Ne yapmalıyım.........

senaysenay

tü tü tü maşallahhhh
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2010
142
0
46
Diğer
benim 5 yıldır süren bir ilişkim var, birbirimizi gerçekten seviyorz onun da beni sevdiğinden şüphem yok, beraber çok ağladık çok güldük. Ben 5 sene doğru dürüst dışarda buluşamam bazen sitem etsede herdefasında anlayışlı olmuştur, çok engeller aştık. Ama bu sabah bi yalanını yakaladım ne yapmalıyım bilmiyorm ayrılmayı düşünüyorm ama buna dayanabilirmiyim onuda bilmiyorm, bana rahatsızlandığı ve gece hastaneye gittiğini söyledi ondan önceki gün ben küsmüştüm ve konusmamıştım işte diğer gün aradı bun söyledi bende işgillendim ve hastaneyi arayıp kayıtlardan sordurdum hastaneye gitmemiş.tabi arayacağımı duyunca o bana bağırdı güvenmiyomusun die, sonra aradı ilgilenmeni istediğim için böyle bişey dedim falan dedi ve ben bitti dedim kapattım.Sonra aradı saçma ama yiğeniminde senin gb gamzesi var dedi,ondan sonra aramadı daha yüzü tutmuyo galiba...Açıkcası ayrılmakta istemiyorm ama böylede nasıl devam edilir bilmiyorm.Keşke hiç söylemeseydi offff..siz olsaydınız ne yapardınız.......mafoldumben

yani barışmak için masum bi yalan söylemiş derdim açıkçası belki sevimli bile bulabilirdim..
ama bir yandan da güvensizliğim başlardı. her başı sıkıştığında yalan mı söylüyor diye tereddüt ederdim..
zor bir mesele.. 5 senede 1 kere yakaldınsa bence bir sans daha ver..
ama işin garibi senin hastaneyi aramak nerden aklına geldi? benim sevdiğim hasta olduğunu söylese hastane felan aklıma gelmez direk yanına koşarım.. demek ki sen de güvenmiyorsun ki doğrulama ihtiyacı hissetmişsin..
iyi düşün derim..

"Sonra aradı saçma ama yiğeniminde senin gb gamzesi var dedi" şu kısmı hiç anlamadım...

O gün hiç konusmamış mıydınız da size hastanede olduğunu söyledi? Gercekte ne yapıyomuş peki o gün.

Bence ayrılma.Tamamen kendini acındırarak sana kendini affettirmeye çalışmış.Hastanede olduğunu duyunca üzüleceğini ve affedeceğini düşünmüş.Öncelikle konuş ve yalandan hoşlanmadığını açıkça belirt derim.Sonrasında bir şans daha vermelisin ki herkes en azından bir şansı hakeder.
5 yıl uzun bir süre.Yapılan hata affedilemeyecek kadar büyük değil sadece çocukca.Erkekler bazen hatta çoğu zaman çocukca davranabiliyor.Bizde ki olgunluğun onlarda olmadığını düşünüyorum.Hele ki seviyorsan kendine,O'na,ilişkinize yazık etme.

Sevgiler.

işte sözde hastalandığı gece biz küstük o gece konuşmadık. sabah aradı dün hastnedeydim dedi....bende inanmadım çünkü iftara ailesi ile gitmişti zehirlenme olabilir diyince işgillendim neden diğerlerinde bişey yok sende var die....

bence 5 yıllık bir ilişkiyi bitirmek için geçerli bir sebep değil...sizi sevdiğini ve gerçekten ilgi çekmek için yaptığını düşünüyorsanız hoşlanmadığınızı ve bir daha yapmaması gerektiğini kesin bir dille anlatın...

açıkçası ben ilk okuduğumda anlayamadım başka bir yere gidip hastaneye gittiğini söylediğini düşündüm ama öyle bir durumda yok...konuşun güzelce ne için olursa olsun yalandan hoşlanmadığınızı söyleyin ama ayrılmayı gerektirecek bir durum değil (bence)....çocukluk etmiş sadece....

.....

bağlantım yüzünden 2 kez yayınlanmış cevabım bu yüzden sildim yukardakinin aynısı....

Son düzenleme:
Bide bunu tekrarlamasından korkuyorm.biz hep ilişkide dürst olucaz yalansız diye söz vermiştik. ayrılmakta istemiyorm ama korkuyormda bi söyleyen bidaha söyler die

büyütülecek bişey değil ki bu...

daha neleeer olabilir hayatında affetmen gereken...hem herkes bir kere affedilmeyi hakeder...

bidaha yaparsa ozaman konuşursunuz tekrar bence....

şimdi "aman ayrılmam lazım" diye düşünme...güzelce konuş ve kesin dille hiç hoşlanmadığını anlat eminim anlayacaktır....hem ne olacağı belli olmaz bigün seninde affedilmen gerekebilir...

evet aslında doğru söylüyosunuz..keşke olmasaydı ama. Şimdi aramıyoda ben ısrarla bitsin dedim, şimdi bide arkadaş suçlu olunca kendini geri çekio haklı olduğum için kendini savunamıo ama ben o haklı olsa iyice çabalarım, ama bende arayamam, offf valla sabahtan beri canım acayip sıkkın...

hımm evet aslında biraz sıkıcı bir durum olmuş...
benim de suçluyken yüz bulmam lazım özür dileyip hatamı telafi etmem için...aslında senin yaptığın gibi tam tersi olmalı ama işte ben de ışık görmeden arayamam suçlu olunca....erkek arkadaşında öyle sanırım....

şöyle yapabilirsin..fikir tabi

hani sana gamzelerinle ilgili mesaj atmıştı sen de cevap yazabilirsin örneğin "ama benim gamzelerim daha güzel" ya da "peki sen hangi gamzeleri seviyorsun en çok" vsvs gibi....cevap verecektir ozaman sende ne kadar kırıldığını ondan böyle bişey beklemediğini anlatırsın o zaman daha kendisini daha kötü hissedip özür dileyecektir....
sadece fikir tabi istersen onu bekleyebilirsin sen bilirsin canım...ama bence düzelir canını sıkma...

Ne var bu olayda pardon? Sen küstüğün için sana naz yapmış. Hasta numarası yapıp ilgini üstüne çekmeye çalışmış ki barışmak için.

Evet güzel bi fikir ama azcık bekleyeyim sonra yaparım olmazsa demi...

öncelikle esas olan SENİN içinden ne geçiyorsa onu yapman...bekle bakalım belki o önce arar...ama çok daralırsan kırgın ama sevimli bi şekilde ulaşabilirsin...

sen hoşlanmadığını belirtirsen yapmaz...

hem şimdiden ilerisini düşünüp de canını sıkma..bidaha yaparsa o zaman " bak hep yapıyor bunu alışkanlık haline getirdi" der gereğini düşünürsün ama bu hiç cansıkıcı bişey değil..

ay valla bana sevimli bile geldi açıkçası...:))) ilgi çekmek istemesi...

şans vermelisin bence, bizimde beş senelikbi ilişkimiz var ve böle bişi olsaydı ne bilim ayrılmayı göze alamazdım hele bu kadar severken.

5 senelik bi ilişki....
ve sizle barışmak için söylenmiş tatlı bi yalancık (yalan bile diyemiyorum)
çok büyütmüşsün...
ve hemen bitti demişsin
asıl onun küsmesi lazım size
arayın hemen bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…