Ne yapmalıyım?Lütfen bir fikir verin..

eylul_pinar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2010
85
1
86
İstanbul
arkadaşlar merhaba...benim problemim eşimle...3 yıllık evliyim..23 yaşındayım.evlendiğimiz günden beri çok ciddi sıkıntılar yaşıyorum..bir kısmını aştım ama mecburiyetten çünkü yapacak bir şeyim ve gidecek bir yerim yok.ne yapmadıki bana 8 aylık hamileyken bile dövdü beni..daha çocuğum 10 günlükken hastanelik edene kadar dövdü yine.nedeni ise basit problemler..genelde ailesinden kaynaklı.(tüm ailesiyle aynı binadayız)çocuğum 6 aylıkken beni evden atıp onu kaçırdı.ayrılmayı çok istedim ama gidecek yerim yoktu.sonra susmayı denedim o ne derse tamam dedim yeterki çocuğum üzülmesin diye.çünkü en ufak bişeye cevap verdiğimde bas bas bağırarak çocuğumu ağlata ağlata uyandırıyordu.bir süredir pek sorun yaşamıyoruz yani yada sorunlara sorumsuzluklarına ben alıştım diyeyim.geçen kış 2 defa ameliyat oldum.ciddi sağlık sorunlarım var ve tekrar ameliyat olmam gerekiyor.geçen senekileri sigorta karşılamıştı.ama şimdi paralı ameliyat olmam gerekiyo ve eşim hiç bişe yapmıyo.parası vardı ve gidip araba aldı kendine.şimdi ameliyat deyince param yok diyor.araba alıyorsun ama diyorum onu alırım diyo.bu kadarda yüzsüz yani.ondan çok soğudum.daha yaşım çok genç yaşanacak çok güzel şeyler var önümde.beni en önemlisi sağlığımı düşünmeyen bir insanla süremiyorum bu hayatı.nefret ediyorum ondan ama çocuğum için nerye kadar bilemiyorum.tek başıma olsam çalışıp bi şekilde ayaklarımın üstünde dururum ama çocuğumu asla bırakamam.ne yapmalıyım.nolur bir yol gösterin.

Ailenize gidemiyorsunuz anladığım kadarı ile..
Sığınma evine başvurun en iyisi..:delphin:

Geçmiş olsun. Ne yapıp ne edip bir yolunu bulmalısın kurtulmanın. Çalışma imkanın yok mu? Asla dövmekten vazgeçmez. çocuğun da gözü önünde dayak yiyen bir annesi olsun istemez herhalde.

:teselli:neler yaşamışsın gencecik yaşında ailen yokmu canım varsa neden destek olmuyorlar gerekçeleri ne hamileyken dövmekde neyin nesi akannehiro çocuğada yazık psikolojisi bozulur.böyle babayla böyle gitmez.eğer ailen istemezse kadın sığınma evine yerleş

Allah yardımcın olsun yaşın daha çok genç en güzel günlerinde olman gerekirken çok üzüldüm senin adına.eşinin ailesi falan yokmu varsada nası bi insan bunlar seni hamileyken bile nası dövebilir hiçmi görmüyolar sana yaptıklarını bide canım senin hiçmi ailenden kimsen yok illaki bi yakının vardır git yardım iste kurtul ondan çocuğuna yazık şimdi küçük ama ilerde büyüyecek ve herşeyi anlıyacak

kadınlar için kurumlar sığınma evleri falan var,oraya gidebilirsin.

o lanet olası ailesi bişey demiyormu oğullarının yaptıklarına!!!!onlarda en az onun kadar suçlu

belediye valilik kaymakamlık gibi yerlerden yardım alın. dayak yediğinize dair darp raporunuz var mı?

buhayatı çekmeyin size de bebeğinize de eziyet.

Nasıl bir sevgisizlik bu anlamıyorum çözemiyorum insanları. bunlar kalplerini hangi organları yerine kullanıyorlar acaba günahından da mı korkmuyorlar?

canım gidecek yerim yok diyorsun. sığınma evine git darp raporu al ama bu adamı çekme. çocuğum üzülmesin diyorsun sence bu ortamda ne kadar mutlu olabilir?

çok üzüldüm canım benim.. çook geçmiş olsun... çok gençsin daha.. canım bütün şartları zorla.. ilerde gençken ve bir çocuğum varken ayrılsaydım keşke dememek için bişeyler yap.. ailenden kimse yok mu.. sen bi işe girsen çocuğuna bakabilecek bir yakının ablan halan teyzen.. off çok zor bir durum..

O kadar gençsinki,seneler sonra keşke demeni istemiyorum.
Çık git demekte kolay,gidecek yerin yoksa öyle sığınma evlerindede kolay değil o iş elinde bebenle
Otur bunu çek demeyede dili varmıyor insanın
İnan çok üzüldüm canım.
Keşke elimden birşey gelebilseydi
Rabbim yardımcın olsun,senin ve bebeğinin yüzüne gülsün inşallah.
O haksızlığa uğrayanı görür sen merak etme
Mutlaka senin içinde bir yol çizmiştir.
Dilerim en kısa zamanda huzurlu günlere kavuşursun.i

iskence gibi bir hayat bu...cok yazik size, cok uzuldum...size bir araba kadar deger vermeyen bir adamla evlisiniz...ailenize donun, yasadiklarinizi anlatin bence aileniz sizi bagrina basacaktir. problemleriniz varsa neden bebek yaptiniz? biliyorum bu soruyu sormak icin cok gec ama daha bilincli davranmaniz gerekiyordu. diger arkadaslarin dedigi gibi siginma evine de basvurabilirsiniz. en kisa zamanda o adamdan kurtulmanizi diliyorum...cok aci yasadiklariniz Allah yardimciniz olsun. gercekten cok uzuldum senağlama

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba...benim problemim eşimle...3 yıllık evliyim..23 yaşındayım.evlendiğimiz günden beri çok ciddi sıkıntılar yaşıyorum..bir kısmını aştım ama mecburiyetten çünkü yapacak bir şeyim ve gidecek bir yerim yok.ne yapmadıki bana 8 aylık hamileyken bile dövdü beni..daha çocuğum 10 günlükken hastanelik edene kadar dövdü yine.nedeni ise basit problemler..genelde ailesinden kaynaklı.(tüm ailesiyle aynı binadayız)çocuğum 6 aylıkken beni evden atıp onu kaçırdı.ayrılmayı çok istedim ama gidecek yerim yoktu.sonra susmayı denedim o ne derse tamam dedim yeterki çocuğum üzülmesin diye.çünkü en ufak bişeye cevap verdiğimde bas bas bağırarak çocuğumu ağlata ağlata uyandırıyordu.bir süredir pek sorun yaşamıyoruz yani yada sorunlara sorumsuzluklarına ben alıştım diyeyim.geçen kış 2 defa ameliyat oldum.ciddi sağlık sorunlarım var ve tekrar ameliyat olmam gerekiyor.geçen senekileri sigorta karşılamıştı.ama şimdi paralı ameliyat olmam gerekiyo ve eşim hiç bişe yapmıyo.parası vardı ve gidip araba aldı kendine.şimdi ameliyat deyince param yok diyor.araba alıyorsun ama diyorum onu alırım diyo.bu kadarda yüzsüz yani.ondan çok soğudum.daha yaşım çok genç yaşanacak çok güzel şeyler var önümde.beni en önemlisi sağlığımı düşünmeyen bir insanla süremiyorum bu hayatı.nefret ediyorum ondan ama çocuğum için nerye kadar bilemiyorum.tek başıma olsam çalışıp bi şekilde ayaklarımın üstünde dururum ama çocuğumu asla bırakamam.ne yapmalıyım.nolur bir yol gösterin.

allah yardimcin olsun canim... daha yasin cok genc.. cocuk insanin hayatindaki en onemli varlik ama cocuk icin bile katlanilamaycak bazi seyler de var. hem cocuk bu sagliksiz ortamda nasil duzgun bi sekilde buyutulur ki.. ailen seni kabul etmiyorsa bu devletin siginma evleri var.. bir is de bulursun.insallah sonra da cok mutlu olucagin birini bulur evlenirsin... bunlari yasamayan bizelerin boyle rahat konusmasi kolay tabi ama ben olsam senin yerinde (allah gostermesin) bosanirim .. arabasi bile senden kiymetli bi adamdan ne beklentin var ki... bosanmazsan da bu da benim bu dunyadaki sinavim deyip sabredeceksin.. allah yardimcin olsun arkadasim

bence hiç düşünmeye gerek yok ya ailenin yanında gideceksin yada devletin sıgınma evleri var cocugunla gidebilirsin oraya cekme bu işkenceyi kocanıda allah ıslah etsin

nasıl bukadar vıcdansız olunabılırkı!..
aılenıze gıdemıyceksınız sanırım..
vallahı gerekırse cocugunuzu bırakın babasına.
baksın sız calısıpda kendınızı garantıye alın derım..
sızın saglıgınızı dusunmeyen bu sekıde davranan bırı ıle evlılık ne kadar yuruye bılırkı?..
yasancak guzel anılarınız gunlerınızden bunlar cıkarsa gelecegı pek goremem..
kararınıza saygı duyuyorum ama cocugunuzu babasına verın ve boşanın ..
once can sonra canan sız ıyı olmadan cocugunuza bakamıycanıza gore once kendınızı saglıklı yapın ekonomık gucunuzu kazanın sonrada cocugunuzu alırsınız..

çaresizlik hissedilen zamanlarda radikal kararlar vermek ne zor
ama eminimki diğer zor gelenler şu an yaşamaya alıştığınız zordan daha zorlayıcı değildir.
kapısı olmayan oda gibidir çaresizlik, bilirim bu duyguyu
ama Allah bütün kapıları kapatmaz arkadaşım, vardır onun bir açık kapısı elbet
ama belki henüz zamanı değildir..
üzüldüm çıkışsızlığınıza, Allah yardımcınız olsun.

Back
X