Ne yapmalıyım,Nasıl davramalıyım

awoman

Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2012
12
0
16
İstanbul
selam kızlar..
Kendimi tanıtmakla başlıyayım lise son sınıf öğrencisiyim pskiyatri rehber öğretmen psikolog olmak istiyorum bunlardan biri işte :D.
Gelelim problemime.
Lise son sınıf demiştim.sınıfımızda bi çocuk var gözleri delirtici gülümsemesi cıldırtıcı.
ya şöyle anlatıyım bu cocuk sessiz biriydi.sınıfca severdik özellikle erkekler arasında lider gibi bişeydi.ama sınıfın kızlarıyla pek samimiyeti yoktu.böyle bi cocuk garibimede giderdi ama gidip soramazdım neden böyle diye.lise 3 e kadar böyle bizle pek muhattap olmaz.Muhattap derken havalı bir tip seviyeme uygun felan bakımından degil.Samimi degiliz..Basketbol oynar ve cidden yeteneklide sınıflar arası maçtada sınıfımızın grurur :).diyer kızlarlada ve benlede konusmaları gayet normal.içten bir kaçsaniyelik gülümseme cıvıtmadan konusan biri.Sınıfca cok sevilir hatta okulca.o Hadi dediginde kimse durmaz yada sormaz.bir gün moreli bozuktu lise 3ün başlarında.sevgilisinden ayrılmıs.Boğa burcu Fazla da söze gerek yok.Şuana kadar kimseye bağırdıgını kavga ettigini görmedim ama vücutluda güçlü.Neyse bu sevgilisinden ayrılmış e malum senelerdir yüzünde gülümsemesiyle içimizi ısıtan cocuk bugun gözleri dolu herkesten kacar bi vaziyette.gidip konuşmaya çalıştık.1 gün 1 hafta 1 ay a normale döndü.2 sene beraberliği varmış.kankam dan öğrendim çok cekmiş.Ya o kızı bulursam gebertirim ben.Şöyle söyliyeyim onu hep kısıtlar kendisi istedigini yapar.çocukta patlamış artık 2 sene sadece en ufak örneklerden biri.neyse tabi kız büyük suclu olunca onu suçlayarak kendini sakinleştiriyo.artık yüzüne bile bakmıyomuş yanyana geçerken görmezden geliyomuş.başka okulda allahtan.işte bu olaylardan sonra çocuk ta bi gelişme oldu saçına biraz daha özen giyiminede.Zaten basketbol undan okulun büyük büyük kısmı tanıyo.Artık lavaboda yetenekleri dısında hoşlugundanda bahsedilmeye başlandı :D.Diyer sınıfın kızları başında akbaba gibi dönüyo.En cok dikkatimi ceken kısmı.Cocuk cok düzgün ya bi tane kıza böyle kahkahalarla oynaşmalarla içerisinde oldugunu görmedim.cidden yakışıklıda.Kızlar agzına düşcek bu ciddiyetini bozmaz kızlara mesafe koymasını bilir.Bizlerle konusurkende cok nazik.Ya cok tatlı dilli.erkeklerle bu kadar degil ama bizle konusurken sözlerini seçtiği belli.Mavi yada yeşil garip bi gözü var dalgalı saçları beyaz tenli.Uzun boylu.Lise 3 te bi anda kızlar çıldırmaya başladı.Ben çaprazında otryrm.artık eskisi gibi sınıfın kızlarıyla muhabbet etmemezlık yapmıyor.iyice ısındı.Hiç havalı bir tip deyil.Kimseyi ezmez sınıfta.Ve nasıl olduysa oldu sınıfta en cok benle kaynastı.Bianlık bişey.Sevdiği müzik türü yaşam tarzı.Bi anda cok uyumlu olduk.Okulda tiyatro klübündeyiz.Utangaç bir cocuk.sırf benim zorlamam la girdi.Ama utangaclıgınıda orda yenebiliyo.Cıkıp oyunumuzuda oynadık.Bana özel olarak teşekkürde etti.iyikide ısrar etmişsin bişeyleri farketmeye başladım falan.şuan diyer kızlara nazaran aramız baya iyi.Ama yinede hep mesafesini koruyor.bu dönemi bitirdik son sınıfa geçtik.Artık eski sevglisini hatırlamak bile istemiyor.İnanılmaz düzgün bir çocuk.Çok tatlıda.Artık çok yakınız.Lakin şuan onu göremiyorum.Evini bilmiyorum.En kötüsüde dershaneye gidiyor ve sınıfta şuan tek erkek o.Çevresi kızlarla dolu.Aynı dershaneye gitmiyoruz ama asınıftan 2 kız gidiyor.Dediklerine göre ordada konusuluyomuş hareketlerinden konuşmalarından.Kıskançlıktan çatlıyorum.Ondan bahsedilmesi beni çıldırtıyo.Anladımki onu istiyorum.Çok beyfendi.Onu görmemeye başladıgımda onu sevdigimi anladım.Sanki şuan kalbim onun icin atıyo.Bazen bir melekmi diye düşünmeden edemiyorum.Hiç böylesiyle karşılaşmamıştım.Utangacımdırda biraz.Ablama söyledim o bile bişey diyemedi.Zaman dedi.Ya durgun bir cocuk da degil.Hareketi sever.Oturdugu yerde bile ayakları sürekli hareketli.Cok canlı.Ama problem şu diyer erkekler gibi degil.Bilmiyorum hani unutmak için benle olabilrmi diye.Ama onu coktan geçti eminim.Dertleştikte.Benim şuana kadar 2 sevgilim oldu.Bilmiyorum onlarla konusmak çok kolay oldu.onun kendi prensipleri var.diyoki eyer ben iyi olmazsam asla kimseyi haketmem.bu yüzden hiç bir kıza yavşaklık türü şeyler yapmıyorum.Asla sınırı aşmaz.Bu yüzden çogu kızlar çok etkileniyo..neyse çok uzun oldu asıl konuma gelelim.Bu denli zor birini hiç görmemiştim.Kararlıyım onu istiyorum.Sanki oda bende hoşlanıyor gibi ama bilmiyorum.Kankam agzını aramış sadece hoş kız benim kafadan demiş.Bana bu bile yeter.Gecelerdir hayal kururken sızıyorum.Lütfen çok seviyorum.Onu istiyorum.Ama ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım.Bu tipte bi insanla nasıl yakınlaşırım bilmiyorum.O çok doğal.doğallıgı seviyo.Asla hiç bir yerde bişeyleri abarttıgını görmedim.Okulun piknigindeyiz aynı sofradayız.Yemegini bile terbiyeyle yiyior.Veli toplantısında annesini gördügümde elini öpesim geldi :D.Böyle bi çocuk vay anasını size anne diyebilirmiyim :D:D:D:D.ya kız kankalarım olayın farkında.Ama biyandanda korkuyorum.Ya red edilirsem.DAha önce edilmedim.Edilsemde hani unutulurdu ne biliyim kötü yönlerini bulur kendimi avuturdum.Ama o çok farklı.annem annesiyle tanıştı toplantıda.Annem çok iyi tanımıyo ama diyoki yakışıklı saygılıda :D :D:D:D:D.bilmiyorum belki anlamış olabilir.yada kızlarla konusurken duymus olabilir.Ona söylemedim bunu ama ne yapcam nasıl davrancam bilmiyorum.piknikteki oyunlarda bile kızlardan bitek benle eş oldu.ya beni seviyomu hoşlanıyomu anlamadım.toplu halde bişeyler yaptık.sinema olsun gezmeler olsun.Ama baş başa kalınca elm ayağıma dolanıyor.Güneşte mavi normalde yeşilimsi gözleri ni gördükçe ayaklarım kesiliyor.Sevgilim olsa gözüm arkada kalmaz diyorum.Çok eyleniyoruz da beraber.Evet kızlar cok cok uzun oldu ama tecrübeli olanlar varsa lütfen bi yön gösterin.Bilgisayara oturmakta zorlanıyorum abim var.Siz yazın bakabildigim anda bakarım.Ne yapmalıyım Ona sevdigimi söylemelimiyim.Yoksa o kararını verip benimi seçmeli.Beklemek istemiyorum son senemiz.Ve o liseden sonrada beraber olmak istiyorum.Şimdiden yardım meden herkeze teşekkürler.Sözümü yine onun bir lafıyla bitiriyorum :D:D:D:D:D:D:
Kız yada erkek ikisinin pek farkı yoktur.Önemlı olan karakter.Kadında canavarlaşabilir kadında ruhsuzlaşabilir.Erkek de pembe dizi izler erkek te dedikodu yapar...

canım benimki biraz alakasız ama bak son sınıf olmuşsun sınavlara giriyorsun bir sürü kelimeyi yanlış yazmışsın ben böyle şeylere çok dikkat ettiğimden ilk bu çarptı gözüme k. bakma :68:

canım benimki biraz alakasız ama bak son sınıf olmuşsun sınavlara giriyorsun bir sürü kelimeyi yanlış yazmışsın ben böyle şeylere çok dikkat ettiğimden ilk bu çarptı gözüme k. bakma :68:

Siz onu boş verin :D.İlk defa bu kadar yoğun şeyler hissediyorum.ne yapmalıyım onu söyleyin

Direk söylemeye cesaret edemeyişini anlıyorum. Ona yavaş yavaş yaklaşmaya çalış. Onu sevdiğini hissettir. Sürekli gülümse ve gözlerinin içine bak. Mesela yalnız ortam yaratmaya çalış. Yan yana oturup sohbet edin mesela. Anlayacaktır. Ve eğer sana karşı bir şeyler hissediyorsa sana da bunu hissettirir. Devamı gelir. En önemlisi sorunlarıyla ilgilen. Hoşuna gidecektir. Çözüm yolları sun. Senin kendisi için en iyisi olduğunu anlasın. Çünkü bence öylesin. Eğer sana derin derin bakıyor güzel şeyler falan söylüyorsa biraz yol katedip omzuna yaslanabilirsin ya da saçlarına falan dokunabilirsin. Erkekler kesinlikle saçlarına dokunulmasından hoşlanır :D Ben bunlarla uğraşamam dersen de direk söyle, umarım yardımcı olmuşumdur..

şu hayatta ilişki bazında öğrendiğim iki şey var. birincisi ,bir kere yalan söyleyen bi daha söyler bir kere aldatan bir daha aldatır. bunun istisnası yoktur sadece kek insanlar vardır :D ama bu konumuzla ilgili değil.. ikincisi ise asla bir erkeğe onun duygularından çok emin olmadıkça ondan hoşlandığını söyleme. yengeç misali yandan yandan kaçmaya başlıyorlar. lafın özü şudur; cilve yap, iletişimi kesme, sürekli ona gülücükler dağıt ama asla o sana çıtlatmadan ona karşı olan duygularını ağzına alma.ve şunu da söylemeden edemeyeceğim tabiiki çok iyi ve hoş çocuktur bundan şüphem yok ama gözünde çok büyütmüşsün.onun yanındayken yok ağayım elim birbirine giriyor moduna girme. cool takıl :D

Gerçekten çok uzun olmuş gereksiz bir sürü detay var asıl sorun zor anlaşılıyor
bence asla ilk adımı sen atma erkek atsın bı zahmet.

okurken gülümsemekten kendimi alamadım...
bi insan bu kadar mı övülür...
ateş bacayı sarmış çoktaaaaann...
bence biraz takip et bakim senden hoşlandığından emin olduğunda konuş...
madem samimi arkadaşsınız dışarda bişeyler yapmayı teklif edebilirsin...

o kadar gereksız detayları defalarca tekrar takrar yapmıssın kı

cocugu övüp durmaktan bi turlu sadede gelememissin .

neyse kı konunun sonun da asıl sorununu anlayabildim .

madem bu kadar övüp yerlere sıgdıramadıgın biri

ve onu cok istiyorsun ,git açıl o zaman cocuga

1. Çok uzun olmuş, okurken baygınlık geldi.
2. Dünyada binlerce yıldır değişmeyen bir kural vardır, o da;
Erkekler avcıdır ve emek vererek elde etmedikleri hiç bir şeyin kiymetini bilmezler.
Eğer gider ilan-ı aşk ederseniz sizinde diğer kızlardan hiç bir farkınız kalmaz.

Son düzenleme:
1. Çok uzun olmuş, okurken baygınlık geldi.
2. Dünyada binlerce yıldır değişmeyen bir kural vardır, o da;
Erkekler avcıdır ve emek vererek elde etmedikleri hiç bir şeyin kiymetini bilmezler.
Eğer gider ilan-ı aşk ederseniz sizinde diğer kızlardan hiç bir farkınız kalmaz.

Uzun olmuş biliyorum özür diliyorum ama okudugunuz için teşekkürler.Dedikleriniz çok doğru dikkate alıyorum.Zaten aşkımı ilan edemem etmem de.

Hepinize teker teker teşekkür etmek istiyorum.Evet büyütmüş olabilirim.Ama gerçekten böyle bir insanla ilk defa karşılaşıyorum.Sanki bir aşk kitabındaki masum çocuk.Kaybetmek degil kazanmak istiyorum.Ve büyük bir gelişme telefon numaramı istedi.Cool davranmaya çalışıyorum...Çok mutluyum hepinizi öpüyorum

Back
X