- Emoji Skoru
- 22
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi Nopainnogain95
-
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. Direk konuya geçeyim.2 hafta önce doktora gittim ve 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. 10 gün sonra gel kalp atışlarını dinleyelim dedi. Gittiğimde duyamadi malesef. Ertesi gün başka bir doktora gittik. O da duyamadi ve çocuğun keseden daha küçük olduğunu söyledi. Bugün tekrar gittik. Kese 7 haftalık ancak çocuğun gelişimi geri. Kalp atışlarını duymadığını söyledi ancak cihazda hareket eden birşey var dedi bende gördüm bunu. Doktorda ikilemde kaldı sanki. Bulantilarim hala devam ediyor ve bu belirsizlikten ötürü de pek iyi değilim. Sağlıklı bir gebelik değil yüksek ihtimal dedi.. Sizce ne yapmalıyım?
Hani aldir ya da aldırmadan ziyade acaba bu durumu yaşayan olmuş mudur? Içimde bulunduğum durumu yaşayan varsa en azından çok çok iyi olur bilgi almakÇok özür dilerim amacım asla sizi kırmak değil sanırım bulunduğunuz durumdan bir sıkıntı içindesiniz ve o yüzden buraya soruyorsunuz ? Biz ne diyebiliriz ki? Git aldır mı ? Bekle mi ?
Biz değil , doktorunuzun ne dediği önemli .
Dua edin , ne diyim .
Allah kimseyi evladı ile sınamasın zor . Ama burdan kim size nasıl yardımcı olsun ne yapmanız gerektiği hakkında:/
Beklemek ıstiyorum ama belirsizlik çok yoruyor beni..Şu durumda hekiminiz emin olana dek beklemelisiniz..
İsterseniz farklı bir hekim ile görüşüp ikinci bir görüş alabilirsiniz.
Öyle mi dersiniz ? Daha iyi tetkik eder değil mi ?Valla paraya kiyip prof e gidin. Beni kimse miyom ameliyati yapmak istemedi prof e gittim hemen ameliyat dedi. Devlet hastanesinde. Ameliyat oldum.
Bence iyi bir dr arastirip gidin.
Kesinlikle.Öyle mi dersiniz ? Daha iyi tetkik eder değil mi ?