Ne yapmaliyim kafayi yicem acil

smartgirl16

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2016
80
113
8
44
Konumu tasimayin ne olur....cıldırmak uzereyim...bugun dermaroller yaparken dermaroller takildi yuzumde... yzumu cizdi ..cok zarar verdigini anlayamadim...sonra surdugum yerlere expigment surdum farketmedigim icin..diger yerler gibi gecer sandim....belli bi bolum gecti ama rollerın takildigi yer kipkirmizi..pigmentasyon olan yerlerin tetiklenip koyulasmasindan k9rkuyorum...ne olur yardim eden....saat 5 gibi yapmistim hala kipkirmizi..ne halt etcem..nasi mudahale etcem....cok moralim bozuk cıldırcam...

İmkanın varsa bepanthen (krem), madecassol ve fito kremden bulduklarını al kullan derim. Tabi önce kendin de araştır istersen.. Bepanthen ve madecassolı karıştırarak da kullanabilirsin. Hücre onarımına yardımcı olurlar, iz kalmasını engellerler diye tahmin ediyorum. Fito krem de ameliyat izlerinde bile verilir, yani iz kalmaması bakımından çok başarılıdır. Aklıma gelenler bunlar şu an

Evde bephanten ve cinko icerikli krem var....onlardan surdum...hindistan cevizi yagi ve hint aygi surdum...cooook kotuyum ...baya buyuk bi alan kipkirmizi..evde madecassol fito yok....allah elimi kiraydi da yapmayaydim...normalde benim cildim hassas degil..kirmizilliklar hemen geceroyle kalicak diye cok korkuyorum ...gececek degil mi...

Valla ne yaotigini anlamadim ama kantoron yagi herseye iyi geliuor knu sur kipkirmizi demisin yaniyorsa buz tut

Kantaron yağı da çok iyi gelir.. eğer varsa sabaha kadar yatıştırır inşallah..

Kantaron surdum...bi 10 saat falan olmustur yapalı..o bolgelerdeki yol gibi dermaroller izleri belli..dumduz cizmis gitmis takilinca...ben kizariklik oldugundan farkedemedim...cok korkuyorum izi kalir diye yaaa....uyuyamiyorum...

Kantaron surdum...bi 10 saat falan olmustur yapalı..o bolgelerdeki yol gibi dermaroller izleri belli..dumduz cizmis gitmis takilinca...ben kizariklik oldugundan farkedemedim...cok korkuyorum izi kalir diye yaaa....uyuyamiyorum...
Siz gerekli olan her şeyi yapmışsınız zaten iz kalmaz Allah ın izniyle.. deriniz kantaronu emdikçe yeniden sürün geçene kadar devam edin zaten bi iki güne yatıştırır tamamen.. iğneler küçücük değil mi nasıl takıldı ya?? Bende almak istiyodum korktum şu an

Valla ne yaotigini anlamadim ama kantoron yagi herseye iyi geliuor knu sur kipkirmizi demisin yaniyorsa buz tut

Igneler 0.75 lik...sacima da kullaniyodum onu..saclar kenarlarinda birikmis basligin..baslik da cikabiliyomus meger..ben cikabildigini bilmiyodum o donen basligin...o yuzden saclarin buyuk bi bolumunu zorlukla temizledim...ama temizleyemedigim saclar yuzunden basligi rahat donemedi ve takildi bi anlik...kan cikti ama normal diye dusundum...cok da tecrubeli degildim...

Korkacak bisey yok..basligin ciktigini bilseydim ve temizleseydim kenarlarinı takilmayacakti..normalde hic takilmiyo..ve kizariklik hemen geciyo..o saclar dondurmedi rollerı..bi de ustune expigment surdum.....yaa cok korkuyorum...

Geçer gider üzme bu kadar kendini.. sıcağı sıcağına yapmışsın zaten yapılcakları.. yapmaya da devam et..
Bi de leke için mi kullanıyosun sen? Bi faydasını gördün mü?

hint yağı sürme derim o biraz tahriş edebilir gibi geldi nedense.
bepanten hiç yoktan iyidir, çinko da çok mantıklı. Hindistan cevizi yağı fena değil, ama varsa evde en iyi onarıcı yağ kantarondur.
Yine de ilk fırsatta fito ya da madecassol krem de al derim. Bu ikisi iyi gerçekten, iyileşmeyi hızlandırır iz bırakmaz. Merak etme, kalacağını sanmıyorum. Bence şu an için elindekilerden bepanthen ve çinko içerikli krem dışında bir şey sürme (varsa bir de kantoron yağı olabilir).. Bir de güzel uyku çekersen, uykunu alırsan daha çabuk geçer sanırım. Hafif bir sertleşme olabilir iyileşirken ciltte ama çabucak geçecek bence.

Geçmiş olsun. Ben iz kalacağını sanmıyorum. Yine de yarın sabah ilk iş bir dermatoloji doktoruna gitmeniz iyi olabilir. Zaten birkaç saat kaldı. Bu arada mutlaka güneşten koruyun. Güneş koruyucu da alerji yapabilir şu an. Temiz bir kumaş parçasıyla da koruyabilirsiniz. Doktora da sorarsınız.

Bu arada doktora gitmeniz enfeksiyon kapma riskine karşı da iyi olabilir. Saçlarınızın dolandığı roller'ı yüzünüze sürmüşsünüz. Aletin yeteri kadar steril olmadığını tahmin ediyorum.

Iz kalmaz sanirim ama expigment surmussunuz ya bu kadar da tahrisli cilde surmusseniz bir kac gun disari cikmayin derim. Cikacaksanizda cok faktorlu duzgun bir koruyucu surun.

Iz kalmaz sanirim ama expigment surmussunuz ya bu kadar da tahrisli cilde surmusseniz bir kac gun disari cikmayin derim. Cikacaksanizda cok faktorlu duzgun bir koruyucu surun.

Doktora gitcektim bugun sadece..gidersem uzerini bi kumas parcasiyla kapayacagim ...o kadar tahris oldugunu anlayamadim butun yuzum dermarollerdan kirmiziyken...diger yerler 1 saat icinde beyazladi ama malum yer suan tren rayi gibi dermarollerin her darbesi belli orda...

Yok rollerin cildime temas ettigi bolumu dezenfektanla temizlemistim...saclar roller basliginin cubuga baglandigi temas noktasinda idi..o bolum cildime degmedi...

Arkadaslar keske en basta kantaron surseydim...panikle oraya surduklerimi unuttum...salyangoz ozlu kfem aloe vera jel gunes koruyucu cinko oksit tamir edici krem ve bephanten surdum...onlari surdukce yandi..sonra dusundum ki gune skoruyucu zaten kimyasal dolu onu surmemeliydim...ve diger leri cok bi ise yaramadi ama kantaron mucize gibi...surup uyudum..2 saat icinde rengi acilmis kizariklik da azalmisti...ama o bolgede heryer cizgi cizgi suanda..gidecek mi bilmiyorum....

Geçer gider üzme bu kadar kendini.. sıcağı sıcağına yapmışsın zaten yapılcakları.. yapmaya da devam et..
Bi de leke için mi kullanıyosun sen? Bi faydasını gördün mü?

Evet arkadasim gunes lekelerim vardi cok hafif...bir ara 1.5 ay duzenli yaptim hem sacima hem cildime...alindaki ve burun kenarindaki cizgilerin azaldigini farkettim...lekelerimde de sanki acilma oldu...takilmayaydi eyiydi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…