir,deilse zaten vücut atıyo onu
İçiniz rahat degilse baska doktora daha gidin

Öyle mi dersiniz ? Daha iyi tetkik eder değil mi ?
Kesinlikle.
Ben devlet hastanesindki dr miyom var ama onemli degil diyince , herkesin ayilip bayilip odasina devlet hastanesi gibi kuyruk olusturdugu ozel dr a gittim . Miyomun cok kucuk aldirma. Gerek yok ne acelen var . Gibi konusmalar yapti. Icim rahat etmedi. Rahim icindeydi cunku. Dr sitesinden bir prof. e sordum . Aldirmak gerekir ancak iyi bir dr bulmalisiniz rahim ici risklidir dedi. Cerrahpasa da bir prof. Den randevu ayarlayabildim gittim ve direk aldirmalisin gebelige engel olabilir dedi.
Ben otekileri dinliyor olsaydim onumuzdeki aya kadar bekliyor olacaktim. Sonra ameliyat edeceklerdi aralik gibi sonra toparlanmasi falan fistan .yani boyle...

simdi tecrube sahipleri daha iyi oluyorlar. Bence arastirip bir dr a daha gorunmelisini ve kararinizi ona gore vermelisiniz
Umarim ciddi bizey degildir ve saglikla kucaginiza alirsiniz evladinizi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…