yaa nasıl manipüle edeyim taktik lütfen sadece istek atıp silme mi başka var mı??
Şimdi yüz yüze gelmeniz lazım ama
Benim bir tane arkadaşım kendinden 10-15 yaş büyük bir kadınla tanışıyor hem de bir akrabasının da arkadaşıaslında yeni tanımıyor ama ilk defa ilgisini çekmiş
Anlattı bana ağzım açık kaldı size de anlatayım neler yapmış kadın:
Öncelikle bir hafta çok samimi mesajlaşmış ama hiçbir resmi isim olmadan aşkım canım falan yok arkadaşça güzelce konuşmuş çocuk aramak istediğinde asla kabul etmiyor falansonra çocuğun olduğu şehre gelip çocuğa haber veriyor çocuk sürpriz yapıp evinin önüne gittiğinde onu içeri almıyor çocuk okadar yolu geri gidiyor 4 saat sonra onu tekrar çağırıyor
Sohbet ederlerken bir kere bile yüzüne bakmıyor hep gözünü kaçırıyor sadece sen benden hoşlanıyorsun galiba derken gözünün içine içine bakmış
Yaş tahtaya basmam falan demiş gülmüş biraz dalga geçmiş bizimkiyle
Sonra çocuğu sabaha karşı bir de kibarca kovmuş
Eve vardın mı bile diye yazmamış bizimki de bir mesaj bekliyor gelmeyince bir bakıyor kadın numarasını silmiş
Sonra hikaye falan atıyor kadın hikayeleri beğeniyor
Bizimkinin aklı allak bullak elde etme hırsına girdi
Kadın tam bir profesyonel anlatmadığım daha bir sürü şeyi var
Bunu yüz yüze gelmeden yapmak biraz zor ama çok sert sınır çekip beraberken çok iyi davranıp ayrıyken sıfır ilgi göstermiş
He bu arada çocuğu saten gecelikle karşılamış ama hiç temas olmuyor çocuğa da işte bu hareketin çok hoşuma gitti seninle bir şeyler olur falan gibisinden konuşuyor sonra da asla olmaz diyor
Bizimki şimdi çiçek alayım işte hoşlanıyorsun dedi altını dolduramadım şöyle diyim böyle diyim diye kafayı yedi her gün kadına göndermeli Story atıyor