- 16 Haziran 2013
- 1.098
- 852
- 123
- Konu Sahibi Papatya Kokulu Hayaller
Eşimle evliliğimin ilk günü ile birlikte, nişanlılık hatta sevgililik dönemi dahil 10 yıldır anlaşamıyorum bir sürü konum var herkesin her konumda dediği boşan, ayrıl. Ben özgüven eksikliği mi dersiniz korkaklık mı dersiniz ne deseniz deyin beceremedim bu beladan kurtulmayı defalarca denediğim halde.Fiziksel, psikolojik, sözlü, her türlü şiddeti yaşadığım halde.Oğlum da yaşadığım üzüntü ve stresten kaynaklı hasta doğdu, ameliyatlar oldu tedavi ve kontrolleri ömür boyu sürecek.Eşim babasının hakaretlerine karşılık bi kere savunmadı beni hâlâ onunla barışmamı istiyor tatilde yoksa zehir ediyor tatili bana.Yıllardır huzurlu kavgasız bir tatilim ve günüm olmadı.Ben ona güvenmediğim ve bana destek olmadığı için kartımı vermedim ona ama evin giderine ortak oldum o ne kadar yiyip içip yattıysa da.Size sormak istediğim ben bu adama kartımı ya da maaşımı elden versem eminim iyi davranır bana, paraya tapıyor çünkü siz olsanız verir miydiniz?Yoksa her gün kavga gürültü devam eder miydiniz kartınızı vermeyip?Boşan diyeceklere cevabım inşallah bi gün başarabilirim.