- Konu Sahibi cobanyildizi_esra
kızlar merhaba. konuyu uzatmadan giriyorum. benim 1 yıldır bi birlikteliğim var birbirimizi gerçekten cok seviyoruz. ama sevgilimle fikirlerimiz o kadar zıt kiii tamamen farklı insanlarız zıt kutuplarız. birlikte cok eğleniyoruz gülüyoruz ama bi o kadar da kavga ediyoruz. onun yapısı gereği cok hayal kurmaz ağırdır gerçekçidir ileriye dönüktür ask sözleri cok abartılms sözler ona yapmacık gelir. bazen beni cok mutlu ediyo romantizim doruklarında yasatıyo bazende hiç düşünmeden bi şey diyo ve kalbimi kırıyo. cok gerçekçi asla yapmacık ve yalancı değil. ben biraz ilgisizliğinden muzdariptim mesela bi gün aşırı ilgili bi gün cok ilgisiz. neden böyle dediğimde içimden geldiği gibi davranıyorum yapmacık olmak istemiyorum diyo . mesela bugün beni özledn mi dedim yoo cok özlemedim dedi. kendisi yalan mı söyleseydim diye düşünüyo ama benim bu cok kalbimi kırdı özür diledi hatasını kabul etti filan ama hani 1 yıldr bu tarz davranışları var. ben dedimki sen beni cok üzüyosun nasıl olacak bu böyle nasıl devam edicek bitsin ya filan dedim o da ayrılmayı kesinlikle istemiyorum seni cok seviyorum ama mutsuzsan ayrılalım sni mutsuz görmek istemiyorum diyo.biraz önce ağladım telefonda, dediki seni uzuun bi süre hep mutlu ettim diyelim e bi gün mutlaka yine bi şey olcak ve sen yine üzüleceksin bunu bile bile benimle devam et, herkes askını coşkulu bi şekilde yasayamaz benim yapım bu filan dedi istersen bugün konuşmayalım sen bi süre kafanda ölç tart eksisini artısını ve bana dön emin ol mantığımızla yaptığımız her iş bizi daha az üzecek dedi tamam dedim ama beynim bitir diyo kalbim devam et diyo. ben böyle filmlerdeki gibi coşkulu seviyorum ölüyorum modunda çılgınca bi ask yasamak istiyorum ama daha yasımız 20 olduğu halde sevgilim öylesine agır ve oturaklı ki hep işini geleceğimizi filan düşünür cılgın olalım coşup eğlenelim diye istekleri nadirdir oda ben hadi yapalım filan dersem. ne yapmalıyım nolur bi akıl verin bana