ne yapmalıyım bilemiyorum?

feridesra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2011
54
1
36
Düzce
doktor bey merhaba, ben 3 yıllık evliyim, 27 yaşındayım (boyum 1,67 kilom 78) 7 ay yasmin kullandım iki yıl içinde reglim çığrından çıktı gyno proginova kullandım (3 ay) daha sonra yine düzenim bozuldu tüm tahlillerim iyi polikistik over oldugumu son 4 aydır biliyorum bu konuda dahaönce beni bilgilendirmeyen bi doktor 2 ay sadece klomen kullandırdı fakat bişe olmadı zaten son 6 aydır 40 günde bir falan adet oluyorum oda 1 yada2 gün sürüyo hatta hiç bişe gelmiyo daha sonra polikistik over oldugumu söyleyen doktorum beni bilgilendirdi ve 3 üncü klomeni kullanmadan kilo vermmi önerdi ve bana aldactone diye bi ilaç verdi erkeklik hormonlarını baskılıcak kilo vermene yardımı olur dedi ve o ay 6 kilo verdim fakat yine dogrü dürüst olmadım 2 aydır gitmedim tekrar eski kiloma geldim her gün elleri ayaklarım şişiyor, size sorum şu ben kdz ereğlide oturuyorum doktorumdan memnunun fakat bana istanbulda tüp bebek merkezini önerdiler bu zamana akadar şeker ilacı falan vermediler adetimi düzenlemediler iki yıl önce yapılmış tahlillerle karar verdiler sizce istanbulda mı konusunda uzmana mı gitmeliyim birde henüz aşılama konusunda eşimi zorlamak istemiyorum kendi pisikolojim bozuldu bide onu bulaştırmak istemiyorum lütfen önerilerinizi bekliyorum istanbulda memorıyıl tüp bebek merkezi semra hanımı çok tavsiye ettiler sizce ne yapmalıyım

Merhaba ,

Polikistik over cok basıt ve ısmarlama ilaçlarla çözülebilecek bır durum değildir. Bu konuda uzman bır merkez ile görüşmenizi tavsiye ederim

İyi günler dilerim

Merhaba ,

Polikistik over cok basıt ve ısmarlama ilaçlarla çözülebilecek bır durum değildir. Bu konuda uzman bır merkez ile görüşmenizi tavsiye ederim

İyi günler dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…