Merhaba ben 23 yaşında ailem ile yaşıyorum artık mentalitem çökmüş durumda abim psikolojik sorunları var 6-7 yıldır, babam başka şehirde yaşıyor çalışıyor abim sorun çıkarıyor hep odadayım bazen anneme de şiddet uyguluyor benim üzerimede yürüyor ve tehdit beni de annemide ölümle tehdit ediyor hep, anneme de babama da yıllardır bu sorunu çözün desemde takmadıklarını anladım babam senin oğlun ilgilen artık yıllardır hep dışarıda tek yaşıyor biraz sen ilgilen diyorum istemiyor sinileniyor sende kardeşisin diyor, annem zaten garip çözüm bulmak yerine idare edelim kafasında babama da bir şey demiyor 8 ay önce zor ikna doktora götürün savcılık falan gittiler 1 ay hastanede yattı ama tabi çıkınca yine aynısı yapıyor bu aralar daha kötü gözü dönmüş gibi hep ölümle tehdit var nasıl öldüreceğini falan anlatıyor gelip şeyler söylüyor “herkesle hesaplaşıcam” gibi şeyler söylüyor bazı akrabalara böyle söylüyor ama işin garip tarafı önüne yemekte kondu sürekli parada verildi kimse ona bulaşmadıda, ben çok etkilendim bu süreçte okulum geçti üniversite sınava odaklanmadım üniversiteye bile 21 yaşında gittim bu yıl bitti 5 aydır evdeyim ısrarlarım sonucu babam 2 defa 2 seferde de 2 hafta kalıp gitti çözüm bulmayacak mısın artık diyorum cevap vermiyor şuan çok pişmanlık duyuyorum neden okadar taktım çabaladım okul hayatım etkilendi geçen yıl staja giderken uykusuz gidiyordum saat sabah 5 altıya kadar yüksrk ses müzik açıyordu bağırıp çağırıp kavga ediyordy kapılara vuruyordu uyutmuyordu ama ailem artık pişmanım ailem için kendini yıpratığıma , babama bu süreçte çok psikolojikmen çözktüğümü söyledim yüzüne o sırada gözüm falan doldu yüzümü bakıp güldü, annem zaten bir derdimi anlatsam konuyu dağıtır dinlemez dinlemek istemez bir şeyi düzeltmek istemiyor aynı düzende devam edelim diyor sonra ben yada diğer kız kardeşlerimle ilgili bir sorun yardımcı olalım diyince ne yapayım benim elimden bir şey gelmez şuan uğraşamam başımızda ki bu dert olmasa başımızda bu dert varken birşey yapamıyorum diyor kendindi derdine bizidee yıllarca ortak etti isyan etmeye yok gibi de bir şey söyleyince o zaman çık git defol git diyor bende apart falan bakıyorum biryer buldum ayarladım annem istersen sende gel çünkü abime güvenmiyorum dün öldürme ilgili kötü şeyler söyledi, annem de nasıl gidicez evi bırakıcaz istemiyor gibi bilmiyorum nasıl mantıklı düşünmem gerektiğini de bilmiyorum ne yapacağımı da