• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmaliyim akil verin nolur...

valla baştan tavrını koyamazsan hiç bir halt edemiyorsun, ben gibi olma.
yok bayramdı, kandildi, doğum günü, yılbaşı, hastalık, sağlık vs. derken biz onlar için yaşadık resmen.

kocamı seviyorum diye yaptım herşeyi, yapmadığımda noldu biliyor musun?
3 ay, sadece 3 ay konuşmadım diye kocam gelip karşıma sen yoluna ben yoluma dedi.

onlar önemliymiş. böyle olmazmış. ben de kalk kızım dedim, kalk gidiyoruz. batsın sevgisi de aşkı da. emin ol sen de bir ters düşsen bu olacak. çünkü onlardan başkasıyla yaşamaya alışık değiller.

aynen... ben sirf ona olan sevgimden saygimdan kocam ne derse yaparim onlar icin ama birgunde bize ait olsun diyince, kocam olacak adam beni bencil olmakla aile bilincimin olmamasiyle suclar. evlenirken yardim eden kimse yoktu simdi hepsi ortada masallah. napicagimi sasirdim kendimi yiyorum sadece. ben hasta olurum ben numara yapiyo olurum ablasi daha agir olur, boyle boyle seyler iste.

Akıl 1: tasinmalisiniz:KK55:
Akıl 2: böyle yasamayi kabul edeceksiniz:KK51:
Akıl 3: cingar cikarip ablalarla kavga edeceksiniz bir daha arayamayacaklar ( ki böyle bi fitratiniz yoktur olsa böyle olmazdi ):KK11:
Akıl 4: esinle konusacaksin yok ben onlarsiz yapamam derse aldiginiz ürünü az kullanılmış sekilde iade edeceksiniz.:KK25:
Şaka bir yana allah yardimcin olsun valla 1 taneyle bas edemiyorum 3 tane zor coook zor.:KK19:

aynen... ben sirf ona olan sevgimden saygimdan kocam ne derse yaparim onlar icin ama birgunde bize ait olsun diyince, kocam olacak adam beni bencil olmakla aile bilincimin olmamasiyle suclar. evlenirken yardim eden kimse yoktu simdi hepsi ortada masallah. napicagimi sasirdim kendimi yiyorum sadece. ben hasta olurum ben numara yapiyo olurum ablasi daha agir olur, boyle boyle seyler iste.
bana da psikolojisi bozuk, o yüzden anlaşamıyor demiştiler:)

kaç kurtar kendini arkadaşım.
onların tırnağı kırılsa ah vah, uyuyamıyordu adam.
aslında onların bozuk psikolojisi.

istersen dene, peşinden gelmez eşin. şuraya da yazıyorum:KK31:

Akıl 1: tasinmalisiniz:KK55:
Akıl 2: böyle yasamayi kabul edeceksiniz:KK51:
Akıl 3: cingar cikarip ablalarla kavga edeceksiniz bir daha arayamayacaklar ( ki böyle bi fitratiniz yoktur olsa böyle olmazdi ):KK11:
Akıl 4: esinle konusacaksin yok ben onlarsiz yapamam derse aldiginiz ürünü az kullanılmış sekilde iade edeceksiniz.:KK25:
Şaka bir yana allah yardimcin olsun valla 1 taneyle bas edemiyorum 3 tane zor coook zor.:KK19:
:KK70::KK70::KK70:

bana da psikolojisi bozuk, o yüzden anlaşamıyor demiştiler:)

kaç kurtar kendini arkadaşım.
onların tırnağı kırılsa ah vah, uyuyamıyordu adam.
aslında onların bozuk psikolojisi.

istersen dene, peşinden gelmez eşin. şuraya da yazıyorum:KK31:

aynen oyle. sanki benimkileri anlatiyorsun. onlarin ufacik birsey olsa dunya yikilir ama ben hep rol yapanim. hep alttan almasi gerekende benim. guya benden yasca buyukler ama buyuklugu hep benim göstermem bekleniyor. kaynanam aslinda hepsinin sebebi. zavallicigin 3 tane acinacak kizi var gibi surekli onlari acindirip duruyor.

Tum erkek aileleri ayni mi olur yahu?
Aynen bizimki
Alooo biz kavga ettik gel ayir
Aloo baban dellendi gel
Alooo biz hastayiz gel hastaneye gotur
Aloo biz hastanedeyiz gel al baban baska arabaya binmez
Aloo dugun var
Alooo cenaze
Aloooo
Hay alonuza diyesim gelirdi en sonunda dedim beni de delirttiler

Tum erkek aileleri ayni mi olur yahu?
Aynen bizimki
Alooo biz kavga ettik gel ayir
Aloo baban dellendi gel
Alooo biz hastayiz gel hastaneye gotur
Aloo biz hastanedeyiz gel al baban baska arabaya binmez
Aloo dugun var
Alooo cenaze
Aloooo
Hay alonuza diyesim gelirdi en sonunda dedim beni de delirttiler

kendi kizlarina yapilsa naparlar acaba. ben daha delirmedim icime ata ata kendimi yiyorum sadece. iyice icime kapandim. napicagimida bilmiyorum. bosanip kurtulmak istiyor bir yanim.

kendi kizlarina yapilsa naparlar acaba. ben daha delirmedim icime ata ata kendimi yiyorum sadece. iyice icime kapandim. napicagimida bilmiyorum. bosanip kurtulmak istiyor bir yanim.
Ben de diyorum aynisini
Bir tane gorumcem var dunya iyisi kizcagiz yeni evlenecek
Ama diyorum ki biraz da damadi arasinlar onlarla takilsinlar cunku biktim
Bir allahin gunu arayip da nasilsiniz gelin bir yemek yaptik yiyelim bir cay icelim diyen yok hep felaket icin afet icin ariyorlardi
En sonunda resti cektim ya salak sacma seylerine gitmezsin ya da bir daha eve gelme dedim yapsin tercihini ne bu be?gercekten ihtiyac aninda aramadiklarindan o derece eminim ki artik sinir ettiler yani
Sen de delir kurtul
Ben delirdim kurtuldum

Ben de diyorum aynisini
Bir tane gorumcem var dunya iyisi kizcagiz yeni evlenecek
Ama diyorum ki biraz da damadi arasinlar onlarla takilsinlar cunku biktim
Bir allahin gunu arayip da nasilsiniz gelin bir yemek yaptik yiyelim bir cay icelim diyen yok hep felaket icin afet icin ariyorlardi
En sonunda resti cektim ya salak sacma seylerine gitmezsin ya da bir daha eve gelme dedim yapsin tercihini ne bu be?gercekten ihtiyac aninda aramadiklarindan o derece eminim ki artik sinir ettiler yani
Sen de delir kurtul
Ben delirdim kurtuldum
o kadar sirretki hepsi oyle birsey yapsam beni aralarında mahveder 4u birden. oyle bir sansim yok o yuzden. sessizce cekip gitmek en guzeli dahada yorulmadan. alin buyrun tepe tepe kullanin oglunuzu diyerek! ama oyle birakinca kiymeti olmaz sanirim. boyle beni sinir ettikce dahada keyif aliyorlar cunku.

o kadar sirretki hepsi oyle birsey yapsam beni aralarında mahveder 4u birden. oyle bir sansim yok o yuzden. sessizce cekip gitmek en guzeli dahada yorulmadan. alin buyrun tepe tepe kullanin oglunuzu diyerek! ama oyle birakinca kiymeti olmaz sanirim. boyle beni sinir ettikce dahada keyif aliyorlar cunku.
KESİNLİKLE,
boşasan adamı bir gün evine almaz o ablalar.
ama o koca kafalı erkekler bunu anlamıyor, ailesi yüzünden yuvası yıkılan çok erkek var ...

KESİNLİKLE,
boşasan adamı bir gün evine almaz o ablalar.
ama o koca kafalı erkekler bunu anlamıyor, ailesi yüzünden yuvası yıkılan çok erkek var ...
kullanmalık işleri olursa çağırırlar birtek. zaten dediğin gibi, kendi işleri olunca hiçbiri yok ortada. ama onların işi olsun gece gündüz demezler ararlar. demezler insanları rahatsız etmeyelim diye, çünkü dünyada bir onlar var, bu 4ü.

Canım onlar kendini ne kadar acindiriyorsa sen 10 kati acindir. Bakalim sonuc ne olacak;-) Keske bastan taviz vermeseymissin.

Canım onlar kendini ne kadar acindiriyorsa sen 10 kati acindir. Bakalim sonuc ne olacak;-) Keske bastan taviz vermeseymissin.
Nasıl yapayım ki Ayatacım? ben hasta olsam aman çok evhamlısın, onlarda sivilce çıksa dünyanın sonu geldi resmen. hem 4ü birden birbirini acındırıyor. ben tek başıma ne kadar yapabilirim ki?

Back
X