Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.Ben iş arkadaşımdan hoşlanıyorum.Bu hoşlanma 3 aydır yoğun şekilde artıyor ve hep bu kıpırtıya yenik düşüyorum.Bu yakınlaşma ben eşimden ayrı yaşadığım aylarda yurt dışı gezisinde başladı.Onunla bara gidip içtik sonra koyu özel sohbet oluştu aramızda.Sadece o kadar. Nişanlısından bahsetti ve yazın bitti.Ayrıldılar.Tabi biz hep samimi iki arkadaş gibiydik. Ayrılık günlerimde yaşadıklarıma dertlerime ortak oldu.Sonunda bu bende hoşlantıya döndü.Ve 3 ay önce boş bir anımda mesaj attım.Hoşlandığımı ve ondan bişey beklemediğimi yazdım.O aradı ve bunu yüzyüze konuşalım dedi.Tabii 3 hafta konuşmadı ve konuyu açmadı.Ben tekrar mesaj attım boş anıma denklendiğini ve beynimden bu durumu sildiğimi ve onunda bu konuyu unutmasını istedim.O da bana mesaj yazmış.Bu konuyu iki yetişkin insan olarak uygun şartlarda konuşalım dedi.Neyse ondan sonra da hiç açmadı.
Dün geldi yeni bir hayata başlayacağını ve daha iyilerini hakettiğinden falan bahsetti.Benim içime kıpırtı başladı.Engel olamıyorum kendime.Benim hoşlandğımı bildiği halde hala özel hayatını ,eski aşkından falan bahsediyor.Ve nişanlısıyla kesin bittiğini ve aşık olduğu kızla da dün görüşüp onunla da görüşmeme kararı aldığını söyledi dün.Hep benimle görüşmek istiyor özelde de.Bende tekliflerini geri çeviremiyorum.Ne düşünüyor ? Ne yapmaya çalışıyor? Amacı ne? Hiç anlam veremiyorum.Yorumlarınıza ve yardıma ihtiyacım var.
Dün geldi yeni bir hayata başlayacağını ve daha iyilerini hakettiğinden falan bahsetti.Benim içime kıpırtı başladı.Engel olamıyorum kendime.Benim hoşlandğımı bildiği halde hala özel hayatını ,eski aşkından falan bahsediyor.Ve nişanlısıyla kesin bittiğini ve aşık olduğu kızla da dün görüşüp onunla da görüşmeme kararı aldığını söyledi dün.Hep benimle görüşmek istiyor özelde de.Bende tekliflerini geri çeviremiyorum.Ne düşünüyor ? Ne yapmaya çalışıyor? Amacı ne? Hiç anlam veremiyorum.Yorumlarınıza ve yardıma ihtiyacım var.