- 2 Ekim 2013
- 2.065
- 710
- 178
Merhaba. Konu ergen kuzenimle ilgili. 17 yaşında ve dün onlara iftara gittiğimizde bir sürü hatalarını öğrendim
Bir erkek arkadaşı var bunu bana anlatmıştı ben de yanlış bişey yapmaması için aldım karşıma konuştum dikkat et, şöyle böyle falan diye.. Annesi sigaradan şüpheleniyordu onu da sordum içmiyorum deyince sana inanıyorum deyip gitmedim üzerine. Fakat sonradan gördüm ki çığırından çıkmış bizim kız. Dayısının kızı yatılı kuran kursuna gidicez diye yengemden izin almış ve gitmiş bizimki de. Fakat ben inanmadım çünkü instagramda havuza gittiği, akşam dışarılarda gezdiği fotolar var. Ben yine bişey demiyordum ama annesini ve babasını kandırdığını öğrenince kızdım artık. Sonra kardeşine resimleri gösterdim diye beni hem feysten hem instagramdan engellemiş. vatsaptan yazıştık ama inkar etti ben kursa gidiyorum ne tatili diye. kızım gidebilirsin ama neden yalan söylüyorsun diyorum hala inkar ediyor. Yengemle konuştum bak kızının yolu yol değil al karşına konuş gerekirse babasına söyle dedim. Bu arada bir sene sınıfta kaldığını, okul boyunca sürekli disipline gittiğini falan babasına söylememişler. Kızdım yengeme. Eğer dün orda olsaydı elimde kalacaktı. Sigara da içiyormuş kardeşleri görmüşler bunu da inkar etti tabii. Ve saçma sapan pozlar veriyorlar nette. Saçma salak kaş göz işaretleri, dudak bükmece. Yani ergensin tmm da bi ağırbaşlı ol. Ben de tehdit ettim artık babana söylücem diye. Fakat babası duysa kemiklerini kırar. Annesi sessiz bir kadın onu da takmıyor. Ben de yakın değilim ki her zaman kontrol edebileyim
Nasıl davranacağımı şaşırdım. Paylaşım yapacağı zaman tüm akrabalarını engelliyordu ben hariç. Artık beni de engelliyor göremiyorum ne yaptığını. Nasıl kontrol altına almalıyım? Ne yapmalıyım? Hassas diye üzerine de gidemiyorum ama güvenini kaybettim sanırım