Ne yapmalıyım? Kafam karışık !!!

tansu32

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2012
236
0
46
İzmir
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.Ben iş arkadaşımdan hoşlanıyorum.Bu hoşlanma 3 aydır yoğun şekilde artıyor ve hep bu kıpırtıya yenik düşüyorum.Bu yakınlaşma ben eşimden ayrı yaşadığım aylarda yurt dışı gezisinde başladı.Onunla bara gidip içtik sonra koyu özel sohbet oluştu aramızda.Sadece o kadar. Nişanlısından bahsetti ve yazın bitti.Ayrıldılar.Tabi biz hep samimi iki arkadaş gibiydik. Ayrılık günlerimde yaşadıklarıma dertlerime ortak oldu.Sonunda bu bende hoşlantıya döndü.Ve 3 ay önce boş bir anımda mesaj attım.Hoşlandığımı ve ondan bişey beklemediğimi yazdım.O aradı ve bunu yüzyüze konuşalım dedi.Tabii 3 hafta konuşmadı ve konuyu açmadı.Ben tekrar mesaj attım boş anıma denklendiğini ve beynimden bu durumu sildiğimi ve onunda bu konuyu unutmasını istedim.O da bana mesaj yazmış.Bu konuyu iki yetişkin insan olarak uygun şartlarda konuşalım dedi.Neyse ondan sonra da hiç açmadı.
Dün geldi yeni bir hayata başlayacağını ve daha iyilerini hakettiğinden falan bahsetti.Benim içime kıpırtı başladı.Engel olamıyorum kendime.Benim hoşlandğımı bildiği halde hala özel hayatını ,eski aşkından falan bahsediyor.Ve nişanlısıyla kesin bittiğini ve aşık olduğu kızla da dün görüşüp onunla da görüşmeme kararı aldığını söyledi dün.Hep benimle görüşmek istiyor özelde de.Bende tekliflerini geri çeviremiyorum.Ne düşünüyor ? Ne yapmaya çalışıyor? Amacı ne? Hiç anlam veremiyorum.Yorumlarınıza ve yardıma ihtiyacım var.

Sen ne yapmaya çalıyorsun amacın ne söyle ben de ona göre davranayım de o zaman tatlım sen de kendine sorsan daha güzel olur

Son düzenleme:
Ve şuan ki bulunduğum durumdan ötürü bir ilişkiye başlayamam çünkü hala eşimden ayrılamadım.

Yanlış anlamayın ama bence hoş bir durum değil bu.
Tamam insanız,kadınız duygularımız var hepimizin ama henüz kağıt üzerinde de olsa evliyken başka birinden hoşlanıp üzerine de kendisine bunu itiraf etmeniz iyi olmamış bence.
Ben bir kadın olarak bir erkek bana bu şekilde yaklaşsa çok çirkin şeyler düşünürdüm.
Eşinize değil de kendinize saygınız olmalı önce geçmişinizi silip temizleyip öyle etrafa bakınmalıydınız bence.
Bilmiyorum belki sert gelebilir yazdıklarım ama insan kendisine önem vermezse hiç kimse ona değer vermiyor inanın...

Bazı arkadaşlar gecelerin yargıcı moduna girmiş, yargılıyorlar da yargılıyorlar... Neyse, ben henüz kağıt üzerinde bitmemiş olan evliliğinle ilgili yorum yapmayacağım.
Sadece şunu bilmen lazım, ilk açılan kadın olunca işler tepetaklak oluyor. ona hislerinden bahsettiğin anda çok şaşırmalıydı ve anında iyi ya da kötü tepki vermeliydi. o ise tam tersini yapıyor, çok saçma. Tanımdağım, görmediğim bir insan hakkında konuşmak bazen yersiz ama bence bu kişinin seni yedekte tuttuğu ihtimalini unutma. Belki arada bir bağlılık olmadan cinsellik yaşayacağı birilerini arıyordur. Bunları mutlaka aklında tut derim ben... İnsan hiç belemediği insanlardan neler görüyor. Sen şu anda bir de "dul" olmaya adaysın ve ne yazık ki erkeklerin çoğunun buna bakış açısını biliyorsundur...

Bazı arkadaşlar gecelerin yargıcı moduna girmiş, yargılıyorlar da yargılıyorlar... Neyse, ben henüz kağıt üzerinde bitmemiş olan evliliğinle ilgili yorum yapmayacağım.
Sadece şunu bilmen lazım, ilk açılan kadın olunca işler tepetaklak oluyor. ona hislerinden bahsettiğin anda çok şaşırmalıydı ve anında iyi ya da kötü tepki vermeliydi. o ise tam tersini yapıyor, çok saçma. Tanımdağım, görmediğim bir insan hakkında konuşmak bazen yersiz ama bence bu kişinin seni yedekte tuttuğu ihtimalini unutma. Belki arada bir bağlılık olmadan cinsellik yaşayacağı birilerini arıyordur. Bunları mutlaka aklında tut derim ben... İnsan hiç belemediği insanlardan neler görüyor. Sen şu anda bir de "dul" olmaya adaysın ve ne yazık ki erkeklerin çoğunun buna bakış açısını biliyorsundur...

Ewet içimde olduğum durumu biliyorum.Kağıt üzerinde evliyim.Bende kendime engel olmaya çalışıyorum.Uzak durmaya çalışıyorum.Ben uzak dursam bile yanıma geliyor sürekli.İyi bir arkadaşlığımız var.Sorun şu ki insan duygularına engel olamıyor.Bir kere hoşlandım ondan elimde olmadan.Ve boş bir anımda da açıkladım.Çılgınlık belki de yaptığım.Cinsellik ise asla arama o konuda zaten mesafe koyuyorum.

Ben adamı anlayamadım doğrusu. Bence senin ondan hoşlanman hoşuna gitti ve sürekli yanında yedekte tutmak istiyor...

İşte ben içimdeki duyguları nasıl bitireceğim ? Hani birimizden birimiz başka yerde çalışsak en güzel çözüm bu olacak.Gözden ve gönülden ırak olacak.

bence sen onu karşına al açık açık konuş niyeti neymiş öğren
hoşlandığını bildiği halde sana yaklaşıyosa bişeyler bekliyodur sonuçta
sürekli sonra konuşuruz olayları çok saçma
sende evliliğini sonlandırmadan böyle birşeye başlama bana sorarsan

Ben adamı anlayamadım doğrusu. Bence senin ondan hoşlanman hoşuna gitti ve sürekli yanında yedekte tutmak istiyor...
Ewet sanırım öle.İlk çok şaşırdı.Sen mi yazdın o mesajı falan diye aradı.Sonra dur dur olumsuz düşünme falan dedi.Konuşalım biz bunu dedi.Sonrası muamma.

bence sen onu karşına al açık açık konuş niyeti neymiş öğren
hoşlandığını bildiği halde sana yaklaşıyosa bişeyler bekliyodur sonuçta
sürekli sonra konuşuruz olayları çok saçma
sende evliliğini sonlandırmadan böyle birşeye başlama bana sorarsan
Bende öyle düşünüyorum yani evliliğim bitmeden başlamam zaten.Duygularımı söndürmek istiyorum.

Bende öyle düşünüyorum yani evliliğim bitmeden başlamam zaten.Duygularımı söndürmek istiyorum.

eğer olumlu bi portre çziyosa bi erkek olarak yani ilerde düzgün bi birliktelik yaşayabileceğin biriyse duygularını söndürme bence
en konuş niyetini anla ona göre boşandıktan sonra bi ilişkiye başlayabilirsin
insan her zaman da birine ilgi duymuyo çünkü doğru insanı bulmak zor

Bayanlar biliyorum yaşadığım durum karışık.Emin olun uzak durmaya çalışıyorum.Ama aynı iş yerinde ne kadar uzak dursanda zor oluyor.Ne yapacağımı bilmiyorum.Bu içimdeki duygudan nasıl kurtulacağım.Aradığında ve onu gördüğümde bile heyecanlanıyorum.

Back
X