ne yapmalıyım kocam soğuk

melankolikE

Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2014
16
1
6
Aksaray
eşimle 1 aydır ailesi yüzünden huzursusuz. ailesi 1 ay önce bize geldi 2o gün kaldılar.kaynanam illet bişey.yaptığım yemegı begenmıyor. sürekli eleştiriyr. kendini ve kızını övüyor devamlı. bi gün suratı asıktı ne oldu anne dedım. ve tartışmaya başladık. sonra ben alttan aldım ve özür dıledım evimde mısafr die. gıtmeden önce sanırım oğlunu doldurmuşlar. gıttıklerı gun kocamla bırbırımıze girdik. neymıs efendım ailesine doyamamış. iyi ağırlayamamış. surat asmısım. falan fılan. tartışma iice buyunce istemıyorm artık senı gıdeceksın babamın evıne. ailemı ıstemeyenı ben hıc ıstemem gıbı bır suru şey soyledı. toparlandım gıtmek ıcın ama gıdemedım. çünkü 2 yasında kızım var . ona kıyamadım babasız kalmasına.sonra konuyu kapattık ama bana eskı gıbı deıl. soğuk dawranıyor. ilgilenmiyor. nıe boylesın deyınce bundan sonra bole .işine gelmezsse keyfın bılır dıyor. 1 aydır o benım aılemle bende onun aılesıyle görüşmüyorum. buarada kayananamgıl gıdınce babamı aramışlar hemen. kızın tartış bızle. bı suru yalan solemısler. gutya ben onun üstüne yürümüş. kocama ewde iş yaptırıyormuşum. onları bırakıp arkadaşa gıdıyomusum faslan fılan. yaa artık onlar umrumda deıl ama kocamın bole dawranması zoruma gıdıyor. bıktım artık.sewgı falan kalmadı zaten. kızım olmasa hayatta yanında kalmam ama. napcam bılmıyorum. buna benzer seyler yasayan varsa lütfen yardımcı olmurmusunz.

Allah yardimcin olsun, ailesi gicik oldumu isin cok zor.
Hepmi böyleydi esin. Böyleyse zaten deyismez, boyun eyme Bence yaptiklarina.
Simdi git dedigi Halde kaldigin icin, daha bi triplere girmez insllh

yok böle degıldı .çok iyiydik. 3 yıllık ewlıyız. ılk zamanlar tartışmalarımız oluyordu. ama 7 8 aydır cok iyiydik. ewlılıgımız oturdu. anlaşıyoruz derken. bi geldiler mahvettiler bizi. kıskandılarmı anlamadım .

eşimle 1 aydır ailesi yüzünden huzursusuz. ailesi 1 ay önce bize geldi 2o gün kaldılar.kaynanam illet bişey.yaptığım yemegı begenmıyor. sürekli eleştiriyr. kendini ve kızını övüyor devamlı. bi gün suratı asıktı ne oldu anne dedım. ve tartışmaya başladık. sonra ben alttan aldım ve özür dıledım evimde mısafr die. gıtmeden önce sanırım oğlunu doldurmuşlar. gıttıklerı gun kocamla bırbırımıze girdik. neymıs efendım ailesine doyamamış. iyi ağırlayamamış. surat asmısım. falan fılan. tartışma iice buyunce istemıyorm artık senı gıdeceksın babamın evıne. ailemı ıstemeyenı ben hıc ıstemem gıbı bır suru şey soyledı. toparlandım gıtmek ıcın ama gıdemedım. çünkü 2 yasında kızım var . ona kıyamadım babasız kalmasına.sonra konuyu kapattık ama bana eskı gıbı deıl. soğuk dawranıyor. ilgilenmiyor. nıe boylesın deyınce bundan sonra bole .işine gelmezsse keyfın bılır dıyor. 1 aydır o benım aılemle bende onun aılesıyle görüşmüyorum. buarada kayananamgıl gıdınce babamı aramışlar hemen. kızın tartış bızle. bı suru yalan solemısler. gutya ben onun üstüne yürümüş. kocama ewde iş yaptırıyormuşum. onları bırakıp arkadaşa gıdıyomusum faslan fılan. yaa artık onlar umrumda deıl ama kocamın bole dawranması zoruma gıdıyor. bıktım artık.sewgı falan kalmadı zaten. kızım olmasa hayatta yanında kalmam ama. napcam bılmıyorum. buna benzer seyler yasayan varsa lütfen yardımcı olmurmusunz.

kayınvalideniz önceden size karşı mıydı? bazı anneler vardır illa ben bulacam gelini der, severek evlendiyseniz şayet ondan size karşıdır belki! yada huyu öyledir, ama karşınıza alın konuşun bence bak böyle böyle oldu ben ayrılsam gitsem hoşuna gider mi, torunun var ona yazık değil mi falan deyin...

kv hadi neyse olur böyle diyecegim ama
sorun esin
annesine doyamadiysa annesinin yaina gitsin
kimseyi kirmadan karisini ezdirmesin
bazi insanlar gelinlerini neden hizmetci gibi kukla gibi görüyorlar insan yerine koymuyorlar
onlari degistiremezsin ama esini degistirmek zorundasin
baba oldugunu senin esin oldugunu ve bir ailesi oldugunu bilmasi lazim

başta beni istiyordu. ya kaynanam herkese sözünü dinletiyor. istedıgını yaptırıyor. ben yapmayıncada sorun oluyor. zaten bütün sorun eşimde. dengeyi kuramıyor. sadece beni suçluyor. ahh bide aılesıne bısey dese. yok onlar hep haklı. Allah tan aynı sehırde degılız. gerçi uzaktanda huzursz ediyorlar ya

Iyyyyyyyyyyyy ne aileler varmis su dunyada anlamadim gitti senin o kaynanan zikkimin kokunu yesin begenmiyorsa yemesin bu kdr basit arti yonetici modunda nefret ediyorum artik migdem kaldirmiyor benim eski kaynanada ayniydi peki esine ne demeli belliki anne cagizina laf kondurmak istemiyor seni ezdiriyor iste boylesi erkeklerin hic evlenmemesi lagzim ayni benim eski esim annnesi bana kufur hakaret ederdi gider elini optururdu bana eski esim o cirkes kadinin!!!! ha uzakta olmussun cnm ha yakinda ne farkeder bu tarz aileleri cok iyi bilirim tipik geri kafali insanlar aranizda bir dunya daha olsa bile seni huzursuz ederler Allah yardimcin olsun cnm bunu yasayan bilir anliyorum seni

Son düzenleme:
Iyyyyyyyyyyyy ne aileler varmis su dunyada anlamadim gitti senin o kaynanan zikkimin kokunu yesin begenmiyorsa yemesin bu kdr basit arti yonetici modunda nefret ediyorum artik migdem kaldirmiyor benim eski kaynanada ayniydi peki esine ne demeli belliki anne cagizina laf kondurmak istemiyor ha uzakta olmussun cnm ha yakinda ne farkeder bu tarz aileleri cok iyi bilirim ben aranizda okyanus olsa bile seni huzursuz ederler Allah yardimcin olsun cnm bunu yasayan bilir anliyorum seni

bide kendı yemek yapsa. inan gittigimzde yaptığı seyler hep aynı . ewlerınde sulu yemek piştiğini görmedim. bide benımkını begenmıyr. allahından bulur ıns. 2 kızı var. beım yuvamı yımaksa derdı inş kendınden çıkar.

mesafeni koru ailesiyle .. :23:
kocanla da saygı,sevgi .. :21:
sürekli ailesini kötüleme ..:19:
iyi olmaya bak bence .. :16:

mesafeni koru ailesiyle .. :23:
kocanla da saygı,sevgi .. :21:
sürekli ailesini kötüleme ..:19:
iyi olmaya bak bence .. :16:

kötülemiyorum zaten. kötülesem duycagım cvpları biliyorum. az once aradım napıyrsun die zorakı konuşuyor. bendemı onun gıbı ılgısız oluyum. onun gıbımı dawranayım bilemedim.

kötülemiyorum zaten. kötülesem duycagım cvpları biliyorum. az once aradım napıyrsun die zorakı konuşuyor. bendemı onun gıbı ılgısız oluyum. onun gıbımı dawranayım bilemedim.

neden böyle yapıyorsun,beni sevmiyor msuun? :26:
beni üzme,gideyimmi falan dedinmi hiç ne diyor ? :44:

neden böyle yapıyorsun,beni sevmiyor msuun? :26:
beni üzme,gideyimmi falan dedinmi hiç ne diyor ? :44:

dilinin ucuyla seviyorum diyor. anlıyorum yanı içinden gelerek demedıgını. git demiyorum dıor. bundan sonra boyleyın eskısı gıbı olmucak ısıne gelmezse keyfın bılır diyor. kızım ıcın alttan alıyorum. ama bu sekılde dewam ederse neolur bılmıyorum.

dilinin ucuyla seviyorum diyor. anlıyorum yanı içinden gelerek demedıgını. git demiyorum dıor. bundan sonra boyleyın eskısı gıbı olmucak ısıne gelmezse keyfın bılır diyor. kızım ıcın alttan alıyorum. ama bu sekılde dewam ederse neolur bılmıyorum.

böyle olmazz :19::19:
insallah düzelir canım ya :31::31:

eşin eşle anneyi ayıramıyor maalesef canım . bence bi süreliğine ailenin yanına git biraz oda kendini dinlesin senin ve kızının yokluğunda belki alklı başına gelir belliki aileside çok doldurmuş

bide kendı yemek yapsa. inan gittigimzde yaptığı seyler hep aynı . ewlerınde sulu yemek piştiğini görmedim. bide benımkını begenmıyr. allahından bulur ıns. 2 kızı var. beım yuvamı yımaksa derdı inş kendınden çıkar.

Benim eski kaynanada hep ayni yemekleri pisirirdi bende farkli bisey yaptigim zmn sen israfcisin derdi neden baharat kattin neden tuzu yok ay ben bunu hic yemedim bu ne boyle vs vs zikkimin kokunu yesinler emi !!!! Insallah kendi basinda bulur cunku inan bana amac yuvani dagitmak bundan hic suphem yok yoksa bir insan durduk yere gelinin huzurunu bozmaz vardir elbet bir plani !!! Bela iste sen ne yapsan ne etsen yaranamassin seni cok iyi anliyorum bu konuda Allah onlari islah etsin kimi bir kuru ekmege muhtacken bu geri kafalilarda onune gelen yemegi begenmezler !!!

Son düzenleme:
eşin eşle anneyi ayıramıyor maalesef canım . bence bi süreliğine ailenin yanına git biraz oda kendini dinlesin senin ve kızının yokluğunda belki alklı başına gelir belliki aileside çok doldurmuş

Sana katiliyorum cnm esiyle ailesi arasinda iyi bir hukuk iyi bir kopru kuramayan erkekler maalesef evlenmemeli olan karsi tarafa oluyor bunlara evlilik yasagi konmasi lagzim cidden !!! :50:

keşke o zmaan bi gitseydiniz ailenizin yanına
bi müddet sonra zaten gelir yalvar yakar olur geri getirirdi sizi
bence şimdi gidin ve ailenize ve sizde aramayın sormayın o szi özlesin biraz arasın
biraz sürünsün pis ev kirli çamaşırlar beğenmedkleri yemekleri bile bulamaz o zaman
ama küserek gitmeyin eşinizin rızasıyla gidin uzun kalın biraz ve sürekli aramayın
evdeykende sürekli beni seviyomusun gidiymmi falan demeyin
süprizler yapın eşinize şaşırtın onu hem normal yaşantınızda hemde yatak odasında
ama sakın beni sevmiyomusun artık gideyimmi falan demeyin

Hayatta en nefret ettiğim, cinlerimi tepeme çıkaran laf işine gelirse:47:
O kadar sinirleniyorum ki anlatamam
Gelmiyor işime ne yapacaksın diye suratına bir tane indiresim geliyor :47:
Git bir süre ailenin yanına, anlasın biraz sensiz kalmayı
Düşme üzerine, seviyor musun falan diye sorma, bıkkınlık getirdiğini anlasın biraz
Analarının dizinin dibinden çıkamayan bu adamlar ne demeye evlenir anlamıyorum

Back
X