ne yapmaliyim bi bakabilirmisiniz lutfen kasık ağrısı=(

selvinur

KUCUK PASAM EYMEN'IM
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2009
144
0
96
Diğer
kizlar 22 haftalik hamilleyim kasiklarimda belim ve bobreklerimde agrilar var kasiklarimda batma tarzinda sizlamalaz oluyo belimeve bobrekleimie vuruyo bu agri hareket ettikce dahada agri giriyo surekli ayri ayri yerlere sancimi desem batmami desem agrilarim var 2 gundur boyle bebegim oynuyo arada tekmeliyo ama omu deilmi onuda anlayamadim :50:netten okudum agrilar olabiliyormus rahim buyudugu icin ama boylede batarcasina agri olurmuu:44:bilenler varsa bi yazabilirmi cok tsk

Canim bende 28 haftalik hamilyim ayni seyleri bende yasadim.
Doktorum rahim baglari gerildigi icin agrilarinin olmasi normal dedi.

21. Haftadaymissin bebisinde oynamaya baslamistir. Hissettigin hareketler bebegin.

kizlar 22 haftalik hamilleyim kasiklarimda belim ve bobreklerimde agrilar var kasiklarimda batma tarzinda sizlamalaz oluyo belimeve bobrekleimie vuruyo bu agri hareket ettikce dahada agri giriyo surekli ayri ayri yerlere sancimi desem batmami desem agrilarim var 2 gundur boyle bebegim oynuyo arada tekmeliyo ama omu deilmi onuda anlayamadim :50:netten okudum agrilar olabiliyormus rahim buyudugu icin ama boylede batarcasina agri olurmuu:44:bilenler varsa bi yazabilirmi cok tsk

canım şikayetlerin çoksa doktoruna git bi muayene ol bence... gerci ben biraz pimpirikliyimdir de.. için rahat eder diye söyledim

saolasin allah razi olsun hic boyle olmamisti hareketlerini hissediyorum 1 aydir ama bugun hic oynamadi ve agrilar hic boyle olmamisti acile gitsemmi yoksa gerek yokmu ne bilim endiseleniyorum surekli girip cikan agrilar var

saolasin allah razi olsun hic boyle olmamisti hareketlerini hissediyorum 1 aydir ama bugun hic oynamadi ve agrilar hic boyle olmamisti acile gitsemmi yoksa gerek yokmu ne bilim endiseleniyorum surekli girip cikan agrilar var

canım bisey olmasa bile içinin rahat etmesi için git bi ultrasona gir.. benim bebeğimde 2 gün hareket etmemişti dr gittim normal dedi içim rahat etti.. bence git canım kafan rahat etsin..yakın mı hastane

bende de aynı sıkayetler vardıbobrek genıslemesı cıktı,ıgne oldum,35.haftadayım,ama hala bol su ıcıp yatıyorum sık sık,yoksa hemen agrılar baslıyor...doktora hemen basvur arkadasım...

dun gittim acile nts ye bagladilar idrar tahlili yaptilar kakp atislarini dinlediler minigimin cok sukur bisey cikmadi rahim buyudugu icin normalmis agrilar oluyomus saniinc rim yu ustu yatamadigim icin yan taraflarima yatinca agri yapiyo bobreklerim sandim :)cok pimpirikli oldum yaa cok sukur bise cikmadi saolun kizlar allah razi olsunun iiii geceler opuldunuz

dun gittim acile nts ye bagladilar idrar tahlili yaptilar kakp atislarini dinlediler minigimin cok sukur bisey cikmadi rahim buyudugu icin normalmis agrilar oluyomus saniinc rim yu ustu yatamadigim icin yan taraflarima yatinca agri yapiyo bobreklerim sandim :)cok pimpirikli oldum yaa cok sukur bise cikmadi saolun kizlar allah razi olsunun iiii geceler opuldunuz

canım senin adına çok sevindim.. bak için rahat etti en azından..
bende senin gibiyim... 3gündür benim bebeğimde ters döndü şimdi ona kafamı takıyorum bende..

allahım sağlıkla bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Back
X