- Konu Sahibi eylul_pinar
arkadaşlar merhaba...benim problemim eşimle...3 yıllık evliyim..23 yaşındayım.evlendiğimiz günden beri çok ciddi sıkıntılar yaşıyorum..bir kısmını aştım ama mecburiyetten çünkü yapacak bir şeyim ve gidecek bir yerim yok.ne yapmadıki bana 8 aylık hamileyken bile dövdü beni..daha çocuğum 10 günlükken hastanelik edene kadar dövdü yine.nedeni ise basit problemler..genelde ailesinden kaynaklı.(tüm ailesiyle aynı binadayız)çocuğum 6 aylıkken beni evden atıp onu kaçırdı.ayrılmayı çok istedim ama gidecek yerim yoktu.sonra susmayı denedim o ne derse tamam dedim yeterki çocuğum üzülmesin diye.çünkü en ufak bişeye cevap verdiğimde bas bas bağırarak çocuğumu ağlata ağlata uyandırıyordu.bir süredir pek sorun yaşamıyoruz yani yada sorunlara sorumsuzluklarına ben alıştım diyeyim.geçen kış 2 defa ameliyat oldum.ciddi sağlık sorunlarım var ve tekrar ameliyat olmam gerekiyor.geçen senekileri sigorta karşılamıştı.ama şimdi paralı ameliyat olmam gerekiyo ve eşim hiç bişe yapmıyo.parası vardı ve gidip araba aldı kendine.şimdi ameliyat deyince param yok diyor.araba alıyorsun ama diyorum onu alırım diyo.bu kadarda yüzsüz yani.ondan çok soğudum.daha yaşım çok genç yaşanacak çok güzel şeyler var önümde.beni en önemlisi sağlığımı düşünmeyen bir insanla süremiyorum bu hayatı.nefret ediyorum ondan ama çocuğum için nerye kadar bilemiyorum.tek başıma olsam çalışıp bi şekilde ayaklarımın üstünde dururum ama çocuğumu asla bırakamam.ne yapmalıyım.nolur bir yol gösterin.