Ne yapmalıyım

Huzursuzf

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2021
232
661
23
Merhabalar.Eltimle aramızda saçma sapan sorunlar var. İnanın elle tutulur bir yanı yok.Onceleri konuşarak çözmeye çalıştım ben bişey yapmadim ,etmedim diyerek inkar etti.Sonra konuşarak olmayacağını anladım ve akışına bıraktım.Durduk yere canımı sikacak şeyleri bulup yapıyor.Benden ne istiyor bilmiyorum.Maddi durumlarımiz iyi, çocuklarımız yaşıt,eş ailesi eşit davranmaya çalışır.Hatta ona ekstra daha hassas davranirlar maddi manevi tartışma olmasın diye.Yıllardır bazı şeylere sabrettim ama sabır taşım çatladı.En ufak hatasına kendimce kızıyorum kendimi yiyip bitiriyorum.Onun yaptığı gibi ona kötülük yapmak ve eziyet çektirmek istemiyorum.Kimse yara almadan nasıl huzura kavusabilirim.

Mesefa koyarak

Cözüme kavusturamiyorsaniz görüsmeyeceksiniz. Bu kuzenler icin hep kötü, cünkü bastan aile iliskileri bozuk oluyor. Ama pasif agresif ortamlarda olmaktan daha iyir. Biz öyle büyüdük. Kuzenlerimizle dogru dürüst iletisim kuramiyoruz aile büyükleri yüzünden. Onun icin mesafenizi koyun olsun bitsin. Ayni ortsma gelmek zorunda degilsiniz

Mesafe koydugum zaman bunun farkına varıp koyduğum mesafeyi çiğniyor iyi olmaya çalışıyor.Bende dayanamıyorum konuşuyorum.Yani hem eziyet edeyim hem de iyi kalalim anlayışı var.
O zaman sen buna musade ediyorsun
Mesafeni sen kendin aşıyorsun
Kararlı olacaksin yada böyle yapmasına izin verip eziyetine göz yumucaksin şikayet etmeyeceksin

Çok fazla görüşmeyin en iyisi bu

Umursamazsaniz olur biter. O zaman sizin icin öyle birisi olmaz

Mesafe koydugum zaman bunun farkına varıp koyduğum mesafeyi çiğniyor iyi olmaya çalışıyor.Bende dayanamıyorum konuşuyorum.Yani hem eziyet edeyim hem de iyi kalalim anlayışı var.
Şamaroğlanı değilseniz, mesafeyi ayarlayın. Yoksa tepenize çıkarlar. Herkes haddini bilecek.

Rahatsiz ediyorsa yakin davranmaya calisma,problemleri cozmek icin caba harcama.Demek ki cozulmesini istemiyor eltin.
İlla dip dibe diz dize olacaksiniz,birbirinizi cok seveceksiniz seklinde bir sart da yok..
Saygili ve mesafeli ol kafi..Sinirlarini belli et.Gelin olmak her soyleneni yutmak,her daim boynunu bukuk tutmak demek degil ki..

Uzaklaşarak huzura kavuşabilirsiniz..

Az görüşün

Mesafe iyidir mesafe candır. Yılda 1 kez konuşuruz yada konuşmayız dahasına gerek yok. Dıdımın dıdısı sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…