• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalı ?

nişanlınız dayısına düğünde söz sana bir şarkı söyleteceğiz,sen şimdi sil bu videoyu,bizim düğünümüzdeki videoyu koyarsın desin.

Cook haklisin canim bi de sana paylas demis bu erkekler ne kadar düz yahu biz kirk kere düsünürüz:44:

Sorma canım odunlukta master yapacaklar :) O paylaşırmısın diyince ben kızsam kızamadım paylaşsam olmaz.Dedimki o videoyu paylaşırsam X hiç iyi şeyler düşünmez, tartışırız.O da bana zaten şaka demiştim dedi :) Hey Allahım..

nişanlınız dayısına düğünde söz sana bir şarkı söyleteceğiz,sen şimdi sil bu videoyu,bizim düğünümüzdeki videoyu koyarsın desin.

Dayısı 30'lu yaşlarda canım anlaması lazım gönül işlerini ama nerde..Sesin millet duysun övgüler gelsin çabasında o da..
Bizim düğünde söyletmiycem ona şarkı markı ceza :)))

Kızlar, az önce konuştum.Videodan rahatsız olduğumu belirttim.
O da bakma falan dedi.Çok ciddi bir konuşma anında değildik ama ciddiyetimin farkındaydı.
Bakma diyince ben sildirmeni istiyorum dedim.O da tamam aşkım, bakarız dedi.
Bakarız yok o video silinecek görmek istemiyorum dedim.
Bakma falan dedi.Benim eski sevgilimle öyle bir videom olsa sen napardın, dünyayı başıma yıkardın dedim.
Daha beter olurdu falan dedi :) Tamam sildiricem dedi.
2 gün veriyorum sana dedim, güldü şuna bak hele gün veriyo dedi :)
Anlıycanız o video 2 bilemedin 3 güne silinecek.Takip edicem.Silinmezse vay haline..

Canım sildirdim diyip sadece videoyu görebilen insanlardan senin ismini çıkartabilirler. Yani eğer ki baktın silinmiş hemen rahatlama. Nişanlının facebook şifresini biliyprsan bir de ordan bak. Eğer ordan silinmemişse de beni salak yerine mi koyuyorsunuz diye ben olay çıkarırdım ama sen gene de sakince ne yapacağını düşün.

:)bosver canim kaldirtir nisanlin sinir bozucu hakikaten ben cildirirdim galiba yani kiskanir yediremez insan

Kendisi koluma konan sineği bile azarlar okadar kıskanç ama sıra kendisine gelince :))))))
Ben aynısını sana yapsam nasıl olur bi düşün dedikçe çıldırıyo :)

ben olsam çıldırırdım heralde ne kadar sınır bozucu bı durum kaldırtmalısın canım bencede

Cuma günü bakıcam o video orda olmayacak dedim..

Canım sildirdim diyip sadece videoyu görebilen insanlardan senin ismini çıkartabilirler. Yani eğer ki baktın silinmiş hemen rahatlama. Nişanlının facebook şifresini biliyprsan bir de ordan bak. Eğer ordan silinmemişse de beni salak yerine mi koyuyorsunuz diye ben olay çıkarırdım ama sen gene de sakince ne yapacağını düşün.

Benimde aklıma geldi canım o. Benimki yapmasa dayısı yapar.Dayısı pek silecek gibi değil ama çünkü 2 video var şarkı söylediği.
Bizimki öyle bişi demeliki dayısı silmeli.Şahsen dayısına çok kırıldım ben ama neyse..
Ablası, teyzesi, eniştesi, yiğenleri falan ortak arkadaşımız.Benden gizlese onlar görür :)
Bir şekilde anlarım yani..Okadar sahtekar olmaz umarım

Back
X