Ne yapmalıyım?

mavi_ruya57

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2018
112
50
48
35
Kızlar merhaba,

Instagramdan ortak bir tanıdığımız olan biri bana istek göndermiş. Ortak tanıdığımız kişi de dershane hocam. Profiline baktım, avukatmış, düzgün birine benziyor. Muhtemelen aynı dershanedeydik. Aslında takip isteğini kabul etmeyi düşünüyorum ama geri takip etme konusunda kararsızım. Sizce ne yapmalıyım?

Bence kasma kabul et sende takip et en fazla ne olabilir ki rahatsız olursan sonradan engellersin
Bana takip isteği göndermişsiniz. Ahmet hocayı da tanıyorsunuz sanırım. Dershaneden falan mı tanışıyoruz? Pardon çıkartamadım falan mı yazsam? Öyle yazsam olur mu sizce?

Eski konularına baktım da dikkatli ol, olur mu? Herkese kolayca güvenme. Yeniden üzülmeni asla istemem, çünkü sen bensin. Hem de çok bensin.
Tamam olurum, çok teşekkür ederim. Evet güvenmemek lazım, çok doğru. Her çeşit insan var. Ben çok kolay kanan biriydim, ama aldana aldana artık daha dikkatli olmaya çalışıyorum.

Tamam olurum, çok teşekkür ederim. Evet güvenmemek lazım, çok doğru. Her çeşit insan var. Ben çok kolay kanan biriydim, ama aldana aldana artık daha dikkatli olmaya çalışıyorum.
Maalesef ben de böyleyim hele bir de karşına bunu kullanan tipler çıkınca seyreyleyelim eğlenceyi...

Bana takip isteği göndermişsiniz. Ahmet hocayı da tanıyorsunuz sanırım. Dershaneden falan mı tanışıyoruz? Pardon çıkartamadım falan mı yazsam? Öyle yazsam olur mu sizce?
Yazmana gerek yok bence eğer amacı tanışmaksa o size yazar

Back
X