• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmaliyim bilmiyorum . .

angelmorena

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2013
44
0
6
Ankara
Meraba. Doldum biraz sizinle paylaşmak istedim . Birini çok sviyorum . Ama o bnim verdigim degeri haketmiyor . bna ilgisi olan hic bi erkek ilgimi çekmyor. toplum icinde begenilen bi kzim ama o cok farkli . belkide o yuzdn bglandim ona . Koc burcu . Çok zor bir adam . bense duygu yuklu yengeç burcuyum . karakterlerimz hic uyuşmuyo . su an ckyorz onun istegi uzerine . ama hic renk yok . onun hayatina ayak uydurmaya calstm ama yapamyorm cok duygusal olmam bu knuda bna dezavantaj oldu . ben ona dogru gdemiyorum ama onu kendi dunyama nasil çekebilirim . . ondan vazgecerim ama cok sviyorum . bi akil verin lutfen . .

Son düzenleme:
tek bir cümle özetliyor durumunu "kaçan kovalanır". diğer erkekler gibi sana yüz vermemiştir, ya da gevşeklik yapmamıştır adamı muhtemelen yakalamak isteği içerisindesin. sevmiyor değilsindir ama yüzdeye vurursak sevginin yüzdesinin hırs, merak, gizem gibi duygulardan daha geride kalacağına eminim. bunların kurbanı olma. illa ilgilenmeyen birinin ilgisini de çekmek zorunda değiliz kadınlar olarak. bunları aşalım. yüz vermeyen erkeklere aşık olduğumuzu zannetmeyelim.

tek bir cümle özetliyor durumunu "kaçan kovalanır". diğer erkekler gibi sana yüz vermemiştir, ya da gevşeklik yapmamıştır adamı muhtemelen yakalamak isteği içerisindesin. sevmiyor değilsindir ama yüzdeye vurursak sevginin yüzdesinin hırs, merak, gizem gibi duygulardan daha geride kalacağına eminim. bunların kurbanı olma. illa ilgilenmeyen birinin ilgisini de çekmek zorunda değiliz kadınlar olarak. bunları aşalım. yüz vermeyen erkeklere aşık olduğumuzu zannetmeyelim.

Dogru söylüyosun . Belkide benimki bi hirstir . Of çok mutsuzum

Back
X