Ne yapmalıyım bilmiyorum :(((

ceren3434

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2012
56
0
36
İstanbul
meraba.Benim bir derdim var ve sizinle paylaşıp fikrinizi almak istedim.Uzun süredir çok ama çok sevdiğim biri var.Onunla lisede ilk sınıftaydık ve birbirimize sürekli bakardık.Çok yakışıklı ve çok seveni var.Ayrıca çok sessiz ağırabi bir tiptir fazla konuşmaya gelmez.Aradan 2 sene fln geçti hala aynı okuldayız aama frklı sınıflarda.Artık yüzüme bile bakmıyor bakışları çok sinirli ve sert.Ama ben yinede sevmeye devam ettim hiç vazgeçmedim.İstesemde vazgeçemiyorum zaten.Uzun süredir facesinin kapalı oldugunu düşünüyordum çnkü bakıyodum falan yoktu facede.Bu sabah kalkıp baktım ki beni faceden sildiğini gördüm.Onu seven bir kaç kız daha vardı reddetti hepsini ama onlar bile facesinde varken ben yokum yaa.Hiç bişey yapmadım ki ben bu çocuğa niye böyle oldu anlamıyorum.Ona çok kızgınım ama aynı zamanda aşığım.Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.Unutmaya mı çalışmalıyım ki çok zor çok denedim olmadı.

Nedeni ne olursa olsun bir daha görüşmezdim uzak durman en güzeli incinirsin, üzülürsün canım.Bu konu da senden daha tecrübelileri dinlemen en güzeli olur.

onu çok severken nasıl uzak durabilirmki.Onun varlığı bile mutlu ediyo beni.ama neden böyle yaptı anlayamıyoruum :((

Ah canım benim, yaşın büyüdüğü zaman, gerçek ve karşılıklı aşkı yaşadığın zaman anlayacaksın ne kadar boş yere üzüldüğünü, onu düşünüp,dert ederek sabah 05.30lara kadar boş yere uykusuz kaldığını... Geçmişe dönüp baktığında gülümseyerek hatırlayacaksın platonik aşkını. Sana ne kadar üzülme desem de yaşaman gerekeni yaşıyorsun, çoğu kızın başından geçeni. Tek tavsiyem okulunu ve derslerini ihmal etme. ok?

Tabi ki okulumun yeri her zaman farklı.İhmal etmemeye çalışıyorum.Ama onu sevmektende alıkoyamıyorum kendinimi.

Back
X