• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmalıyım sizce?

ebrarrarba

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2010
650
49
118
40
Merhabalar ben özel bir eğitim kurumunda çalışıyorum.idari işlerden sorumluyum.
İki kişiydik arkadaş doğum yaptı geri dönmemek üzere ayrıldı.hamileykende çalıştı o ayrılmadan işi öğretsin diye bir kız aldılar kız 8ay geçmesine rağmen işi öğrenemedi.zaten hedefi başkaydı ve karşısına fırsat çıktı istediği işle alakalı oyüzden 8ay sonunda kız işten çıktı çıkarkende kendi arkadaşını yerine soktu.ve okulların açılmasıyla başladı kız işe işi öğretmem gerekiyordu bir yandan öğretip bir yandan diğer işleri yapmak zor oluyor.aslında zor olmaz ama benimde diğer kız gibi hedefim çok farklıydı.
Rehber öğrermenliği yapmak istiyordum.bir senem kaldı mzunnolmama formasyonum var ve stajer olarak başlamak istiyordum.idaredeki işleri aksatmadan bir sınıfla kendimi rehberlik anlamında geliştirmek istedim.geçen yıl sınıf istedim beni oyaladılar.bu sene istedim tamam dedi müdür yine vermedi.
Bende patladım tartıştım ağladım çinkü çok zoruma giden şeyler haksızlıklar oluyor okulda.
Böyle olunca müdürde bana sınf verdi ama hiç bir kıymetide kalmadı böylr zorla olunca.
Yeni gelen kızda 2hafta oldu ve oda işi öğrenemiyor çünkü kendini vererek çalışamıyor.her işi ben yapmak xorunda kalıyorum.yoruluyorum yıpranıyorum.ve zaman bazen yetmiyor yetiştirmem gereken işlere yanlışlıklar yapabiliyorum.yanlışta yapmak istemiyorum kafama takıyorum sonra.
Şimdi ben işten çıkmak istiyorum daha öncede işten çıkmak istedim bazı haksıxlıklar oldu ama müdür göndermiyor.bende kalp kırmadan çıkmak istiyorum.artık fazla fazla iş yapıp diğer kişiyle aynı maaş almakta zoruma gidiyor.
İşten çıkarsam tazminat alabilirmiyim bilen varmı yada ne yapmamı önerirsiniz teşekkürler

Tazminatinizi evlilik dişinda verilmiyor diye biliyorum.Arkadaşınızla ilgili olarakta iş bölümü yapsanız.

Isleri bol. Aksayan isler onun isleriyse ona sorsunlar hesabini. Sorarlarda tabi yerine birisi isleri yapmayi birakirsa.

Back
X