Ne yapmalıyım? :(

Dokuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2011
9
0
36
Ankara
Merhaba,
Son Beta HCG sonuçlarım tarihleriyle aşağıdadır:
21 Mart 556.5
24 Mart 339.6
28 Mart 442

Bu tarihlerden önce 9 Mart' ta regl olmuştum. 21 Mart'ta ultrasyona girdim fakat beta HCG beş yüz küsür olmasına rağmen gebelik görünmedi. Ertesi gün yine regl olduğumu sandım ya da kanamaydı. Bu iki kanamalar arasında da sürekli az da olsa kahverengi akıntılarım oldu. Dün hepsi bitti. Doktorum yarın yine beta şeysinden istedi. Dış gebelik olduğunu düşünüyor. Önce kimyasal gebelik demişti. Normal bir gebelik beklemememiş söylüyor. Sizce ne yapmalıyım?

Lütfen yardımcı olun.

malesef dış gebelik gibide işalalh değildir dış gebelik çok kötü ben yaşadım değerler bir yükseliyordu bir iniyordu zaten belli oluyor kanamalı kahverengi ve kasık arğıısı oluyor ben çok beklediğim için tek tüpümden oldum senin değerler şimdi düşük gibi işllaalh dış gebelik değildir

Çok geçmiş olsun. Neler yaşadınız peki? Ameliyat ağrılı oluyor mu? Kaç gün hastanede kalınıyor?

canım benim ikizdi doktor anlamadı kese vardı ama kanamamda vardı kasık ağrımda çoktu doktor düşük yapıyorsun dedi kürtaj oldum bu seferde yine değerler yükseliyordu ama çok ağrım vardı özelikle kasık ağrısı değerler bir düşüyordu bir yükseliyordu bu seferde parça kalmış tekrra kürtaj oldum tekrra değerler yükseldi bu seferde sağ tarafımda şişlik vardı kimi enfeksiyon dedi kimi bilimmem ne dedi bulunduğum yerde fazla doktor imkanım yok küçük bir yer kanamamda durdu beta enson 65 oldu tamam dedik kurtuldum bi gece çok kötü bir sancı ve ardından kanama geçirdim dokor yineanlamdı meğersem iç kanama yaşıyorum eşim bene başka yere götür ölüyorum ikidebirde bayılıyordum sonra 5 saatlik yol gittik başka doktora durumu anlattık ve kanamada devam ediyor ben bile şaırıyordum bu kadar kanama nerden çıkıyor ultrasona baktı yüzünü salladı sen nasıl dayanmışsın dedi iç kanam geçirmişsin üpün patlamış dış gebelik olmuş yumrk kadardı üpü parçalmış iç kanama yapmış bayılmalrımda ondanmış apar topar beni ameliyat aldı sezeryanlı gibi 2 sat kalmışım eşime bir kavanoz parça göstermiş bebek tüpte büyümüş ve parçalamış uyandığımda tüpünü aldım çok kanıyordu ama diğer tüpten hamile kala biliirsin dedi ve bir buçuk yıl olmadı ama şimdi ALLAHa şükürler olsun hamileyim hemde tek tüple çok uzun oldu ama sen sakın ihmal etme senin kasık ağrın ve kanaman varsa hemen dokora git geçmiş olsun

Neler yaşamışsınız böyle! İnanın çok üzüldüm. Çok geçmiş olsun. Nasıl anlamaz doktor? Gerçekten çok üzüldüm ama neyse ki ucuz atlatmışsınız.

Ayy ama ne güzel hamilesiniz.
Umarım çok sağlıklı doğar bebişiniz ve inşallah her şey istediğiniz gibi olur. Güle güle büyütün. Sağlıklı günler dilerim.

Biz canımızı sokakta bulduk tabi
E bide para kesiyoruz ne önemi var canım hissettiklerimizin yaşadıklarımızın.
Ben tüp bebek yöntemiyle 3 yıldan sonra hamile kaldım bebeğim 12 haftalıkken 10 haftada gelişimini durdurup kalbi durduğu için kaybettim.
şüpelenip dr beyi evinden çağırdığım için rahatsız oldu beyefendi her kanama için dr gelmenize gerek yok dedi ulturasonda bakarken 2 saniye sonra bebeğin kalbi durmuş dedi ne oldu dedim dr hani her kanamaya dr gelinmezdi bebek benide zehirleseydi ne olucaktı dedim başladı saçmalamaya keşke yıksaydım o hastaneyi başına sanki babalarının hatrına yapıyolar bu işi mesleğini sevmiyosan bas istifanı defol git evinde otur bu ne ya.

Şule Hanım,

Kızmakta çok haklısınız. Malesef sektörün gözünü para bürümüş. Geneli itibariyle durum kötüye gidiyor farkındayım. Fakat işini çok özveriyle yapan insanlar da var. Onları unutmamak lazım.

Bir de şu var. Başımıza gelen olayların takipçisi olmazsak bu işler düzelmez. Korkmadan davalar açabilmeli, şikayet edebilmeliyiz. Hakkımızı savunmalıyız. Başkalarının da yanmaması için uğraşmalıyız. Dava açmak, şikayet etmek para ve zaman kaybına neden oluyor. Bunun da farkındayım ama zaten nelere para harcamıyoruz ki? Okuyun şu forumu baştan ayağa nelere para harcadığımızı siz de görürsünüz.

Çok zor günler geçirmişsiniz, geçmiş olsun. Tüm samimiyetimle çok üzüldüğümü belirtirim. Yeni üye oldum ve birçok kişinin hikayesini okuyorum. Bazen dehşete düşüyorum. Ben de gebelik için uğraşıyorum ama insanların yaşadıklarını gördükçe inanın korkutuyor bu beni. Üzülüp başıma gelmesin diye dua etmekten, sizin deneyimlerinizi öğrenmekten başka çarem yok gibi.

Tekrar çok geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda düzelirsiniz. Sağlıklı günler diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…