- Konu Sahibi senaysenay
-
benim 5 yıldır süren bir ilişkim var, birbirimizi gerçekten seviyorz onun da beni sevdiğinden şüphem yok, beraber çok ağladık çok güldük. Ben 5 sene doğru dürüst dışarda buluşamam bazen sitem etsede herdefasında anlayışlı olmuştur, çok engeller aştık. Ama bu sabah bi yalanını yakaladım ne yapmalıyım bilmiyorm ayrılmayı düşünüyorm ama buna dayanabilirmiyim onuda bilmiyorm, bana rahatsızlandığı ve gece hastaneye gittiğini söyledi ondan önceki gün ben küsmüştüm ve konusmamıştım işte diğer gün aradı bun söyledi bende işgillendim ve hastaneyi arayıp kayıtlardan sordurdum hastaneye gitmemiş.tabi arayacağımı duyunca o bana bağırdı güvenmiyomusun die, sonra aradı ilgilenmeni istediğim için böyle bişey dedim falan dedi ve ben bitti dedim kapattım.Sonra aradı saçma ama yiğeniminde senin gb gamzesi var dedi,ondan sonra aramadı daha yüzü tutmuyo galiba...Açıkcası ayrılmakta istemiyorm ama böylede nasıl devam edilir bilmiyorm.Keşke hiç söylemeseydi offff..siz olsaydınız ne yapardınız.......mafoldumben
Evet güzel bi fikir ama azcık bekleyeyim sonra yaparım olmazsa demi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?