Canım sitede diyet grupları var ,
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...dakiler-birlikte-zayifliyor.245010/page-15998 Mesala bu 80-89 kilo aralığındakiler birlikte zayıflıyor grubunun linki, ben de 60-69 grubuna uyeyım, hergun ne yedık ıctık neler yaptık paylaşıyoruz bırbırımızı motıve edıyoruz sen de grubuna katılıp arkadaslardan motıvasyon alabılırsın.Bu gruplarda herkes kilo verıyor, 20-30 kıloları verenlerı gordum, sende yaparsın duzenlı takıp ettıkce ve azımle calıstıkca :))
Bunun dışında dıyetı sporla takvıye edenler kesınlıkle daha hızlı zayıflıyor, cunku duzenlı spor hem kalorı yaktırıyor hem de metabolızma hızını yukselttıgı ıcın sureklı daha fazla kalorı yakmanı saglıyor. Ben hıc yapmazdım, ama spor yapmadan verılmıyormus yanı gordum yarın baslayacagım .
Bol bol su iç , cok tok tuyor. Ligth ya da yarım yağlı yogurdun içine 1 er çay kaşığı zencefil- tarçın- zerdeçal (hepzi toz halınde) karıştır ye. Bunlar yoksa yine bu yogurda yarım limon suyu + 1 tatlı kaşığı pulbiber karıştır bunu ye. Sabahları kahvaltıdan once ılık suyun içine sirke kat. Tatlı yememeye özen göster , ben çok tatlı yerdım meger o benım ıstahımı acıyormus 10 gundur nerdeyse hiç tatlı yemedım ve acıkmıyorum ınan.Bıraz sabret ,tatlı krızlerınde çayının içine çubuk tarçın at iç o tatlı istediğini yok eder. Hamurişi bence yeme çünkü inanılmaz kalorililer mesela bir katmer 500 kalori, bir dilim ekmek 60 kalori . Degmez yani o kalorileri almaya. Kalorini hesapla hergun. diyetkolik veya diyetarkadasım sitelerinden bakabilirsin . Gunluk 1000 kalorinin altına dusmeden beslenmeye çalış.
Son olarak da kendini diyetteyim diye strese sokma, hatta etrafındakılere de soyleme senı sıkmasınlar laf etmesınler. Kendını kılolarını severek başla bu işle.Böyle de güzelim ama 70 kiloda olmak istiyorum şu an de. Diyet yapmıyorum sadece sağlıksız alışkanlıklarımdan kurtuluyorum de. Olaki bir gün diyeti bozarsan sakın aman tüm diyet çöpe gitti deyip koyverme, kaldığın yerden devam et. Kendini sevv mutlaka,kendine değer ver. Zaten diyet yapmak istemimiz kendimize ne kadar değer verdiğimizi gösteriyor. Hedef belirle ! Yılbaşına şurda 70 gün fln kaldı . Kendine bir yeniyıl hediyesi ver hadi! Yılbaşına kadar 5 kilo zayıflayacağım de :)