Ne yapmalıyım?

rainyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
6.951
4.222
173
23 yaşındayım hic sevgilim olmadi ben olmasini istiyorum. Uzuluyorum ne yapmalıyım?

Belki olmaması daha hayırlıdır. Rabbim karşına iyi biri çıkarır nasibin bi yerdedir.

Keşke bende 23 yaşıma, hiç sevgilim olmamış olarak gelseydim.
Geçmişe dönüp baktığınızda hiç bir üzüntünüzü görmemek büyük bir şans bence..
Yerinizde olmak isterdim.
Iyi dedin valla bende hiç sevgilim olmadığı yaşıma dönmek isterdim..

Biz kadınlar nasıl eşlerimizle tanıştık oradan anlatayım sen yolunu bulursun. Ben mesela aynı semtin insanı olduğunuzdan bir arkadaşım vasıtasıyla tesadüfen tanıştım. Bir başkası okul yıllarında tanışıyor. Diğeri iş ortamında buluyor. Kimisi düğünde dernekte, gezmede,tatilde, turda, internette, dans klubünde, fotoğrafçılık kursunda, trafikte kavga edip tanışan bile var. Yani kader kısmet tabi ama sosyal çevrede hayat var. Gez toz eğlen bulursun denk gelir düzgün biri diyorum.

Canım KK'yı oku, sonunda göreceksin ki;

Hayatında birinin olmaması değil, hayatına girecek kişinin insan olması önemli olan.

İnsandan kastım. Şerefli, haysiyetli, insan olarak doğmuş değil; insan olabilme meziyetine sahip birisi. Hepimiz insan olarak doğarız ama insan olabilmek büyük bir meziyettir, derim hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…