Siz olaya öyle başka bir boyuttan bakıyorsunuz ki, yorumunuz beni çok şaşırttı.Genel olarak suçluyu değil de mağduru eleştirmek gibi bir hataya düştüğünüzü görüyorum. Çocuk yapmak benim kendi tercihimdi çocuğumu çok seviyorum ve iyi ki var onsuz bir hayat düşünemiyorum hayatımın en güzel varlığı çocuğum. Bu pişmanlık duyduğum bir şey değil. Benim bahsettiğim şey çocuğumla alakalı değil. Kaldı ki yazdığım yazıyı iyi okusaydınız fark ederdiniz, evliliğimizin başından beri bu tip durumlarla karşılaştım ama ilk defa bu kadar fiziksel bir durum oldu diyorum. Yani internetten baktığı içeriklerden bahsediyordum aslında. Bilmiyorum bizim kültürümüzdeki mağduru suçlama hevesi nerden kaynaklanıyor anlamıyorum.
Ayrıca zaten boşanmayacağınız için bari üç maymunu oynayın. Çünkü hem bilip hem devam etmek adama yeni kapılar açar. Boşanmayacağınız için de ömür boyu paranoya yapacaksınız ve her an hafiye gibi takip etmeniz de çok yorucu olacak gerçekten.
Bize uygun değil demişsiniz de bu konuda da büyük konuşmayın ve ders alın bence çünkü o konular sizin düşündüğünüz gibi değilmiş. Muhtemelen muhafazakar geçiniyordur Ve son olarak adamın ilk gidişi olduğunu düşünmüyorum. Gayet pişkin davranmış. İlk kez yakalamışsınız hepsi bu.
Ya bu deveyi güdeceksin ya da….