- 1 Mayıs 2016
- 80
- 113
- 8
- 44
- Konu Sahibi smartgirl16
-
Kantaron yağı da çok iyi gelir.. eğer varsa sabaha kadar yatıştırır inşallah..
Siz gerekli olan her şeyi yapmışsınız zaten iz kalmaz Allah ın izniyle.. deriniz kantaronu emdikçe yeniden sürün geçene kadar devam edin zaten bi iki güne yatıştırır tamamen.. iğneler küçücük değil mi nasıl takıldı ya?? Bende almak istiyodum korktum şu anKantaron surdum...bi 10 saat falan olmustur yapalı..o bolgelerdeki yol gibi dermaroller izleri belli..dumduz cizmis gitmis takilinca...ben kizariklik oldugundan farkedemedim...cok korkuyorum izi kalir diye yaaa....uyuyamiyorum...
Valla ne yaotigini anlamadim ama kantoron yagi herseye iyi geliuor knu sur kipkirmizi demisin yaniyorsa buz tut
Siz gerekli olan her şeyi yapmışsınız zaten iz kalmaz Allah ın izniyle.. deriniz kantaronu emdikçe yeniden sürün geçene kadar devam edin zaten bi iki güne yatıştırır tamamen.. iğneler küçücük değil mi nasıl takıldı ya?? Bende almak istiyodum korktum şu an
hint yağı sürme derim o biraz tahriş edebilir gibi geldi nedense.Evde bephanten ve cinko icerikli krem var....onlardan surdum...hindistan cevizi yagi ve hint aygi surdum...cooook kotuyum ...baya buyuk bi alan kipkirmizi..evde madecassol fito yok....allah elimi kiraydi da yapmayaydim...normalde benim cildim hassas degil..kirmizilliklar hemen geceroyle kalicak diye cok korkuyorum ...gececek degil mi...
Iz kalmaz sanirim ama expigment surmussunuz ya bu kadar da tahrisli cilde surmusseniz bir kac gun disari cikmayin derim. Cikacaksanizda cok faktorlu duzgun bir koruyucu surun.
Geçmiş olsun. Ben iz kalacağını sanmıyorum. Yine de yarın sabah ilk iş bir dermatoloji doktoruna gitmeniz iyi olabilir. Zaten birkaç saat kaldı. Bu arada mutlaka güneşten koruyun. Güneş koruyucu da alerji yapabilir şu an. Temiz bir kumaş parçasıyla da koruyabilirsiniz. Doktora da sorarsınız.
Bu arada doktora gitmeniz enfeksiyon kapma riskine karşı da iyi olabilir. Saçlarınızın dolandığı roller'ı yüzünüze sürmüşsünüz. Aletin yeteri kadar steril olmadığını tahmin ediyorum.
Geçer gider üzme bu kadar kendini.. sıcağı sıcağına yapmışsın zaten yapılcakları.. yapmaya da devam et..
Bi de leke için mi kullanıyosun sen? Bi faydasını gördün mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?