Ne yapmalıyım?

dermanabla

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2009
137
10
118
30
Diğer
Lise 1 meslek lisesi grafik ve fotoğraf öğrencisiyim.Anadolu lisesine 2.tercihe girsem yerleşecektim ama ailem istemedi.çünkü lise 60-70 km uzaktaydı.Hergün git gel olmaz katsayı kaldırıldı meslek tutmuş kazanamazsan elinde bir mesleğin olur hem katsayıda kalktı istediğinide kazanırsın çalışırsan dediler.Çizime yeteneğim yoktu kursla olur dediler.Bende hayır diyemedim.Şu anda meslekteyim ve katsayı geriye geldi.Seneye düz liseye geçicem.Peki bu bana haksızlık değilmi benden 6 puan eksik alan kız anadoluda ben gidicem düz liseye.bir yolu var mıdır?Napıcam ben ya off off

katsayının çözüm olmadığı belli bişeydi....aileniz yapmış haksızlığı...türkiye 1.dahi olsanız yerleşmeniz gerektiği zaman yerleşmezseniz bi daha bu mümkün olmaz... size karşı haksızlığı aileniz yapmış...cahilce ve bencilce davranmış,pek çok ailenin yaptığı gibi...fotoğrafta kendiniz geliştirebilirseniz,fotoğrafı meslek edinebilirsiniz...illa grafik tasarımcı olmanıza gerek yok bildiğim kadarıyla...fotoğrafçılık çok zevklidir çünkü....

Yok düze geçme hakkım var ama anadolu olmaması saçma birşey.bende 9.sınıfta aynı şeyleri görüyorum 10 saat ingce görüyorum neden olmuyor

canım benim öyle bişey olsaydı herkes geçerdi...düze geçme şansın olduğunu biliyorum...benim kardeşim de 9.sınıf... anadolu lisesi uzak oldu onun da...izmir merkezde olsa gidicekti,ama ,izmir çevrelerinden oldu...yani eğitim kalitesi izmir merkezdeki düz liseyle aynı,belki daha da kötü....düze gidiyor şimdi... anadolu lisesi de olsa hedefi aynı olcaktı...bişey farketmicekti...yani canını sıkmana değmez...olcağına varır..geç düze çalış dersine kazanırsın istediğin bölümü...hangi şehirdesin,eğitim düzeyine bilmiyorum ama çok can sıkmana değmez yani...üzme bu yaşta o tatlı canını olur mu

ya okuluna devam edeceksin ya düz liseye gececeksin

düz liseye geçtin diyelim ... mesleğin ne olsun istiyorsun? bu önemli

e canım benim,kal okulunda...bende sandım ki bambaşka bi bölüm istiyorsun.zaten ileitşim sektörü birbirinin içine geçen bir sektör....fotoğrafçılık oku tv de bi şekilde yer al...bence derslerin şu anda iyiyse hiç kıpırdanma yerinden....çünkü bildiğim kadarıyla okul puan veriyor sana,bölümünü okursan ünv de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…