ne yapmalıyım yardım edin

o zaman bunları yaşadığım da hamile kaldığımı düşünüyordum eşim olarrak görüyordum terk edeceğini bilemedim

Birlikteliğiniz tek seferlik değilmiş yani.
İnandırıcılığınızı kaybettiniz artık.
Şu an, sırf adam ayrıldı diye intikam almak için iftira attığınızı düşünüyorum mesela.
Sonra pişman oldunuz ama son pişmanlık fayda etmedi belli ki.

Bakın olan oldu geçen geçti bence artık 2 dakika öncesini bile düşünmeyin ortada geçmişle ilgili yapılabilecek hiç bişey yok.
Geleceğe yönelik planlar yapın çocuğu hayatınızdan silin tamamen aranızda herhangi bir şey olma ihtimali YOK. Bunu kabul edin eğitiminize devam edin, işinize gücünüze bakın, dini anlamda pişmansanız tövbenizi edin ama BU DEFTERİ KAPATIN..

Gerçekten söylüyorum insanların yakasından düşün. dünyanın, hiç bir şeyin sonu değil. pişmansın istemiyordun yaptın bi hata, tamam olabilir ama senin önünde uzun upuzun herşeyi telafi edecek bi ömür var (inşallah).
ablam kıskandı şöyle dedi böyle dedi falan filanla vakit harcayacağınıza kalkın bi silkelenin okulunuza işinize dönün yeni defterler açın geçmişi tamamen silin.. anlatabiliyor muyum?ç Hayat devam ediyor, hatalar bizler için.. yaptığınız telafi edilmeyecek bir hata değil tabi telafisini bilene..

Back
X