• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmali ?

Gullssin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2010
116
0
46
Adana
Kizlar kucuk bir sorum olucak ben kismet ederse bir hafta sonra turkiyeye dönuyorum ve döndugumde sevgilimle aramdaki olan sorunlari oturup konusacaz ins. Ama evliligi dusunen bir iliskiydi bizimkisi simdi ise en azindan bir sure evliligi dusunmedigini söyluyor, ama gelince yuz yuze konusuruz diyor bunlari burdan konusmanin bir anlami yok diyor.
Ne yapmaya calisiyor bilmiyorum ama sizce nasil davranmaliyim ?

Sorunlarınız ne boyutta bahsetmemişsin ama ciddi sorunlarınız varsa
ayrılık konuşması yapıcak gibi duruyor yada çok tartışan bir çift iseniz
yüzyüze konuşup tatlıya bağlamak istiyordur tlfda uzadımı uzuyor tartışmalar bir sonuca bağlanılmıyor

Yurt dışına çıkmış ve onu unutmamışsınız ne hoş..Bizimki unuttu da:(İşte bay bayan farkı.

Sorunuza gelince yaşadıklarınızı bilemiyoruz ki;Birden bire mi böyle davranmaya başladı?

sorun uzaklik yani nasil desem sinav konusunda ondan sinavim oldugunu gizledim sonrsinda biras uzaklasmaya basladik yani kendisi uzaklasti.
ama sorunun benimle ilgili olmadigini kendisinin bu aralar hic bisey yapmak istemediginden vs bahsetti, sanirim akli karisik bende bilmiyorum. bi yandanda bitircek olsa neden gelmemi beklesin diyorum

Sorunlarınız ne boyutta bahsetmemişsin ama ciddi sorunlarınız varsa
ayrılık konuşması yapıcak gibi duruyor yada çok tartışan bir çift iseniz
yüzyüze konuşup tatlıya bağlamak istiyordur tlfda uzadımı uzuyor tartışmalar bir sonuca bağlanılmıyor

yok cok tartismayz aslnda sadece uzaklikla biras sorunlar cikti daha sonrasinda neyse bunlar gecmiste kaldi vs dedi geldiginde konusuruz dedi. yani tam olarak bilmiorum ama evlilik dusunuoduk simdilik bir sure daha dusunmedigini söyledi . anlamadimki sadece yuz yuze gelip konusmamiz gerek bu kesin.

canım uzaktayken daha az ilgilendiysen onunla, ondan evliliği kafasında erteliyor olabilir. ben de aynı durumu yaşıyorum, yurt dışındayım ve erkek arkadaşımla ciddi düşünüyorduk; ama bir süredir çok sık görüşemiyoruz ve ben de aynı kararı yani ilişkiyi askıya alma kararını aldım. çünkü insan farklı şartlarda ilişkinin nasıl yürüyeceğini sınayınca böyle bir durum ortaya çıkabiliyor. döndüğünde anlayabilirsin ancak olan biteni; ama sıkma canını zaten her iş olacağına varır..

canım uzaktayken daha az ilgilendiysen onunla, ondan evliliği kafasında erteliyor olabilir. ben de aynı durumu yaşıyorum, yurt dışındayım ve erkek arkadaşımla ciddi düşünüyorduk; ama bir süredir çok sık görüşemiyoruz ve ben de aynı kararı yani ilişkiyi askıya alma kararını aldım. çünkü insan farklı şartlarda ilişkinin nasıl yürüyeceğini sınayınca böyle bir durum ortaya çıkabiliyor. döndüğünde anlayabilirsin ancak olan biteni; ama sıkma canını zaten her iş olacağına varır..

ben aslinda cok ilgilendim ama son zamanlarda kendisi uzaklasti bende celiskiler yasiyorum uzulmemek elde degil okadar cok soru varki kafamda hic birine dogru duzgun cvp bulmiyorum tek umudum simdi yuz yuze gelmek konusmak oda bunlari gelince konusuruz diyo bilmiorum umarim yoluna girer.

canım kendini ezdirme ne olursa olsun ona göre davran bence,evliliği düşünüyordunuz uzakta kaldınız diye ne bu çocuk gibi ben rafa kaldırdımda ne demek eğer uzaklıktan dem vuruyorsa yok başka şeyler varsa bilemicem ama her şeyin hayırlısı ama kendinizi onsuz hayat olmazmış gibi bir görünüme sokmayın ve olduğnuz gibi davranın duruma göre kendinize sınırlar koyarsınız:)

canım kendini ezdirme ne olursa olsun ona göre davran bence,evliliği düşünüyordunuz uzakta kaldınız diye ne bu çocuk gibi ben rafa kaldırdımda ne demek eğer uzaklıktan dem vuruyorsa yok başka şeyler varsa bilemicem ama her şeyin hayırlısı ama kendinizi onsuz hayat olmazmış gibi bir görünüme sokmayın ve olduğnuz gibi davranın duruma göre kendinize sınırlar koyarsınız:)

evet ona yansitmamam en dogrusu bide kendimi engellesem aramasam onu tam olcak.. aslinda gidince herseyi konusacam o gune kadar kendimi tutmak istiyorum artik sonucu ne olur bilmiorum temennim iyi olmasi, benden cok emin benim onu sevdigimi cok ii bilio ben bunu hep belli ettim o kendini geri cekti ben cekmedim sanirim artik kendimi cekmem gerekiyor..

Kizlar kucuk bir sorum olucak ben kismet ederse bir hafta sonra turkiyeye dönuyorum ve döndugumde sevgilimle aramdaki olan sorunlari oturup konusacaz ins. Ama evliligi dusunen bir iliskiydi bizimkisi simdi ise en azindan bir sure evliligi dusunmedigini söyluyor, ama gelince yuz yuze konusuruz diyor bunlari burdan konusmanin bir anlami yok diyor.
Ne yapmaya calisiyor bilmiyorum ama sizce nasil davranmaliyim ?

Aklına takılan ciddi sorunlar var gibi görünüyor. Mantıklı davranarak sana yüz yüze oturup konuşuruz demiş. Ama bence her şeye hazırlıklı ol derim canım. Yani psikolojik olarak her şeye hazırla kendini ki en kötü ihtimal gerçekleştiğinde bile az yara alasın. Sabırlı ol onunla yüz yüze gelene kadar. Her şey yolunda gider inşallah.

Aklına takılan ciddi sorunlar var gibi görünüyor. Mantıklı davranarak sana yüz yüze oturup konuşuruz demiş. Ama bence her şeye hazırlıklı ol derim canım. Yani psikolojik olarak her şeye hazırla kendini ki en kötü ihtimal gerçekleştiğinde bile az yara alasın. Sabırlı ol onunla yüz yüze gelene kadar. Her şey yolunda gider inşallah.

evet sanirim aklina takilanlar var ben herseye hazirliyorum kendimi hatta madem evlilik dsunmuyorsun görusmeyelim vs bile dedim daha cok zorlastirmayalim dedim sacmaliyorsun dedi bende uzatmadim geldigimde konusuruz dedim bende.
bi yandanda diyorumki madem bitirmek istiyor niye yuz yuze gelmeyi bekliyor belki oda duzelmesini bekliyor bilmiyorum cok karisigim artik saglikli dusunemiyorum

Back
X