Ne yapmalıyım?

uskudar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2010
117
3
68
İstanbul
Geçen sene eylül ayında sabahın 8 inde bir sapık dadandı telefonuma işe gidene kadar mesajları bitmedi bende dayanamadım savcılığa verdim,nişanımı bozalı 3-4 ay olmuştu ve bu yaşadığım 2. yada 3.vaka.Aklımda ister istemez şüpheler oluşmaya başladı.Acaba eski nişanlım mı yaptırıyor diye.Neyse savcılığa gittim dilekçemi verdim kimse çıksın ortaya diye... bugün eve kağıt geldi 12/09/2012 tarihinde mahkemem var. Konusu: kişilerin huzurunu ve sükununu bozmak... davalının ismi de yazıyor ama ben tanıyamadım ve o kişi ile de yüzyüze gelmek istemiyorum.avukat tutmak gerekir böyle bir durumda. babamla konuştum dilekçeni geri al mahkemeyle falan uğraşma dedi.zaten o günden sonrada beni hiç rahatsız etmedi.bir günlük olayı büyütmeye gerek yok dedi.ne yapmak gerekir bilemedim şimdi !!!

Canım zaten mahkemeye vermişsin ve bi dava çılmış tarihi belirlenmiş
Bu tarihten sonra geri çekmen anlamsız
Mesajların içeriği nasıldı peki küfürlü yada tacizli mi

Geçen sene eylül ayında sabahın 8 inde bir sapık dadandı telefonuma işe gidene kadar mesajları bitmedi bende dayanamadım savcılığa verdim,nişanımı bozalı 3-4 ay olmuştu ve bu yaşadığım 2. yada 3.vaka.Aklımda ister istemez şüpheler oluşmaya başladı.Acaba eski nişanlım mı yaptırıyor diye.Neyse savcılığa gittim dilekçemi verdim kimse çıksın ortaya diye... bugün eve kağıt geldi 12/09/2012 tarihinde mahkemem var. Konusu: kişilerin huzurunu ve sükununu bozmak... davalının ismi de yazıyor ama ben tanıyamadım ve o kişi ile de yüzyüze gelmek istemiyorum.avukat tutmak gerekir böyle bir durumda. babamla konuştum dilekçeni geri al mahkemeyle falan uğraşma dedi.zaten o günden sonrada beni hiç rahatsız etmedi.bir günlük olayı büyütmeye gerek yok dedi.ne yapmak gerekir bilemedim şimdi !!!

canım arkadaşın dediği gibi o dava artık açılmış gidersin şikayetçi olmazsın biter belki nişanlın değildir yok mu öyle sapıklar bilmediği numaralara mesaj atanlar

bencede davanı cekme geri kımsede artık dersını ıyıce alsın bır dahada kımseyı rahatsız etmesın böyle

mesajlarda bana kendi ismini verdi,tanımıyorum seni beni rahatsız etme dedim,sonra ısrarla mesajlara devam etti.sende ismini ver falan bende terslendim sinirlendim.sabahın 8 inde derdi nede mesaj atıyor anlamadım.aradan uzun zaman geçtiği için mesajları tam olarak hatırlamıyorum ama küfür ve taciz yoktu.beni rahatsız etme dedikçe o mesajlara devam etti bu da huzurumu bozdu.bugünde mahkemeden gelen kağıtta bana söylediği isimle bu isim aynı değildi...bu kadar tedirgin olmamın sebebi bu olaydan 2 ay önce yine aynı mesaj olayı olmuştu bu sefer telefondaki şahıs bana ismini verirse ben onu tanırım diye vermek istemedi.benimde aklımda şüphe oluştu bunu yapan tanıdık birimi biri benimle mi uğraşıyor,bu sebep den savcılığa verdim.biraz karışık anlattım sanırım kusura bakmayın

Aynen tanıdığın biri başkasına arattırmışta olabilir mahkeme günü gelirse doğruyu da öğrenmiş olursun

neden yüzlesmek istemiyorsun.Alsin cezasini bence.Cekme davani geri.Yada sikayetinden vazgecme..Simdi Sikayetci oldun diye rahatsiz etmiyordur.Sonra yine basin agriyabilir.
attigi mesajlarida silme bence mahkemede gosterebilirsin.

Canim git mahkemede burnundan getir.. kimden supheleniyorsan, o kisiden cok uzak degildir bunu yapan.. seni tanimayan biri neden seni taciz etsin? eger gercekten tanimadigin biriyse , sapikliginin bedelini odesin.. akli basina gelir belki..

mahkemeye şahsen gitmek istemiyorsan bir avukat tut.. en azından yüzyüze gelmemiş olursun... ama davanı çekme bence... zaten sen gitmesende dava ogün görülür.. ama şahsen katılmadığın yada avukatla temsil edilmediğin için düşer büyük ihtimale ... ama en azından o şahıs oraya gelirse, biraz korkar...

sen mahkemeye katılmasan da olur. benim eski konularıma bakarsan görürsün benimde böyle bir davam olmuştu. şikayetimi geri almadım. bence sizde almayın. daha sonra başkalarına da yapmaya korkar yada eğer yaparsa cezası daha da artar. az bir para cezası verilecektir. eğer tekrarlarsa hapis cezası.

bence de çekmeli cezasını şimdi rahatsız etmiyor olabilir ama
senin davayı geri çektiğini öğrendiğinde tekrar başlaya bilir
ama yinede senın bileceğin iş

Ben olsam, bir günlük bir şey için uğraşmazdım. Avukat , maddiyat filan.
Hani sürekli olsa anlarım. Ama bir günlük bir şey, bence de büyütmeye gerek yok.​

Kimsenin başkasının huzurunu bozmaya hakkı yok, çekmeyin davanızı. Yüzleşmekten de korkmayın mahkeme havası korkutur zaten bulaşamaz bir daha.

mesajlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar :) net olmadığı için girememiştim bir kaç gündür,davamdan vazgeçmiyorum,sonuna kadarda gidicem bakalım ne olucak,herkesin kızı eşi evladı var,başkalarının huzurunu bozmak neymiş görsün :)

Back
X