Ne yapmalıyım nasıl çözebilirim yardım.

CHRE_12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2013
4
0
0
35
Bilecik
nasıl anlatmalıyım bunu bile bilmiyorum ama birilerinden yardım almam lazım parmakla mastürbasyon yaparken çok az ama çok az kan geldi adetime yakındım korktum ve hemen banyomu yaptım çıktım ve sabah kalktığımda adet kanım gelmeye başlamıştı
şimdi benim kızlık zarım bozulmuşmudur nasıl anlayabilirim ve benim aralıkta düğünüm var çok korkuyorum ya bozulduysa ne yapmalıyım sizce yardım lütfen

allah akıl fikir versin ne diyeyim bu konuyla alakalı doktora gitmelisin !

Parmağını 2-3 cm kadar soktuysan içeri evet bozulma da olabilir.

En sağlıklı bilgiyi doktor verecektir.

Aralıktaki düğününe kadar bekleyemedin mi canım... Biz nerden bilelim doktora git...

Canım mastürbasyon yapmak hata falan değil normal bişey
sen burada can sıkıntısından insanlara eğlenenlerin yorumlarına kafayı takma
bişey olduğunu sanmıyorum zarına ama sen dra git için rahatlasın yinede

ayrıca bazı arkadaşlar çok kırıcı ve avam yorumlar yapıyosunuz bazen

tşk ederim gidicem dra acı falan hissetmedim zar bozulurken acı falan olurmuydu acaba

Bozulmamıştır o kadar basit değil onun bozulması..Sen yinede doktora git ama..Dr'a git de ki benim ilk geceye karşı korkum var vajinama baktırmak istiyorum çünkü biliyosundur 6-7 çeşit vajina var,bazıları çok acıyo bazıları acımıyo önceden bilmekte fayda var sonuçta..Benim bi arkadasım gidip öğrenmişti ne çeşit olduğunu..Hem o sayede bozulup bozulmadığınıda öğrenirsin..

yeni üyelik ve reyting alacak bir konu..
eğer konu doğruysa; benim kızım var ben kınamaktan ve abes görmekten korkarım. büyük konuşmaktan daha da korkarım. herkes bu empatiyi yaparsa bence hem konu sahibi incilmez hem de kendi için faydalı olur.. bu da sadece ve sadece benim düşüncem konunun gerçek olması halinde.

Olmaz olur mu tabiki acı hissediyosun bence korkacak bişey yok canım
ama sen yinede git dra sıkıntısı gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…