kizlar 22 haftalik hamilleyim kasiklarimda belim ve bobreklerimde agrilar var kasiklarimda batma tarzinda sizlamalaz oluyo belimeve bobrekleimie vuruyo bu agri hareket ettikce dahada agri giriyo surekli ayri ayri yerlere sancimi desem batmami desem agrilarim var 2 gundur boyle bebegim oynuyo arada tekmeliyo ama omu deilmi onuda anlayamadimnetten okudum agrilar olabiliyormus rahim buyudugu icin ama boylede batarcasina agri olurmuu:44:bilenler varsa bi yazabilirmi cok tsk
canım şikayetlerin çoksa doktoruna git bi muayene ol bence... gerci ben biraz pimpirikliyimdir de.. için rahat eder diye söyledim
saolasin allah razi olsun hic boyle olmamisti hareketlerini hissediyorum 1 aydir ama bugun hic oynamadi ve agrilar hic boyle olmamisti acile gitsemmi yoksa gerek yokmu ne bilim endiseleniyorum surekli girip cikan agrilar var
canım hangi şehirde yaşıyorsun hastanen yakın mı
yurtdisindayim hastane cok yakin eevt kafam rahatlasin en azindan goreyim iyimi yoksa uyuyamayacam bu gece
kizlar 22 haftalik hamilleyim kasiklarimda belim ve bobreklerimde agrilar var kasiklarimda batma tarzinda sizlamalaz oluyo belimeve bobrekleimie vuruyo bu agri hareket ettikce dahada agri giriyo surekli ayri ayri yerlere sancimi desem batmami desem agrilarim var 2 gundur boyle bebegim oynuyo arada tekmeliyo ama omu deilmi onuda anlayamadimnetten okudum agrilar olabiliyormus rahim buyudugu icin ama boylede batarcasina agri olurmuu:44:bilenler varsa bi yazabilirmi cok tsk
dun gittim acile nts ye bagladilar idrar tahlili yaptilar kakp atislarini dinlediler minigimin cok sukur bisey cikmadi rahim buyudugu icin normalmis agrilar oluyomus saniinc rim yu ustu yatamadigim icin yan taraflarima yatinca agri yapiyo bobreklerim sandim :)cok pimpirikli oldum yaa cok sukur bise cikmadi saolun kizlar allah razi olsunun iiii geceler opuldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?