Ne yapmaliyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

escuer

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2016
474
312
113
Bir kuzenimle aram iyi degil ona X diyeyim. Bir ara tamamen uzaklastim ama aglamisti kendini kötu hissetmesin diye sans verdim, aptal gibi yine de özelimi anlattim guvendim keske anlatmasaydim. Yine de iyi davranmaya devam ettim ama pismanim haksiz olan ben oluyorum, sert davranamiyorum ve belki de bundan guc aliyor. O zamanlar uzaklasmamin sebebi benimle planlar kurarken, ortak arkadasimizi da cagiralim diyordum ama istemedigini söylemisti. sonra onunla ayri görusuyordu. Sans vermemin sebebi ozamanlar ergendik belki degismistir diye dusunmem.
Simdi yine uzaklastim sebebi de kötu gununde yanina gittigimde bir yakin arkadasi da vardi. X'in evinde önceden tanismistim onunla kim oldugunu biliyordum. Ismiyle beraber merhaba dememe ragmen bu benim kiz kardesim diyor. Sonra yanlis anladigi bir cumle kurdum beni onun yaninda azarladi gururum incindi. Kötu gununde fazla ustune gitmek istemedigim icin arkadasina dedim öyle demek istemedim belki ondan özur dilemeliyim dedim. Ertesi gun o özur diledi ama yine de uzaklasma ihtiyaci duydum. Simdi X, diger kuzenlerimle bir kuzenime dogum gunu suprizi yapmislar.. Benim de digerlerine yazdigim oluyor resimlerine hikayelerine, cana yakin davranmaya calisiyorum ama beni cagirmadilar snapchat'ten gördum videolari. Bu fikir belki X'ten ciktigiysa diger kuzenlerime kirilma hakkim var mi?

Son düzenleme:
Bu ay bitanesinin dogum gununu kutladigim oldu, asil uzuldugum digerleriyle aramin etkilenmesi

Yaslar kac? Bunlari taktiginiza gore 20nin altindasiniz herhalde

İyilik yap denize at diye boşuna dememişler, bak ablacım ben 32 yaşındayım bu yaşıma kadar hep insanlara iyilik yaptım hoşgörülü saygılı yaklaşmaya çalıştım, evlendim eşimin ailesine ailemden ne gördüysem öyle davrandım saygıyla hoşgörüyle, ama ne oldu en ufak bişeyde ağızlarına s.... benden daha kıymetli oldu, bu hayatta akraban da olsa kimseye boyun eğme hakkını savun, elin yabancısının yanında kimsenin seni üzmesine izin verme, bir abla tavsiyesi.. Madem seni saymıyor sevmiyor sende aynı şekilde karşılık ver, her hıyarım var diyene bir avuç tuz alıp gitme, değmeyen insanlar için de kendini üzme bu hayata bir kere geliyorsun bunu unutma ikinci defa yaşama şansın yok.. Deveye diken insanı s.... makbul her zaman boşver, iyi niyetini biyere bırak herkes baksın kendi hayatına..

K ksksuperisi23 Cok tesekkur ederim yazdiklarin icin, kendime olan saygimi korumaya calissam dedigin gibi yeterli olur abla, terbiye ile yapacagim bunu..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X