ne yapmalıyım

senasahinsoy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2017
22
8
1
55
kızlar bir önceki konumdan bilenleriniz vardır bebeğim küvözde yatıyor... bugün 16 gün oldu. sütümü sağıp hergün götürüyorum ama artık sütüm yetmiyor. bebeğim günde 8 öğün besleniyor ama benim o kadar sütüm yetmeyecek. sütümü artırabilmem için yapabileceğim ne var? hemşireler bundan sonra daha fazla getir diyor her gecen gun beslenmesi artıyormuş. canım çok sıkkın ne yapacağımı bilmiyorum yardımcı olun :(

canim ck gecmis olsun saglikla evine gotur insallah en kisa zamanda yavrunu. sutunu nasil sagiyorsun? yanlis bilmiyorsam gogus siringalari varmis. bunu arastir doktorlara sor. ne yiyip icmen gerektigini biliyosundur zaten

Bebek maalesef küvezde ama sen bu sayede normalden daha fazla dinlenebilirsin. En çok süt yapan şey uyku bence. Bunun dışında tabi ki bol sıvı ve bol dereotu tüket. Havuç suyu, ananas suyu bana çok fayda etmişti. Humana'nın çayı var soğuk da hazırlayıp içebilirsin. Rezene çayı iç mutlaka. Kalsiyumu eksik etme. Süt peynir yoğurt tüket. Bende makarna da çok işe yaşamıştı bi dene derim.

Memelerini 3-4 saatte bi düzenli olarak sağ ve her defasında memenin tamamen boşaldığından emin ol.

Hepsinden önemlisi pozitif düşün sevgili anne. Hayırlısıyla bebeğine kavuşacaksın. Bol bol sütün olacak ve her şey yoluna girecek inşallah. Bebeğine şifalar diliyorum, sana da sevgiler.

Humana still tea çoğaliyor, kaynar diye birşey yapıyordu arkadaşlar sut artirmak için lohusa şerbeti sanirim...herkeste farklıdır sanirim ama bende şekerli seyler sut yaptı, sadece su yapmamisti...aşure,şerbetli tatli vs.
Ama siz netten tomrisin emzirme kampı diye aratırsanız oradanda faydalana bilirsnz. Bol bol sagmakta bir ara artirmisti... e bebekte malt içeceği satılıyor oda yapıyormus tabiki siz sağlıklı şeylere bakin tatli sonra cok kilo yapıyor yapışıp kalıyor..

Unutmadan rezene cayida fayda etmişti

Bebeğin kaç öğün yerde yesin sen sürekli sağ sütünü ve bol bol armut hurma incir ye ve tabiki de dolaşımın hızlanması için su ve ılık duş dolaşımı artırır dolaşım hızlandıkça sütünde artar ins

Benim karpuz çok arttırıyordu sütümü. Bol bol ceviz, hurma, yeşillik tüket ve bol su iç

Rende havuc, tavuk, sut
Bunlar sut yapar diye biliyorum.
B de bira derler istersen alkolsuzu dene o da yaparmis.
Bir de turkiye de var mi bilmem ama burada sutu arttirici hap vermislerdi bir arkadasima.

Back
X