ne yapmalıyım boşanmalı mı?

dlkkydlntpl

Cemre + Umut = 👨‍👩‍👧‍👦
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2017
12.316
11.879
298
34
merhabalar ıkı bucuk yullık evlıyım esım altı aydır memurluk egıtımıne gıttı o zaman ben hamıleydım ve bebegımızı 20 haftalık kaybettık uc aydır ınanılmaz acılar cekıyorum.sıimdı ıse baska sehre tayınımız cıktı memurluga basladı esım ve dun telefonunda baska bır bayanla msjını gordum.mısafırhane gıbı bıyerde kalıyıdu memur arkadas edınmıs nerdesın bnaa ugramıcakmısın ev tasıyorum yardıma geleyım mı ben asadayım yemmege gelmıcekmısın benı yanız bıraktın falan dıye.bıkacgun msjlasmalar kalmıs sordugumda mecbur ısle alakalı bazı seyler ıcın yazmak zorunda kaldım falan dedı aldatma sozkonusu falan yok duyor ama ben kararsızım aılemın yanına donmeyı dusunuyorum kızı aradıgımda da evlı erkeklerle ısım olmaz kocan bana msj atıyodu falan dedı cok kararsız ve acı cekıyorum bana yardım edebıcek fıkır verecek varmı

Bana ugramicak misin dan sonrasini okumadim esinizle o kadin basbayagi flort etmisler. Daha ileriye bile gitmis olabilirler.

Benim anlamadigim bu konusmalarin isle ilgili olmadigi cok bariz, siz buna goz gore göre inandiniz mi?

Beni yalnız bıraktın, uğramayacak mısın diyen kadın mı? Bunlar nasıl iş mevzusu oluyor? Ekran görüntüsü aldınız mı? Elinizde kanıt olsun. Bence eşiniz bir işler çevirmiş.

Bence esinizi yalniz birakmayin. Eger giderseniz ailenize dahada bir ozgur olacak daha kotusu olur. Zamani var bekleyin takip edin.

Canım seni hatırladım, nasılsın? Yaşadıkların çok zor şeyler ama iyice düşün taşın. Çok zor bir süreçten geçtin üstüne de bu senin için çok zorlayıcı olmuş olmalı.
Sana tavsiyem ailelere yansıtmadan önce emin ol.

Evinizi terk etmeyin ama takipte kalın .Söylediklerine inanmış gibi yapın kanıt toplayın bosanacaginiz zaman nafaka mutlaka talep edin.

Eşinize sormadan önce keşke ekran görüntüsü alıp kendinize atsaydınız ya da bi yerde tutsaydınız. Allah aşkına aldatan hangi erkek “evet seni aldatıyorum yakalandım” der ki. Boşanmayacaksanız hiç dillendirmeyin bu olayı. Kendinizi insanlara karşı küçük düşürmeyin. Yalnız kalabileceğiniz bi yere gidip düşünün kafa dinleyin. Üzgünüm ama eşiniz sizi aldatıyor. Ne derse desin gerçek bu

Burnuma pis kokular geldi :işsiz:
Bu ne samimiyet böyle :sinirli: inşallah ekran görüntüsü almışsınızdır

Kanka olsalar tamam ama ikisi de inkar ediyor ve birbirlerini suçluyorlar.
Demek ki ortada bir haltlar yenmiş.

Ya boşayacaksınız ya da unutmuş gibi yapıp evliliği sürdüreceksiniz.

merhabalar ıkı bucuk yullık evlıyım esım altı aydır memurluk egıtımıne gıttı o zaman ben hamıleydım ve bebegımızı 20 haftalık kaybettık uc aydır ınanılmaz acılar cekıyorum.sıimdı ıse baska sehre tayınımız cıktı memurluga basladı esım ve dun telefonunda baska bır bayanla msjını gordum.mısafırhane gıbı bıyerde kalıyıdu memur arkadas edınmıs nerdesın bnaa ugramıcakmısın ev tasıyorum yardıma geleyım mı ben asadayım yemmege gelmıcekmısın benı yanız bıraktın falan dıye.bıkacgun msjlasmalar kalmıs sordugumda mecbur ısle alakalı bazı seyler ıcın yazmak zorunda kaldım falan dedı aldatma sozkonusu falan yok duyor ama ben kararsızım aılemın yanına donmeyı dusunuyorum kızı aradıgımda da evlı erkeklerle ısım olmaz kocan bana msj atıyodu falan dedı cok kararsız ve acı cekıyorum bana yardım edebıcek fıkır verecek varmı
Delil toplayıp öyle boşanın. Bu da bi aldatmadır ve bilmediğiniz daha cook şey vardır

Evlı bır erkek yardıma geleyım mı tarzı falan konusursa cok farklı seyler anlasılır tabıkı ben bukdr zor zaman yasarken sımdıde geldım tum duzenımı bozup yenıden yuva kurmaya saglık sorunları ıcın amelıyat olacagım oyuzden aılemın yanına gıtmek zorundayım drum orda kafam cok karısık guven sozkonusu ortada ekran resımlerı aldım nasıl bır yol ızleyecegımı bılmıyorum

Siz derin acınızı yaşarken eşiniz çok rahatmis :(
Allah sabır versin size.

Iyi düşünün ve şimdiden böyle bir adam ileride neler yapar bilinmez. Evli erkeklere kanca takan kadınlar var. Evli demek bunu biri seçmiş kafasindalar :( Eşinizin sadakat problemi var.
Hicbi şey sizden mühim değil.

Eski konularınızda gördüğün kadarıyla anne olabilmek adına mücadele vermişsin evin tuvan için uğraşmışsın.boşabmayı düşünüyorsan delil topla fatura dökümü vs.temin etmeye bak..tam bet kararını vermeden ailene açma.bir kısmı bundan boşanılmaz der bir kısmı mutlaka boşanmalısın der..ne karar verirsen ver biz sana demiştik diyen bir kesim illaki olcaktır.bunları yaşamamak için kendi içinde netleştirmeden olayı dillendirme kimseye.eşine de sakın belli etme o olay orda yaşandı kapandı diye düşünsün bırak... çünkü ancak bu şekilde eline koz verir senin.ben masum bulmadım bu hikayeyi.kararınız boşanmamak olursa şayet tekrar hamile kalmayın uzunca bir süre.Amann

Back
X