- 18 Mayıs 2019
- 50
- 45
- 3
- Konu Sahibi mutlumutsuz
Kizlar merhaba daha evvelde farkli bir konuyla ilgili görüşünüze danismistim. Esimle cok guzel giden bir evliligimiz var ama esimin ailesi herseye karismak istiyor ozellikle annesi hep benim dedigim olsun tarzinda bir kadin bana daha uc aylik evliyken cocuk niye yapmiyorsunuz olmuyor mu demeye baslamisti. suan daha sekiz aylik evliyiz dokuzuncu ayimiza giricez bir yilimiz bile daha dolmadi.Ben esimin ailesine karsi mesafeleyim bazi hakli sebeplerimden oturu sevmiyorum isinamiyorum ama kimseyi kirarakta bunu belli etmiyorum. bizim eşimle yeni yeni cocuk yapma planimiz vardi dusunuyorduk yani olsa nasil olur diye.Ama ben vazgectim esimin ailesinden dolayi yapmak istemiyorum evlililgimin tam olarak oturdugunu dusunmuyorum.Bir yanim isterken bir yanim tedirgin sizce erken mi ne yapmam lazim ? Ayrica Esime karsi suan bir guvensizlik olustu bende beni istemedigim halde gorusmedigimiz abisinin evine ayagina goturmeyi kabul etti daha once bu bolumde onunla ilgilide bir baslik acmistim ona karsi kızgınım cocuk isterken istemez oldum