ne yapmalıyım yardım edin

Denizdengelenmelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2018
239
32
48
temmuz ayında tanıştığım biri vardı aralıkta evde yasadıgım sorunlardan oturu evden ayrıldım ve onunla gorusmye gittim odama cagırdıgım için beraber olduk ve ben bakireydim bakire oldugumu gizlemistim ictigim icin ne yaptıgımı bilmiyordum sonra ben gittim diye ablamlar beni eve kapattı ve ben olayı itiraf edene kdar ev hapsinde tutuldum yaşım 20.Çocuktan yardım isedim anlatamadım.Evde psikolojik baskı gördüm ve en sonunda itiraf ettim.Ablam seni beğendi mi ha falan diye tepki gösterdi onunla olmamı istemedi çocuğu anneme ve eşine kötüledi.Şikayet etmemi falan söyledi.Bana ağır cümleler ve hakarette bulundu.Ve onların bana yaptıkları muamele yüzünden şikayet ettim ve olay büyüdü.Onun ailesi öğrendi avukatı benimle konuşup yıprattı baya ve ben arada kaldım çok kötü şeyler yaşadım ve beni kesinlikle istemdiğini söyledi.Ben bu olayı unutamıyorum.Onlara ulaşıp psikolojim bozuk diye iftira attı.Napacağımı bilmiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Ictin diye birlikte oldun öyle mi. .
Oglan seni guzel kullanmis atmis .
Destek al doktordan baska care yok.
ne güzel mesaj.
kullanıp atmış.
çünkü insan değil ya karşınızdaki bi eşya.

konu sahibi sana gelince. rızanla birlikte olduysan şikayetini geri almalısın.

ablam şikayet ettirdi bilerek bana geri dönmesin diye sonra dava bile açılmadı
Ablanızda sıkıntı var bence.. Size destek olması gerekirken olayı daha fazla büyüterek iyice psikolojinizin bozulmasına sebep olmuş. Bence br destek alın; zamanla daha iyi hissedersiniz. Umarım evde yaşadıgınız olayla ilgili baskı görmuyorsunuzdur

Ablanızda sıkıntı var bence.. Size destek olması gerekirken olayı daha fazla büyüterek iyice psikolojinizin bozulmasına sebep olmuş. Bence br destek alın; zamanla daha iyi hissedersiniz. Umarım evde yaşadıgınız olayla ilgili baskı görmuyorsunuzdur

sonra onun ailesine de haberim olmadan psikolojisi bozuk falan demiş nefret ediyorum ondan

temmuz ayında tanıştığım biri vardı aralıkta evde yasadıgım sorunlardan oturu evden ayrıldım ve onunla gorusmye gittim odama cagırdıgım için beraber olduk ve ben bakireydim bakire oldugumu gizlemistim ictigim icin ne yaptıgımı bilmiyordum sonra ben gittim diye ablamlar beni eve kapattı ve ben olayı itiraf edene kdar ev hapsinde tutuldum yaşım 20.Çocuktan yardım isedim anlatamadım.Evde psikolojik baskı gördüm ve en sonunda itiraf ettim.Ablam seni beğendi mi ha falan diye tepki gösterdi onunla olmamı istemedi çocuğu anneme ve eşine kötüledi.Şikayet etmemi falan söyledi.Bana ağır cümleler ve hakarette bulundu.Ve onların bana yaptıkları muamele yüzünden şikayet ettim ve olay büyüdü.Onun ailesi öğrendi avukatı benimle konuşup yıprattı baya ve ben arada kaldım çok kötü şeyler yaşadım ve beni kesinlikle istemdiğini söyledi.Ben bu olayı unutamıyorum.Onlara ulaşıp psikolojim bozuk diye iftira attı.Napacağımı bilmiyorum
Ben rizanla birlikte olduğunuzu anladım ve buna rağmen gidip şikayetçi olmuşsunuz daha neti iftira atmissiniz gidip sikayetinizi geri alın ne yapmalıyım mı var mı bunun hata hatayla düzeltilemez

Ictin diye birlikte oldun öyle mi. .
Oglan seni guzel kullanmis atmis .
Destek al doktordan baska care yok.

Sizinde evladınız olacak. Başkasının evladı hakkında "güzel kullanmış atmış" demeden önce iki kere düşünün. Kendi evladınızla sinan mayın sonra

İyi ki dava açılmamış. Adam size tecavüz etmemiş sonuçta, bu kadar kolay mı ya bir insanın hayatıyla oynamak?

Ablanız da hasta galiba.
Şu an ne yapıyorsunuz, okuyor musunuz?

Siz rıza göstermeyecek kadar sarhoşsaniz ve biri sizinle yatiyorsa bu bazi ülkelerde tecavüz sayılıyor. Adam şimdi tecavüz etti mi, etmedi mi? Etmediyse sırf baskı görüyorum diye adamın geleceğini karartma. Yok tecavüz ettiyse davani sonuna kadar takipet. Ama ev hapsinde tutanlardanda sikayetci ol

İsteyerek bırlıkte olmussunuz ve sonrada sıkayetcı mı oldunuz? Ne demelerını beklıyordunuz sızı gelın mı edeceklerdı

İyi ki dava açılmamış. Adam size tecavüz etmemiş sonuçta, bu kadar kolay mı ya bir insanın hayatıyla oynamak?

Ablanız da hasta galiba.
Şu an ne yapıyorsunuz, okuyor musunuz?

okuyordum olaylar yuzunden gitmedim beni yanlış anladı tamamen ben olay yüzünden çok kötü oldum.O da umursmadı beni yanına gittim iki kere ikincisinde avukatını gönderdi.Seni istemiyor hayatında bir erkeğe yapılabilecek en kötü şeyi yaptın dedi.Ben ablamınn baskısıyla şikayet ettiğimi söyledim sonra ablamlar beni suçladılar ben ona bana tecavuz etti demişim halbuki normal şekilde anlatmıştım nişanlı mı evli mi sana dönermi falan diyordu

Back
X