Mesefa koyarakMerhabalar.Eltimle aramızda saçma sapan sorunlar var. İnanın elle tutulur bir yanı yok.Onceleri konuşarak çözmeye çalıştım ben bişey yapmadim ,etmedim diyerek inkar etti.Sonra konuşarak olmayacağını anladım ve akışına bıraktım.Durduk yere canımı sikacak şeyleri bulup yapıyor.Benden ne istiyor bilmiyorum.Maddi durumlarımiz iyi, çocuklarımız yaşıt,eş ailesi eşit davranmaya çalışır.Hatta ona ekstra daha hassas davranirlar maddi manevi tartışma olmasın diye.Yıllardır bazı şeylere sabrettim ama sabır taşım çatladı.En ufak hatasına kendimce kızıyorum kendimi yiyip bitiriyorum.Onun yaptığı gibi ona kötülük yapmak ve eziyet çektirmek istemiyorum.Kimse yara almadan nasıl huzura kavusabilirim.
Mesafe koydugum zaman bunun farkına varıp koyduğum mesafeyi çiğniyor iyi olmaya çalışıyor.Bende dayanamıyorum konuşuyorum.Yani hem eziyet edeyim hem de iyi kalalim anlayışı var.Mesefa koyarak
O zaman sen buna musade ediyorsunMesafe koydugum zaman bunun farkına varıp koyduğum mesafeyi çiğniyor iyi olmaya çalışıyor.Bende dayanamıyorum konuşuyorum.Yani hem eziyet edeyim hem de iyi kalalim anlayışı var.
Çok fazla görüşmeyin en iyisi buMerhabalar.Eltimle aramızda saçma sapan sorunlar var. İnanın elle tutulur bir yanı yok.Onceleri konuşarak çözmeye çalıştım ben bişey yapmadim ,etmedim diyerek inkar etti.Sonra konuşarak olmayacağını anladım ve akışına bıraktım.Durduk yere canımı sikacak şeyleri bulup yapıyor.Benden ne istiyor bilmiyorum.Maddi durumlarımiz iyi, çocuklarımız yaşıt,eş ailesi eşit davranmaya çalışır.Hatta ona ekstra daha hassas davranirlar maddi manevi tartışma olmasın diye.Yıllardır bazı şeylere sabrettim ama sabır taşım çatladı.En ufak hatasına kendimce kızıyorum kendimi yiyip bitiriyorum.Onun yaptığı gibi ona kötülük yapmak ve eziyet çektirmek istemiyorum.Kimse yara almadan nasıl huzura kavusabilirim.
Umursamazsaniz olur biter. O zaman sizin icin öyle birisi olmazMerhabalar.Eltimle aramızda saçma sapan sorunlar var. İnanın elle tutulur bir yanı yok.Onceleri konuşarak çözmeye çalıştım ben bişey yapmadim ,etmedim diyerek inkar etti.Sonra konuşarak olmayacağını anladım ve akışına bıraktım.Durduk yere canımı sikacak şeyleri bulup yapıyor.Benden ne istiyor bilmiyorum.Maddi durumlarımiz iyi, çocuklarımız yaşıt,eş ailesi eşit davranmaya çalışır.Hatta ona ekstra daha hassas davranirlar maddi manevi tartışma olmasın diye.Yıllardır bazı şeylere sabrettim ama sabır taşım çatladı.En ufak hatasına kendimce kızıyorum kendimi yiyip bitiriyorum.Onun yaptığı gibi ona kötülük yapmak ve eziyet çektirmek istemiyorum.Kimse yara almadan nasıl huzura kavusabilirim.
Şamaroğlanı değilseniz, mesafeyi ayarlayın. Yoksa tepenize çıkarlar. Herkes haddini bilecek.Mesafe koydugum zaman bunun farkına varıp koyduğum mesafeyi çiğniyor iyi olmaya çalışıyor.Bende dayanamıyorum konuşuyorum.Yani hem eziyet edeyim hem de iyi kalalim anlayışı var.
Uzaklaşarak huzura kavuşabilirsiniz..Merhabalar.Eltimle aramızda saçma sapan sorunlar var. İnanın elle tutulur bir yanı yok.Onceleri konuşarak çözmeye çalıştım ben bişey yapmadim ,etmedim diyerek inkar etti.Sonra konuşarak olmayacağını anladım ve akışına bıraktım.Durduk yere canımı sikacak şeyleri bulup yapıyor.Benden ne istiyor bilmiyorum.Maddi durumlarımiz iyi, çocuklarımız yaşıt,eş ailesi eşit davranmaya çalışır.Hatta ona ekstra daha hassas davranirlar maddi manevi tartışma olmasın diye.Yıllardır bazı şeylere sabrettim ama sabır taşım çatladı.En ufak hatasına kendimce kızıyorum kendimi yiyip bitiriyorum.Onun yaptığı gibi ona kötülük yapmak ve eziyet çektirmek istemiyorum.Kimse yara almadan nasıl huzura kavusabilirim.
Az görüşünMerhabalar.Eltimle aramızda saçma sapan sorunlar var. İnanın elle tutulur bir yanı yok.Onceleri konuşarak çözmeye çalıştım ben bişey yapmadim ,etmedim diyerek inkar etti.Sonra konuşarak olmayacağını anladım ve akışına bıraktım.Durduk yere canımı sikacak şeyleri bulup yapıyor.Benden ne istiyor bilmiyorum.Maddi durumlarımiz iyi, çocuklarımız yaşıt,eş ailesi eşit davranmaya çalışır.Hatta ona ekstra daha hassas davranirlar maddi manevi tartışma olmasın diye.Yıllardır bazı şeylere sabrettim ama sabır taşım çatladı.En ufak hatasına kendimce kızıyorum kendimi yiyip bitiriyorum.Onun yaptığı gibi ona kötülük yapmak ve eziyet çektirmek istemiyorum.Kimse yara almadan nasıl huzura kavusabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?