ne yapmalıyım ??

safinaz_94

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2012
17
0
36
Uşak
merhabalar. ben 7 yıllık evliyim. 6 yıldır bir sorun yoktu evliliğimde daha sonra birine aşık oldum eşimden vazgeçercesine. platonikte değil. eşim öğrendi ve benden boşanmak istemiyor eşimle anlaşamıyoruz 2 çocuğum var. ben boşanmak istiyorum .eşimden boşanmak için ne yapmalıyım? şu anda boşanma aşamasındayız devamlı konusu açılıyor evde. anlaşmalı olsun diye çaba sarfediyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum.

SANA OHA DİYORUM

merhaba arkadaşlar size birşey sormak istiyorum.

kızlık muayenesi için 18 yaşını doldurmak gerekiyor mu? ben ay ve gün olarak henüz doldurmadım ama yıl olarak 18 yaşındayım. şimdi muayene...

Başka bi yerde de bunu yazmışsın hem 2 cocuklu olup ben 18 yaşında hemde bekar
canın mı sıkılıyo senin

o zaman bi arkadaş diye yaz kendin yaşamış gibi yazıyosun

hepte arızalı insanlar seni mi buluyo sen arızalı ark. arızalı allah şifaversin bu arıza bulaşıcı mı :1: :1:

hangisi sensin peki ? 17 yaşında kız olup olmadığından süphelenen mi yoksa 7 yıllık evli olan mı? hehehehhe :)))

şuursuz ya bu ne dedigini bilmiyor canı sıkılıyo bence

cevap yazamadıqınıza qöre konu hakkında bır bılqınız yok madem bılmıyorsunuz laf kalabalıqı yapmayın bılen varsa yazsın bılmıyorsanızda farklı bır sayfaya qecın boş boş konusarak yer kalabalıqı yapmayın bu anlattıqım durumu halamın kızı yaşıyor bır sorayım demıştım can sıkıntısına falanda deqıl bılqımız olsun dıe sordum ama anladım kı sız qıbıler ancak makarasına takılıyorsunuz bu sıtede..

o zaman halamın kızı böyle böyle bir durum yaşıyor diye belirtirsin başta ve bu kadar da laf yememiş olursun .

şuursuz ya bu ne dedigini bilmiyor canı sıkılıyo bence

cevaplayamadıqınıza qöre konu hakkında fıkrınız yok madem bılmıyorsunuz laf kalabalıqı yapmayın bılıyorsanız cevaplarsınız bılmıyorsanız baska bır konuya dönersınız boş boş konuşup yer kalabalıqı yapıyorsunuz bu durumu halamın kızı yaşıyor bende sıze sormak ıstedım bılqımız olsun dıye ama nerdee anladım kı bu sıtede makarasına takılıyorsunuz dalqa qecmek ıcın yer arıyorsunuz

o zaman halamın kızı böyle böyle bir durum yaşıyor diye belirtirsin başta ve bu kadar da laf yememiş olursun .

ha öyle ha böyle ne farkeder önemlı olan sorduqum soru deqıl mı burda ben halamın kızı yasadı deyınce vereceqınız cevap farklı olmayacak kı

o zaman bi arkadaş diye yaz kendin yaşamış gibi yazıyosun

hepte arızalı insanlar seni mi buluyo sen arızalı ark. arızalı allah şifaversin bu arıza bulaşıcı mı :1: :1:

bulaşıcı canım bulaşıcı senden bana bulaştı hey qüzel allahım yaa :D:D
cıddı bır sekılde soru sordum yazdıqı cevaba bak :D:D

Back
X