Ne yapmaliyim?

rainyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
6.753
4.121
173
Daha onceden begendigim kisilere mesaj attim ama ua donus almadim yada ilgisiz kaldi. Bu kisi ortalama bir tip bazi konularda soru sordugimda mesajda yardimci oluyor bir iki kez yuzyuyze sohbetimiz oldu ama son zamanlarda olmadi. Ben muhabbet kuramiyorum kendide bir sey demiyor ben hoslandim Ne yapayim mesaj atayim mi sizce hakkimda ne dusunur?

Son düzenleme:
Daha onceden begendigim kisilere mesaj attim ama ua donus almadim yada ilgisiz kaldi. Bu kisi ortalama bir tip bazi konularda soru sordugimda mesajda yardimci oluyor bir iki kez yuzyuyze sohbetimiz oldu ama son zamanlarda olmadi. Ben muhabbet kuramiyorum kendide bir sey demiyor ben hoslandim Ne yapayim mesaj atayim mi sizce hakkimda ne dusunur?
Gelinlikle foti at. Sen cevap verince ben de evleniriz sandım de, bitsin gitsin

Atınca da atmayınca da noluyo sanki :D at gitsin biraz oyalanırsın diycem de gelecek konularına zemin de olabilir. Hakkında genel bir düşünce buralarda hakim zaten :)

Dalga gecmeden yazsaydiniz iyiydi onemli bir konu sonucta
Sen buna izin veriyorsun rainny

Çok mu onemli illa hayatın da biri olmalı mi?
Bir erkek olmasa hayatın berbat mi olucak?
Nedir yani bu sürekli biri var yada niye biri yok
Geçen yazdım Bdv okumuyor musun herkes
Mutluluktan ölmüyor peri masalı yaşamıyor
Hayatına biri girmesi sorunun da girmesi demek
Dua grubuna açıyorsun buraya acıyorsun
Neden bu caban ne anlıyorsun hayatin da biri olucaksa zaten seni bulur
Senin dövünmeye gerek yok ki
Haftanın iki günü konu açmaya gerek yok milleti uSandırmaya gerek yok
Kendini böyle küçük göstermeye gerek yok kaç kez yazdım sana ama anlamıyorsun anlamiyacaksin

Sen buna izin veriyorsun rainny

Çok mu onemli illa hayatın da biri olmalı mi?
Bir erkek olmasa hayatın berbat mi olucak?
Nedir yani bu sürekli biri var yada niye biri yok
Geçen yazdım Bdv okumuyor musun herkes
Mutluluktan ölmüyor peri masalı yaşamıyor
Hayatına biri girmesi sorunun da girmesi demek
Dua grubuna açıyorsun buraya acıyorsun
Neden bu caban ne anlıyorsun hayatin da biri olucaksa zaten seni bulur
Senin dövünmeye gerek yok ki
Haftanın iki günü konu açmaya gerek yok milleti uSandırmaya gerek yok
Kendini böyle küçük göstermeye gerek yok kaç kez yazdım sana ama anlamıyorsun anlamiyacaksin
Benim icin onemli sebebini bilmiyorum sende kizma lutfen

Benim icin onemli sebebini bilmiyorum sende kizma lutfen
Kızıyorum artık rainny biliyorsun ciddi ciddi senle konuşuyorum doğru neyse onu diyorum
Önemli olmasin git bak önemsiz saydığım zamanın istediğin gelir
Takıntı ettiğin sürece kendin kaçırırsın
Sal gitsin ya

At gitsin. Redderse en azından ümidini kesmiş olursun rainny. Böyle kara kara düşünmenden iyidir.

Arayan bulurmuş rainyy.
Yeteri kadar arıyor musun?

Back
X