ne yapmalıyım..yanına kalsın istemiyorum. dava açmak istiyoruuum

ZELAOLACAK

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
110
0
46
Ankara
http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/516673-yillarca-aldatilmisim-yeni-ogrendim.html

kızlar burda anlattım herşeyi yıllarca aldatılmışım. çantada keklik olarak saklanmışım bir kenarda ve deli gibi sevip sevldim sanmışım. Ama yaptıklarının yanına kalsın istemiyorum. tazminat davası açıp kazandğımla hayr yapmak istiyorum. ve onunda çökmesini hiç birşeyin istediği gibi olmasın istiyorum.ama arkadaşlaım yapma Allahın dan bulsun diyorlar dava sürecinde ailende sende yıpranırsın diyorlar.ve o şrszn ailesi biraz belalı gibi gözleri bişey görmüyor ve ben ailemden ayrı başka şehirde tek yaşıyorum bi bu sorun vAR. seni rahat bırakmazlar diyorlar. ama benim hiç birşeyi gözüm görmüyor korkum yok etiği yanına kalsın istemiyorum beni maddi manevi çöküntüye uğrattı ailecek grurumu hiçe saydılar. sanki ben insan değilmişim gibi arkamdan ikili oynadılarr. Yanına mı kalmalı tamam ben unutacağım yeni bir hayata başlayacağım o nasl olurda istedii gibi hayatına devam eder. bi bedeli olmalı Adalet yerini bulmalı. ve herşeyi kanıtlayabilirim aynı anda iki kişiyi nasıl idare ettiğini internet kayıtlar, mesajlar telefon konuş savcılık izniyle herşey ortaya çıkar ve gücüm de var uğraşmaya yeterki hakkettiğini bulsun Ama ailem yıpranması düşündürüyor. bide boşver değmez seni küçük görür diyrlar haala beni düşünüyor peşimde die .ama benim umurumda değil. beni aldattığı diğer kıza pisikolojik hasta o yüzden onunlayım die kandırmış en çok ta bu zoruma gidiyor. hiçte hissettirmedi lanet olası. ne yapayım bi fikir verin tecrubesi olan varmı ????

konunu okudum. evlilik gibi bir şey olmadığı için bir bağlayıcılık tazminat alman dava vs. zor olabilir kazanman. kazanırsan da yargıtayda onanırsa emsal olursun o ayrı :)) çok çok çok adi bir insanmış ama bu kadar büyük öfke duyman normal. öyle bir insandan kurtulduğun için şükrederek öfkeni yenmeni tavsiye ederim. dava için dediğim gibi aranızda bir bağlayıcılık olmadığı için kazanamama durumun var. o zaman onlara büyük bir mutluluk verirsin onu da düşün. gene de ısrarlıysan bir "boşanma avukatuyla" görüş derim. boşanma davalarına bakan birini bul çünkü tıp gibi onlarında alanları oluyor ceza davalarının avukatı bilemeyebiliyor bunları, yargıtay kararlarını vs takip etmiyor. seni yanlış yönlendirebilirler.

bencede aç davanı sonuna kadar katılıyorum sana. artık öyle bi yasa çıktı eger nişanlının seni aldattıgını ispat edersen hapis olayına kadar gidermiş bu iş yada tazminat çok güzel bi yasa. sonunda biz kadınlarında hakları savunuluyo. kesinlikle aç. yanına kalmasın sürünsün pislik.

konunu okudum. evlilik gibi bir şey olmadığı için bir bağlayıcılık tazminat alman dava vs. zor olabilir kazanman. kazanırsan da yargıtayda onanırsa emsal olursun o ayrı :)) çok çok çok adi bir insanmış ama bu kadar büyük öfke duyman normal. öyle bir insandan kurtulduğun için şükrederek öfkeni yenmeni tavsiye ederim. dava için dediğim gibi aranızda bir bağlayıcılık olmadığı için kazanamama durumun var. o zaman onlara büyük bir mutluluk verirsin onu da düşün. gene de ısrarlıysan bir "boşanma avukatuyla" görüş derim. boşanma davalarına bakan birini bul çünkü tıp gibi onlarında alanları oluyor ceza davalarının avukatı bilemeyebiliyor bunları, yargıtay kararlarını vs takip etmiyor. seni yanlış yönlendirebilirler.

saol cnm yorumun için. evlilik gibi bir bağlayılcılığım yok ama beni insanlara aşağılayarak yalanlarla anlatması sırf o kızı kanndrımak için beni olmadık şekilde anlatması ben hasta die tanıtması çok ağırıma gidiyor daha neler yapmış bunun cezası vardır. ama dediğin şeyde doğru kazanamazsam davada çok sevinir

bencede aç davanı sonuna kadar katılıyorum sana. artık öyle bi yasa çıktı eger nişanlının seni aldattıgını ispat edersen hapis olayına kadar gidermiş bu iş yada tazminat çok güzel bi yasa. sonunda biz kadınlarında hakları savunuluyo. kesinlikle aç. yanına kalmasın sürünsün pislik.

ahirette var bunun cezası o konuda içim rahat. ama bu dünyadada almalı "sürünsün PİSLİK" :)

bence öyle insanlarla ugrasmaya değmez, çamurunu sana da sıçratr. hem sen yıpranrsn bu süreçte, istedğn sonuc olmazsa da hüsrana ugrarsn. en güzel mahkeme Rabbim in mahkemesi, hee sakın diyorm beddua etme, haklı olan sen bile olsan. rabbim e havale et. kendi hayatna bak.

bence öyle insanlarla ugrasmaya değmez, çamurunu sana da sıçratr. Hem sen yıpranrsn bu süreçte, istedğn sonuc olmazsa da hüsrana ugrarsn. En güzel mahkeme rabbim in mahkemesi, hee sakın diyorm beddua etme, haklı olan sen bile olsan. Rabbim e havale et. Kendi hayatna bak.

içimden etmiyorum beddua gerçekten rabbim öle güç verdiki o konuda içim rahat öle huzurluyum ki

vallahi diğer konunu okudum şükretmelisin öyle bir adamdan kurtulduğun içinnnn :ssz: Bu tip şeylerle uğraşmasan iyi olur ne gerek var ilahii adalet zten tecelli eder sen merak etme kimsenin yaptığı ettiği yanına kalmaz.:34: Artık o adamı ve yaptığı ş...sizlikleri düşünme , önüne bakk.:34:

Son düzenleme:
biliyorum canın çok yandı kendini çok kötü hissediyosun şu an intikam almak istiyosun onunda canı yansın istiyosun ama diyelim ki dava açtın böle bi hak doğdu sana bu süreçte sen tekrar hırpalanacaksın.. unutmak en güzel intikam gerçekten.. hakkın var o kişide bu gerçek ama Allaha havale et..

biliyorum canın çok yandı kendini çok kötü hissediyosun şu an intikam almak istiyosun onunda canı yansın istiyosun ama diyelim ki dava açtın böle bi hak doğdu sana bu süreçte sen tekrar hırpalanacaksın.. Unutmak en güzel intikam gerçekten.. Hakkın var o kişide bu gerçek ama allaha havale et..

tek tesellim ilahi adalet zatn cnm

birlikte geçen sene pişmanın deyip döndüğünde istanbula gitmiştik ramazandı sabah namazını kılmıştı bende onu izlemiştim. sonra yanyana oturup dua etmiştik. sarılmış ağlamıştı bırakma beni die sen olmazsan yolumu kaybederim senin cezan beni affetmek olsun demişti. ve bundan 2 yada 3 gün sonra o kızıda aramış bu benim 7 yıldır sevdiğimmadam. nasıl herşey yalan olur ki gözler nasıl yalan söyler aklım almıyor. bu nasıl nefis Allahım

birlikte geçen sene pişmanın deyip döndüğünde istanbula gitmiştik ramazandı sabah namazını kılmıştı bende onu izlemiştim. sonra yanyana oturup dua etmiştik. sarılmış ağlamıştı bırakma beni die sen olmazsan yolumu kaybederim senin cezan beni affetmek olsun demişti. ve bundan 2 yada 3 gün sonra o kızıda aramış bu benim 7 yıldır sevdiğimmadam. nasıl herşey yalan olur ki gözler nasıl yalan söyler aklım almıyor. bu nasıl nefis Allahım

canım benimki de 2 senelikti 3 senedirde tanıyodum.. ama meğer tanıyamamışım.. biz aşık olunca ne denirse ona inanmaya programlanıyoruz.. bana senden başkası olamaz senle olmazsa bir ömür bekar kalırım derdi mesela bu insan müsfettesi, aşkı senin gözlerinde buldum senin gözlerinle kapatırım derdi, seni benden fazla kimse sevemez, sen benim ruh eşimsin demeler.. ve oda ağlamıştı benimle sarılarak ağlamıştık ayrı şehirlerdeyiz gideceği için hıçkıra hıçkıra ağladık beraber.. daha neler neler..
ama aramız bozuk olduğu bi zaman başka kızlarda denedi şansını neden?? seven adam ki beni en çok onun seveceğini söyleyen kişi neden bunu yapsın ki..
bence şükretmeliyiz ki gerçek yüzlerini gördük.. görüyoruz evlilikleri aldatmaları evlensek bu insanlarla sonra gelip buralara yazsak daha mı iyi olurdu en iyisi resmi ve ciddi bişey olmadan bitmesiydi ve Allahın sevdiği kullarıymışız ki gerçekleri görebildik.. tabii bundan sonra mutlu olabileceğimizin garantisi yok ama bunlarda tecrübe oldu bizim için.. Allah bizi bundan sonra iyi niyetli güzel insanlarla karşılaştırsın inşallah..:16:

canım benimki de 2 senelikti 3 senedirde tanıyodum.. ama meğer tanıyamamışım.. biz aşık olunca ne denirse ona inanmaya programlanıyoruz.. bana senden başkası olamaz senle olmazsa bir ömür bekar kalırım derdi mesela bu insan müsfettesi, aşkı senin gözlerinde buldum senin gözlerinle kapatırım derdi, seni benden fazla kimse sevemez, sen benim ruh eşimsin demeler.. ve oda ağlamıştı benimle sarılarak ağlamıştık ayrı şehirlerdeyiz gideceği için hıçkıra hıçkıra ağladık beraber.. daha neler neler..
ama aramız bozuk olduğu bi zaman başka kızlarda denedi şansını neden?? seven adam ki beni en çok onun seveceğini söyleyen kişi neden bunu yapsın ki..
bence şükretmeliyiz ki gerçek yüzlerini gördük.. görüyoruz evlilikleri aldatmaları evlensek bu insanlarla sonra gelip buralara yazsak daha mı iyi olurdu en iyisi resmi ve ciddi bişey olmadan bitmesiydi ve Allahın sevdiği kullarıymışız ki gerçekleri görebildik.. tabii bundan sonra mutlu olabileceğimizin garantisi yok ama bunlarda tecrübe oldu bizim için.. Allah bizi bundan sonra iyi niyetli güzel insanlarla karşılaştırsın inşallah..:16:

inş cnm daha iyi bi insan çıkar karşımıza mutlu olmak istiyorum gerçekten. ve o ağlamasıda sevdiğinden değildi sanrım ne bilim kafam karmakarşk sanrım vicdan azabından bi oyunla bana o şeklilde gösterdi

inş cnm daha iyi bi insan çıkar karşımıza mutlu olmak istiyorum gerçekten. ve o ağlamasıda sevdiğinden değildi sanrım ne bilim kafam karmakarşk sanrım vicdan azabından bi oyunla bana o şeklilde gösterdi

boşver gerçekten benim içinde kolay değil ama alışkanlık var birde ben 2 senede ne kadar alışmıştım sen 7 senede daha çok alışmışsındır.. ama neleri unutmadıkki bizi öldürmeyen şey güçlenririr sonuçta bunları da atlatalım daha mutlu daha güçlü olucaz.. :)

hani kızlar Allaha inanırız tamamiyle sonra konu Allah nasıl var oldu dediğimizde aklımız ermezya Allah bize okadar akıl vermemiştir. yetmezya aklımız. benimde yetmiyor bu konuda ailesi nasıl kabullendi bu oyunu nasl yüzüme baktı hep iyi nietli düşündüm bu yüzden geldi başıma ama ii de oldu şimdi gelecek hayatım aşkım için HEYECANLANIYORUM. inş mutlu olurum. benim yaşadıklarımı Allahım kimseye vermesin.

canım benzer şeyleri bende yaşadım ve konunu merakla takip ediyorum.ne yaparsan bende yapcamm:(((ama evlilik yada nişan olmadığı için bişe çıkmaz heralde yargıdan.bi avukatla görüşseydin

canım benzer şeyleri bende yaşadım ve konunu merakla takip ediyorum.ne yaparsan bende yapcamm:(((ama evlilik yada nişan olmadığı için bişe çıkmaz heralde yargıdan.bi avukatla görüşseydin

GÖRÜŞECEĞİM CNM çevrem çok geniş tanıdığım bi çok savcı hakim var ama utandm açamadım konuyu soramadım. düşünüyorum anlatmayı kendimi toparlayayım....

Back
X