Ne yapmalıyım?

Arkadaş kalabilecek olsanız sevişmezdiniz. Sevişen arkadaş mı olur? Düşünsenize hadi tekrar arkadaş oldunuz diyelim, yine içip döndünüz eve e kendinizi tekrar kaybetmeyeceğinizin garantisi var mı?

Merhaba sevgili KK üyeleri.Bu buraya açtığım ilk konum olacak.Okuyan herkese sımdıden teşekkürler.Benim kafamı bu aralar çok kurcalayan bı sorunum var.Bir iki hafta kadar önce yakın bir arkadaşımın yanına yaşadığı şehre gittim uzun süredir gorusemıyorduk.2 gece orda kaldım ilk gece gayet normal geçti ama 2. Gece arkadaşlarımızla buluşup içtik.Eve döndüğümüzde bi anda opusmeye başladık ve seviştik.Sabah çok pışman oldum yuzune bakamadım çocuğun çünkü çok yakın arkadastık bı önceki gece eskı sevgılılerımızı anlatıp dertlesmıstık hatta.Evden çıkmadan önce ona artık arkadaş olamayacağımızı söyledim en basında tamam dedı sonra sacmalama falan dedı unuturuz gider dedı.Eve dondugumde numarasını sıldım ve helallestım ama bı kaç gün sonra dayanamayıp yazdım ve tekrar arkadaş olalım dedım gecıstırdı benı sonra konuşuruz dedı daha da yazmadı napmalıyım sizce? İyi arkadastık ya olmamalıydı böyle çok üzgünüm çok
Bitmiş o arkadaşlık ayrıca hala arkadaş kalabilecehinize sizi inandiran nirmallestiren şey ne merak ettim

Hayır öyle bi şey yok asla.Yakın arkadastık.Vıcdan azabı cekıyorum nasıl yapabıldım bunu dıye bundan dolayı kafam çok karısık

Demek ki sadece arkadaş değildiniz. Ya sen ona, yada o sana birseyler hissediyordu, yoksa öyle birşey içtim hop yattık diye birşey olduğu pek inandırıcı gelmedi. Ayrica bundan sonra o eski arkadaşlıginizi bulamazsiniz.o sizin kadar pisman mi?

Back
X