Ne yapmaliyim

Sedam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2019
14
3
1
Ikinci evliliğim eşim sürekli esrar içiyor yaşam tarzı hiç bana göre deil ama seviyorum hiç bir şekilde tedavi olmayı kabul etmiyor arada ister istemez bende iciyorum ama ona çok tepkiliyim ben bırak dedikce inatina yaptı ve beni terk etti 2bucuk ay ayrı kaldık beni ikna etti söz verdi şimdi yine içiyor ben tepki gosteriyorum snra oturup onla iciyorum ama bu hayattan zevk almıyorum çünkü ben içmek istemiyorum ama yanımda içince bende iciyorum onu bırakıp tekrar gitmelimiyim

Ikinci evliliğim eşim sürekli esrar içiyor yaşam tarzı hiç bana göre deil ama seviyorum hiç bir şekilde tedavi olmayı kabul etmiyor arada ister istemez bende iciyorum ama ona çok tepkiliyim ben bırak dedikce inatina yaptı ve beni terk etti 2bucuk ay ayrı kaldık beni ikna etti söz verdi şimdi yine içiyor ben tepki gosteriyorum snra oturup onla iciyorum ama bu hayattan zevk almıyorum çünkü ben içmek istemiyorum ama yanımda içince bende iciyorum onu bırakıp tekrar gitmelimiyim
Fake mi bu?

alıntıladım ekran goruntusu aldım onlıne olarak bunu bıldırıcem emnıyete.
umarım kısa surede donerler sıze esım ıcıyor arada ıster ıstemez bende ıcıyorum kafası sanırım kullandıgınız maddeden olusan kafa bır mılyon cunku...

Harmanım içmedim 10 gündür bu durum beni mahvedicek..şaka bi yana aklıma eski sevgilim geldi gerçi 19 yaşındaydık ama esrardır haptır kullanıp dururdu ne diller döktüm yok bir kere bende denemiştim gecesine dişim ağrıdı kokusu evlerden ırak saçıma başıma sindi garip bir şey. Şimdi sevgilisi var hala aynı mı acaba ama ilişkinin başında benim de haberim yoktu kullandığından. Bence ayrılın çocuğunuz falan olursa bu ortamda büyütemezsiniz

aslında az bıle en azından tamamen arınırlar caydırıcı degıl 7 yıl 50 yıl falan olmalı kı ınsanlar kendını baskalarını atmosferı zehırlemesın korksun
fake konu ıse bıle yandı boyle bır konuda espırı bıle yapsan sorgulanıyorsun cunku

yalnız birlikte oturup içince tepki vermiş olmuyorsunuz bilginiz olsun.

Antidepresanlar bile bağımlılık yapıyor hayatı mahfediyorken esrar çok daha beter birşey.
Psikoloğa gitmeniz hatta eşinizi yatmaya ikna etmeniz lazım hastaneye,dönüncede kesinlikle sürekli kontroletmeniz lazım tekrar başlamaması için 9 sezon shameless izledik 5 sezon breaking bad lütfen yani.

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
Şaka gibisiniz tam.bulmuşsunuz birbirinizi sade esin değil sende tedavi ol
Ayroca denden gecemiycem aşıklar olsun birde yanmadan konu açmak nedir ya amaç ne bizimde mi kafamiz guzel olsun hani torbacilik mi yapiyosunuz

Back
X