Şule Hanım,
Kızmakta çok haklısınız. Malesef sektörün gözünü para bürümüş. Geneli itibariyle durum kötüye gidiyor farkındayım. Fakat işini çok özveriyle yapan insanlar da var. Onları unutmamak lazım.
Bir de şu var. Başımıza gelen olayların takipçisi olmazsak bu işler düzelmez. Korkmadan davalar açabilmeli, şikayet edebilmeliyiz. Hakkımızı savunmalıyız. Başkalarının da yanmaması için uğraşmalıyız. Dava açmak, şikayet etmek para ve zaman kaybına neden oluyor. Bunun da farkındayım ama zaten nelere para harcamıyoruz ki? Okuyun şu forumu baştan ayağa nelere para harcadığımızı siz de görürsünüz.
Çok zor günler geçirmişsiniz, geçmiş olsun. Tüm samimiyetimle çok üzüldüğümü belirtirim. Yeni üye oldum ve birçok kişinin hikayesini okuyorum. Bazen dehşete düşüyorum. Ben de gebelik için uğraşıyorum ama insanların yaşadıklarını gördükçe inanın korkutuyor bu beni. Üzülüp başıma gelmesin diye dua etmekten, sizin deneyimlerinizi öğrenmekten başka çarem yok gibi.
Tekrar çok geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda düzelirsiniz. Sağlıklı günler diliyorum.